Profile

Cover photo
Associació de Cooperatives Agràries amb Secció de Crèdit de Catalunya
7 followers|30,866 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

La plataforma CoopCredit és l’aplicació informàtica que facilita la gestió integral de qualsevol secció de crèdit i tanca aquest exercici donant servei a 28.000 comptes corresponents a 42.500 titulars, que han produït més de 195.000 apunts mensuals. L’Associació de Seccions de Crèdit (ASC) és la impulsora de la plataforma, que…
1
 
El model de les seccions de crèdit catalanes
 ·  Translate
1
 
Us adjuntem l’agradable  notícia de la concessió de la medalla al treball President Macià al company del consell rector en Josep Daroca, que hem conegut avui.

Referent del cooperativisme del Baix Camp i, en conjunt, de les terres tarragonines. Com a comptable ha dedicat tota la seva vida laboral a la #cooperativa agrícola de la Selva del Camp, on s’incorpora l’any 1965 com a administratiu de la Caixa Rural. Amb una trajectòria ininterrompuda en aquest entitat, l’any 1991 assumeix el càrrec de cap d’Administració de Coselva, que encara exerceix. Des del 2007 és secretari del Consell Rector de l'Asociació de #SeccionsdeCrèdit (#ASC), entitat que aplega diverses cooperatives agràries de Catalunya amb secció de crèdit i que es va constituir el 1988 sota l’empara de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Pel que fa al seu activisme cívic, també és membre de Càritas, Creu Roja, Unicef i soci de les entitats culturals i associatives locals de la Selva del Camp.
 
Que no s’aturin les notícies positives !!!
 
Salut,
 ·  Translate
1
 
Les seccions de crèdit de les #cooperatives   #agràries  obren caixers  propis.
 ·  Translate
Amb la finalitat d'augmentar els serveis que donen als socis, diverses seccions de crèdit han obert caixers automàtics a les seves instal·lacions. Les cooperatives pioneres d'aquesta iniciativa són Arrossaires del Delta de l'Ebre -que té un caixer a Deltebre i un altre, a Camarles-, ...
2
 
Canal Reus TV entrevista al nostre President Sr. Lluis Roig i Rovira.
 ·  Translate
1
 
Xerrada “Invertir en un entorn de tipus d’interès negatius”, a càrrec del Sr. #JaumePuig , director general de #GVCGaesco Gestión, SGIIC del dia 17 de juny a Valls,  en el marc de l’#Assemblea general ordinària de l’#ASC, SCCL.
Us podeu descarregar la presentació en aquest enllaç.
https://goo.gl/8DJgFw
 ·  Translate
2
 
El proper dia 15 de juliol se celebrarà a Cuenca una nova jornada sobre la Competitivitat i eficiència de les #SeccionsdeCrèdit .
 ·  Translate
1
 
Article a la revista de Cooperativas Agro-alimentarias de España que s’ha publicat aquesta setmana sobre les #seccionsdecrèdit.
 ·  Translate
1
 
Cellers Domenys és una de les tres #cooperatives que ha obert caixers automàtics propis a les seves instal·lacions. Des de fa un mes, els titulars de comptes poden fer les operacions més habituals les 24 hores del dia, sense dependre de l’horari d’oficina. En total, s’han implantat 5 caixers que utilitzen la mateixa aplicació informàtica: 2 de Cellers Domenys, a Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès, dos d’ Arrossaires del Delta, ubicats a Deltebre i Camarles i un del Celler Cooperatiu de Vila-rodona.
 ·  Translate
2
Story
Tagline
Intercooperació i noves tecnologies al servei de les Seccions de Crèdit de les Cooperatives.
Introduction
ASC, SCCL es va constituir a Barcelona, l’1 de juny de 1998, com a cooperativa de segon grau, subjecta als principis i disposicions de la Llei 18/2002, de 5 de juliol, de cooperatives, dotada de plena personalitat jurídica i amb responsabilitat limitada dels seus socis per les obligacions socials. Inscrita al Registre Central de Cooperatives amb el núm. 10.799. 

ASC, SCCL. neix de la voluntat de les Cooperatives integrants de l’Associació de Cooperatives Agràries de Catalunya amb Secció de Crèdit. Aquesta Associació es va constituir l’any 1988 en el sí de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb l’objecte de fer-se càrrec de la gestió diària de tots aquells temes específics de les cooperatives agràries amb secció de crèdit. Poden ser socis les cooperatives que tinguin una secció de crèdit d’acord amb allò que disposa la Llei 6/1998, que regula el funcionament de les seccions de crèdit de les cooperatives.