Profile cover photo
Profile photo
Associació de Cooperatives Agràries amb Secció de Crèdit de Catalunya
8 followers -
Intercooperació i noves tecnologies al servei de les Seccions de Crèdit de les Cooperatives.
Intercooperació i noves tecnologies al servei de les Seccions de Crèdit de les Cooperatives.

8 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Canal Reus TV entrevista al nostre President Sr. Lluis Roig i Rovira.

Post has attachment
Xerrada “Invertir en un entorn de tipus d’interès negatius”, a càrrec del Sr. #JaumePuig , director general de #GVCGaesco Gestión, SGIIC del dia 17 de juny a Valls,  en el marc de l’#Assemblea general ordinària de l’#ASC, SCCL.
Us podeu descarregar la presentació en aquest enllaç.
https://goo.gl/8DJgFw
Photo

Post has attachment

Post has attachment
El proper dia 15 de juliol se celebrarà a Cuenca una nova jornada sobre la Competitivitat i eficiència de les #SeccionsdeCrèdit .

Post has attachment
Us adjuntem l’agradable  notícia de la concessió de la medalla al treball President Macià al company del consell rector en Josep Daroca, que hem conegut avui.

Referent del cooperativisme del Baix Camp i, en conjunt, de les terres tarragonines. Com a comptable ha dedicat tota la seva vida laboral a la #cooperativa agrícola de la Selva del Camp, on s’incorpora l’any 1965 com a administratiu de la Caixa Rural. Amb una trajectòria ininterrompuda en aquest entitat, l’any 1991 assumeix el càrrec de cap d’Administració de Coselva, que encara exerceix. Des del 2007 és secretari del Consell Rector de l'Asociació de #SeccionsdeCrèdit (#ASC), entitat que aplega diverses cooperatives agràries de Catalunya amb secció de crèdit i que es va constituir el 1988 sota l’empara de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Pel que fa al seu activisme cívic, també és membre de Càritas, Creu Roja, Unicef i soci de les entitats culturals i associatives locals de la Selva del Camp.
 
Que no s’aturin les notícies positives !!!
 
Salut,

Post has attachment
Article a la revista de Cooperativas Agro-alimentarias de España que s’ha publicat aquesta setmana sobre les #seccionsdecrèdit.

Post has attachment

Post has attachment
Cellers Domenys és una de les tres #cooperatives que ha obert caixers automàtics propis a les seves instal·lacions. Des de fa un mes, els titulars de comptes poden fer les operacions més habituals les 24 hores del dia, sense dependre de l’horari d’oficina. En total, s’han implantat 5 caixers que utilitzen la mateixa aplicació informàtica: 2 de Cellers Domenys, a Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès, dos d’ Arrossaires del Delta, ubicats a Deltebre i Camarles i un del Celler Cooperatiu de Vila-rodona.
Wait while more posts are being loaded