Profile cover photo
Profile photo
Corretja S.L
9 followers
9 followers
About
Corretja S.L's posts

Post has attachment

 
Aixetes
 
Per poder oferir-te els nostres articles amb totes les garanties, hem triat els millors fabricants d’aixetes.
 
Per poder-te oferir un producte amb plena garantia, hem triat els millors fabricants d’accessoris de bany. Per consultar els seus catàlegs amb tota la seva varietat de dissenys només has de fer una visita, polsant damunt dels seus enllaços a la secció d'enllaços de cada un d’ells.
 
A la nostra botiga t'oferim tota l'ajuda que et calgui per ajudar-te a triar les aixetes més convenients a les teves necessitats.

Més informació a:

http://corretja-sl.com/aixetes-bany.html

Post has attachment
Aigüeres per cuines
 
A Corretja pensem que un dels elements imprescindibles a la vostra cuina és l’aigüera, ja que més del 60% de les feines que es fan a la cuina, es fan davant de l’aigüera. 

El mercat presenta una àmplia gamma de materials per a les aigüeres. A la nostra botiga hi trobareu els de més alta qualitat. Som distribuïdors oficials de la prestigiosa marca alemanya BLANCO. 

La qualitat, l’harmonia i el disseny de les aigüeres, faran de la vostra cuina un espai molt especial.
 
Independentment del material, les aigüeres poden tenir una estructura diferent i podreu muntar-la per sobre de l’encimera de treball o per sota, segons més us convingui.
 
Cada un dels models disposa de diversos complements addicionals que donaran un aire pràctic, modern i desenfadat a la vostra cuina.

Més informació a: 
http://corretja-sl.com/aigueres.html

Post has attachment
A Banys Innova hi trobaràs tots els accessoris que necessitis per donar el toc d’acabat i qualitat.
 
Per poder-te oferir un producte amb plena garantia, hem triat els millors fabricants d’accessoris de bany. Per consultar els seus catàlegs amb tota la seva varietat de dissenys només has de fer una visita polsant damunt dels seus enllaços a la secció d'enllaços de cada un d’ells.
 
A la nostra botiga t'informarem detalladament dels accessoris que necessitis per la teva llar. 

Més informació a: 
http://corretja-sl.com/accesoris.html
Wait while more posts are being loaded