Profile cover photo
Profile photo
Cristian Botan
30 followers -
Antreprenor digital și activist pentru transparență în administrația publică
Antreprenor digital și activist pentru transparență în administrația publică

30 followers
About
Posts

Post has attachment
Ministerul Afacerilor Externe organizează un concurs pentru ocuparea, cu caracter temporar, până la 31 decembrie 2019, a unui număr de 13 posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice în contextul procesului de pregătire a Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene.

· Expert afaceri europene – 2 posturi
· Specialist comunicare internațională – 1 post
· Specialist achiziții publice – 2 posturi
· Specialist IT – web design – 1 post
· Responsabil patrimoniu – 1 post
· Contabil – 1 post
· Operator IT – 1 post
· Specialist protocol – 2 posturi
· Manager parc auto – 1 post
· Specialist birou de presă – audio – video – 1 post

Găsiți informațiile necesare aici: http://mae.ro/node/45661.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
90 posturi la concurs în administrație în ultimele 48 de ore. Printre instituțiile care angajează: Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Primăria Sectorului 5, Primăria Orașului Otopeni, Universitatea Maritimă din Constanța, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Spitalul Județean de Urgență Reșița, Instituția Prefectului Județului Călărași și multe altele.
Add a comment...

Post has attachment
Ministerul Finanțelor Publice, Agenția Națională pentru Resurse Minerale, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic și Teatrul „Constantin I. Nottara” se numără printre instituțiile din București care au scos la concurs peste 60 de posturi de conducere și execuție doar în ultimele 5 zile.
Add a comment...

Post has attachment
Ministerul Finanțelor organizează concurs de recrutare pentru două funcții de conducere de șef serviciu în cadrul Autorității de Certificare și Plată: www.publicjob.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Azi lansez noul https://publicjob.ro, cea mai avansată platformă dedicată angajărilor în instituțiile publice. Puteți filtra acum posturile după studii și vechime, iar apoi puteți configura alerte prin e-mail.

Spre exemplu, puteți stabili o alertă zilnică doar pentru angajările din București, pentru care sunt necesare studii superioare și care se adresează celor fără vechime anterioară. Dacă vizați o instituție anume, puteți crea o alertă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Primăria Capitalei și așa mai departe.

Platforma cuprinde o bază de date legislativă cu 700 cele mai frecvente legi, ordonanțe sau hotărâri din bibliografia concursurilor, astfel încât să eliminăm timpul pierdut în căutarea infinită a variantelor actualizate ale acestor documente.

Există, de asemenea, și posibilitatea tehnologică de înscriere online pentru posturile din sectorul public, precum și opțiunea de afișare a salariului pentru fiecare post în parte, însă aceste opțiuni vor mai aștepta până atunci când legislația în vigoare va facilita aceste opțiuni.

Peste 2.000 posturi au fost scoase la concurs în luna ianuarie. Toate sunt vizibile, începând de astăzi, pe noul https://publicjob.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Banca Mondială angajează un Reception & Office Assistant pentru biroul de la București. Înscrierile se trimit prin e-mail până pe 7 februarie (CV și scrisoare de intenție). Detalii aici: https://goo.gl/qPtkHV
Photo
Add a comment...

Post has attachment
S-au deschis înscrierile pentru stagiile de practică la Consiliul Uniunii Europene: 5 luni la Bruxelles (septembrie 2018 – ianuarie 2019) și remunerație 1.159,44 € net/lună.

Înscrierile se fac online, până pe 15 martie, aici: http://www.consilium.europa.eu/en/general-secretariat/jobs/traineeships/apply-now/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Compania Națională de Transport a Energiei Electrice Transelectrica angajează:

· director resurse umane
· șef birou protocol
· director comercial
· director control
· inginer principal
· inspector managementul mediului
· referent de specialitate principal
· director exploatare mentenanță
· director sucursală
· inspector șef audit public intern
· manager infrastructuri critice

Detalii: http://transelectrica.ro/noutati-lista
Photo
Add a comment...

Post has attachment
RoAid – Agenția României de cooperare pentru dezvoltare, instituție în subordinea Ministerului Afacerilor Externe, a scos la concurs 20 posturi de conducere și execuție.

Domeniile de angajare: secretariat, resurse umane, comunicații speciale, achiziții publice, juridic, implementare proiecte și programe de cooperare internațională, financiar-contabil.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 22 ianuarie 2018. Detalii suplimentare aici: https://goo.gl/WiFcs7
Photo
Add a comment...

Post has attachment
S-au deschis înscrierile pentru stagiile de practică la Comisia Europeană, Serviciul European de Acțiune Externă și celelalte instituții ale Executivului UE. Stagiile durează 5 luni și sunt remunerate cu 1.178 € lunar, diurnă de călătorie și asigurare medicală. Detalii aici: https://ec.europa.eu/stages/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded