Profile cover photo
Profile photo
Crafthouse
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Vi har idag fornøjelsen af at byde vores 2 nye KEA praktikanter indenfor til et lærerigt og udviklende forløb hos Crafthouse. Henrik Boelsmand er ved at færdiggøre sin bachelor i webudvikling og Cristina Filo er ved at afslutte uddannelsen som multimediedesigner. Vi har valgt disse profiler, da de begge viser stort potentiale inden for felterne frontend-udvikling og generel webudvikling. Begge bidrager med deres kompetencer fra dags dato.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Et nyt år, en ny kollektion. Vi har haft fornøjelsen af at udarbejde Tranemo’s Safety Shoe katalog for året 2017/2018. Et katalog hvor layoutet er bygget op omkring brandede miljøbilleder samt et enkelt og stilsikkert udtryk, der forener brands som Puma Safety, Albatros, Footguard og MySole.👟👟👟

Kataloget er en 92 siders tryksag. Omslaget består af en High-Vis Orange Pantone farve, der har fået en Mat cachering, hvor også forsidens hvide elementer har fået en UV-lak. Denne behandling bevirker, at tryksagen giver et nice touch for førstegangsbrugere samt gør den visuelt indbydende og en tand mere eksklusiv.

Hele tryksagen er fremstillet inhouse/ af Crafthouse. ✌🏻

Se hele kataloget her:
http://tranemo-web.dk/kataloger/Tranemo_Safety-Shoes-Catalogue_2017-2018.pdf

Photo
Add a comment...

Vi er i enormt godt humør i dag, da vi nu kan kalde os 'Certified Ethical Hacker'! Hvad betyder sådan et certifikat?
Et certifikat af denne slags gør det muligt for os som virksomhed at hjælpe andre virksomheder med at "hacke" sig ind i deres system, hvis de har haft besøg af ubudne gæster.
Vores rolle bliver derfor at forhindre disse personers adgang til systemet, lukke sikkerhedshuller samt få det givne firmas system på benene igen. En rolle som vi i Crafthouse tager meget alvorligt og er stolte af at kunne påtage os.

https://crafthouse.dk 

Add a comment...

Crafthouse er et digitalt bureau, der specialiserer sig i totalløsninger inden for IT, webudvikling, kommunikation, branding og online markedsføring.

Læs meget mere om os på https://crafthouse.dk og få et indtryk af, hvem vi er - og hvad vi kan gøre for dig.

Add a comment...

Som folk formodentlig er blevet informeret om gennem sociale medier, radio m.m., så har "Black Friday" været et problem for mange af de virksomheder, som laver salg via deres hjemmeside. Deres hjemmeside har simpelthen ikke kunnet håndtere de mange besøgende, hvilket har resulteret i nedbrud og stor serverbelastning.
Det er en betydelig omsætning, der går tabt, og samtidig bliver kunderne frustrerede. Alt dette skaber et negativt billede af virksomheden, hvilket i nogle tilfælde har uoprettelige følger.

Alle disse virksomheder ville have undgået sådanne problemer, hvis de havde en god, skalerbar webhosting løsning. Som for eksempel vores Chronos webhosting.

Tag kontakt til os, hvis du vil undgå sådanne problemer i fremtiden og dermed sikre din virksomhed.
Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside: https://crafthouse.dk/hosting.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded