Profile cover photo
Profile photo
Cristian China Birta
11,658 followers -
Mare maestru de isprăvi 2.0
Mare maestru de isprăvi 2.0

11,658 followers
About
Posts

Post has attachment
Anuarul Directorilor de Marketing din România costă 75 de lei. Atât. Și îl puteți comanda de aici http://vezidetalii.ro/bestmarketing

Cartea realizată de echipa Biz reunește peste 150 de directori de marketing și evidențiază printre rânduri și portretul marketerului român.

Portretul profesionistului în marketing:

• 75% dintrei cei care ocupă poziții de conducere în departamentele de marketing sunt femei

• 50% sunt absolvenți ai Academiei de Studii Economice din București

• media anilor de experiență în domeniu este 14 ani

• 39 de ani este vârsta medie a directorilor de marketing

• 56% dintre cei care ocupă poziții de marketing au absolvit studii post universitare

• 75% au urmat cursuri și traninguri de specializare ținute fie în cadrul companiilor pentru care lucrează, fie în organizații acreditate în domeniu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Asahi este cea mai cunoscută bere japoneză. Așa, ca să o zic direct să nu avem motiv de ceartă :D

Am băut de multe ori Asahi. Dar nu la noi în țară, ci când mă plimbam prin lume. Ultima dată am băut această bere în Londra, când am recomandat-o unor ”băștinași” britanici, mult prea prinși în berea lor ale (care este foarte bună, de altfel!), așa că am vrut să le lărgesc orizonturile.

Și cum altfel să le lărgesc orizonturile beristice decât să fiu în Londra, eu, chinezu din România, recomandându-le o bere japoneză? :D

Am fost la lansarea oficială nu pentru că nu știam cum este berea și nici pentru că mă duc foarte des la astfel de evenimente (ba chiar sunt pasăre rară mai nou…). Ci pentru că am vrut să văd dacă berea pe care acum o pot cumpăra din România este la fel cu cea pe care am băut-o constant prin peregrinările mele prin lume.

Verdict: dap, este fix la fel. Adică gustul ăla mai sec (faceți asocierea cu vinul sec, ăla care vă ”strepezește” un pic dinții și cerul gurii), dar fin, cu o aromă pe care o simți și pe care nu o recunoști, după care afli că este… orez :D

Adică, pe scurt, o bere pe care vă recomand să o testați. Și cu care – vă zic de pe acum – este foarte ușor să vă împrieteniți.
Add a comment...

Post has attachment
Am deja card Revolut (blink blink :D). Pe care îl puteți primi și voi dacă vă faceți cont pe site până pe 31 mai și dacă vă comandați un card Revolut cu livrare standard, asociat contului curent (aveți în articol pașii exacți).

Am și bani pe card, normal :D Mi-am setat și un obiectiv de economisire (ceva cu Vault, nu mă întrebați prea multe, abia acum dibuiesc ce și cum), dacă tot plec în Dublin zilele următoare o să încep să fac niște tranzacții, practic îl iau la forjă!
Add a comment...

Post has attachment
Ia luați-o p-asta:

Parte a campaniei Tech a Break, Colonizarea este un joc interactiv ce folosește sistemul asincron, o tehnică de joc multiplayer ce permite jucătorilor să experimenteze același joc în moduri diferite și de pe dispozitive inteligente diferite.

Combinând tehnologia și distracția într-o experiență originală de joc, al cărui scop este de a coloniza planeta Marte, până pe 3 iulie 2018, oricine se poate juca şi poate testa diferite produse Samsung – telefoane, tablete, ochelari VR - pentru a cuceri teritorii și pentru a îndeplini misiunea principală. Există 6 jocuri dezvoltate, iar toţi cei care accesează Colonizarea pot fi, pe rând, Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Atlet sau Biolog. Pentru fiecare experiență vor avea la dispoziţie un dispozitiv Samsung diferit, care îi va ajuta să călătorească pe Marte şi să supravieţuiască după amartizare.

Cei care îşi vor testa abilităţile şi vor explora spaţiul cosmic vor acumula puncte cu care vor intra în competiţia pentru a câştiga premiile puse la dispoziţie: marele premiu, o excursie la NASA, unul din cele 6 telefoane Samsung Galaxy S9, vouchere de reducere la telefoane, tablete și accesorii Samsung și, dacă sunt clienţi Orange, până la 10 GB de net.
http://vezidetalii.ro/colonizarea
Add a comment...

Post has attachment
Mi se pare foarte tare ce mi s-a întâmplat când am lansat provocarea aceasta, adică să propuneți locuri cu verdeață unde poți mânca și bea în București (pe care acum le puteți vota!).

De ce îmi place? Pentru că nu prea a ieșit... :D

De ce îmi place? Pentru concluziile pe care le putem trage din reacțiile voastre.

Mi-ați spus că ”e foarte mișto locul, dar e subțire mâncarea”, că ”e senzațională mâncarea, dar personalul e catastrofal” sau că ”e foarte mișto locul și mâncarea, dar personalul e varză”, practic nu ați găsit nici un loc unde cele trei componente – mâncare, locație, personal – să vă satisfacă, drept pentru care nu le-ați recomandat la modul public. Dar mi le-ați zis mie pe privat :))

Bun, acestea fiind spuse, vă invit la vot. Adică să votați ”crâșmele” din sondajul de pe blog, cele propuse în comentarii tot de voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți. Cu mențiunea că, așa cum am promis, o să merg în vizită de lucru la primele trei locuri care o să se situeze în fruntea clasamentului, după terminarea votului. Și o să scriu câte un review.
Add a comment...

Post has attachment
Când m-am văzut pe ditai ecranul într-un cinematograf, am avut așa o strângere de stomac. Pentru că nu e puțin lucru să pățești așa ceva. Eu am înțeles întâmplarea asta cam așa: trebuie că am făcut ceva bun în viața asta de am parte de astfel de lucruri frumoase :)

Sunt onorat că am apărut într-un film documentar? Foarte! Dar mai onorantă decât apariția în sine, de mii de ori mai onorantă mi se pare compania în care mă aflu.

Oameni care mă fac să îmi înclin capul a respect și a recunoștință că în România asta există astfel de români. Și străini care au ales țara noastră să le fie casă:

Alexandru Mironov (scriitor), Vintilă Mihăilescu (antropolog), Domnica Petrovai (psiholog), Marius Cosmeanu (sociolog), Zoli Toth (artist, muzician), Alex Găvan (alpinist), Adina Magsi (Every Can Counts România), Andrei Coşuleanu (Let’s Do It Romania!), Anca Baniţă (Let’s Do It Romania!), Ivan Patzaichin (Rowmania), Doru Frolu (Rowmania), Cristian Lascu (Parcul Natural Văcăreşti), Dan Bărbulescu (Parcul Natural Văcăreşti), Felicia Ienculescu-Popovici (GreenMogo), Gabriel Diaconu (consultant permacultură), Anastasia Staicu (Asociaţia SNK), Mihai Toader Pasti (EFdeN), Oraan Mărculescu (Ştiinţă&Tehnică), Paul Badea (Asociaţia ARMS), Alexandru Teodorescu (Renovatio), Marc Areny (inventator Logan electric), Călin Alexa (IFIN-HH), Bogdan Olteanu (UPC România), Ionuţ Budişteanu (inventator).

Găsiți filmul integral aici https://youtu.be/HyYn94K6FBQ

Eu vă dau acum doar teasingul în care apar eu.

Vă recomand cu maximă căldură să îl urmăriți. Pentru că, așa cum mi-au spus mai mulți după ce l-au văzut, ”să știi că am mai multă speranță acum decât înainte...”.

Recomandare: să vă activați subtitrările :)
Add a comment...

Post has attachment
Cam așa a fost deplasarea în Scoția cu #Chivas. Practic una din cele mai tari experiențe ever. Ever.

M-am chinuit grav să tai din cele 8908679 ore de filmare pe care le-am făcut acolo. Dar tot au ieșit niște minute bune. Pe care vă invit să NU le vedeți. Ca să nu vă stricați feng shuiul, parol... :D
Add a comment...

Post has attachment
Dacă nici interviul ăsta pe care l-am făcut cu Răzvan Todor, Senior Product Manager Bitdefender, nu vă lămurește care-i faza cu Bitdefender BOX și de ce avem nevoie de așa ceva în casele noastre din ce în ce mai inteligente, apoi io nu știu ce să mai zic... :D
Add a comment...

Post has attachment
O campanie cu bloggeri este ca orice altă resursă de marketing (hai să îi zicem așa, ok?). Adică uneori dă rezultate, alteori nu.

Acesta este adevărul despre orice faci pe marketing, incusiv o campanie cu boggeri. Uneori iese, alteori nu. Îți mărești masiv șansele să bifezi ok dacă respecți cât de mult poți din ce zic eu în #DecalogulCampaniilorCuBloggeri.

Uite și un model de calcul pentru reușita unei campanii cu bloggeri : X+Y+Z=W

Pe blog ai explicarea ecuației. Pe blog, desigur, că doar trebe să fac și eu un pic de trafic, firește!

Bine, de fapt ar fi păcat să expediez subiectul în câteva cuvinte, de aceea vă trimit pe blog. Bine, și pentru trafic :D
Add a comment...

Post has attachment
Așa, ca un fel de încălzire pentru BOOKFEST, astazi ai 50% discount garantat la orice carte din selectie folosind codul BOOKS50 in pagina de comanda, pentru cumparaturi de minimum 89.99 lei. Ce cărți intră în promoție și de la ce edituri aveți aici http://vezidetalii.ro/elefantpromotie
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded