Profile cover photo
Profile photo
Arnhem Bitcoin City
28 followers -
World's most Bitcoin-friendly city
World's most Bitcoin-friendly city

28 followers
About
Posts

Post has attachment
Morgenavond (vrijdag de 10e) is iedereen welkom bij Cantina, de eerste keer dat de Arnhem Bitcoin Users groep een avond organiseert! De Bitcoin usergroep is voor iedereen, ook als je geen ‪#‎bitcoins‬ bezit of als je als ondernemer bitcoins wilt accepteren. Het is een manier om op laagdrempelige wijze kennis te maken met het onderwerp, je kennis te delen of vragen te stellen. Onder het genot van een Mexicaanse maaltijd dit keer!
Start: 18.30
Locatie: Cantina, Rijnkade 59 
Aanmelden is wenselijk, dit kan via facebook of wordt lid van de Meetupgroep op http://www.meetup.com/Arnhem-Bitcoin-Users/
Facebook event is te vinden op: https://www.facebook.com/events/1551983855064141/

Tot morgen!
Add a comment...

Post has attachment
Woensdag 14 januari (morgen) om 12:00 uur spreken Patrick en Rogier bij S.V. Cementi / S.V. Syntaxis van +Saxion Hogeschool Enschede, over #bitcoins uiteraard. Deze presentatie is ook voor niet-leden van de studieverenigingen toegankelijk. We hopen op een volle zaal met kritische vragen!
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Aanstaande donderdag om 21:00 uur kan je live meeluisteren en vragen stellen aan Andreas Antonopoulos! Via de wekelijkse hangout on air "De Week van Bitcoin" van +deBitcoin met als vaste hosts +Paul Buitink, +Jop Hartog, +Tuur Demeester en deze week sluit ook +Annet de Boer van ons team aan. Kijk je live mee? Of heb je op voorhand al vragen die je Andreas zou willen stellen? Of misschien geen idee wie Andreas is? Hij wordt gezien als de meest betrouwbare spreker op gebied van #Bitcoin. Hij weet waar hij het over heeft en weet dit ook op een begrijpelijke heldere en aansprekende manier over te brengen. Het publiek van deze hangout is goed bekend met Bitcoin waardoor het ook mogelijk is om meer de diepte in te gaan op bepaalde punten. Een uitgelezen kans dus om je kennis te verdiepen of om zelf eens een vraag aan Andreas te stellen.
What better way to return from a holiday break with none other than Andreas Antonopoulos. Andreas will address questions from the Dutch/Belgian  #bitcoin community and talk about what 2015 will bring for bitcoin and much more. Hosts will be Paul Buitink, Jop Hartog, Tuur Demeester and Annet de Boer. Join us live and ask questions.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hoe kan het dat #Bitcoin werkt? Waarom kan ik er niet mee sjoemelen en hoe is het mogelijk dat we ineens geen centrale partij meer nodig hebben (zoals een bank)? Dit wordt je duidelijk in deze 5 minuten-leestijd uitleg. Of kom voor een uitgebreidere uitleg + vragenronde naar onze infomiddag in #Arnhem op 19 oktober.
Add a comment...

Post has attachment
Interview met Rogier in de Arnhemse Koerier van gisteren! Rogier geeft een algemene introductie over #bitcoin , onder het genot van een drankje op het terras van één van de 15 horecagelegenheden in Arnhem #Bitcoinstad waar bitcoins welkom zijn: +Café Stout  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Bitcoin beweging in #Amsterdam! Ook daar vormen zich plannen voor een #Bitcoin Boulevard
Amsterdam Bitcoin Boulevard is coming
Amsterdam starts to accept  bitcoins . We have our first ATM  works  in Zeedijk 43, we even have our second ATM ready to be install end of this month. We are placing 2 more ATM's in Den Haag and Arnhem. Now we want more places where we can pay with our  bit...
Add a comment...

Post has attachment
In deze aflevering van de interactieve Hangout on Air van +deBitcoin zijn 'de drie' van Cryptogeld te gast. We vertellen over onze beleving en ervaringen met #Arnhem   #Bitcoinstad  (va 6:14)
Add a comment...

Post has attachment
TV Gelderland interviewt Patrick in een van de deelnemende horecagelegenheden van #Arnhem   #Bitcoinstad . Met demonstratie van de #bitcoin  betaaloplossing +BitKassa en een vliegende muffin.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded