Profile

Cover photo
Constantin Teodorescu
Works at Uranus
Attended Automatica Bucuresti
Lives in Braila
6,255 followers|815,477 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
The US Naval Research Laboratory announced a major breakthrough in materials science on Thursday. After decades of research and development, the NRL has
3
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"Cel mai mare rău pe care l-a făcut cineva vieţii normale din România a venit din partea Uniunii Europene, mai exact, din partea celor care au susţinut aşa-zisa justiţie independentă din România, care s-au făcut că nu aud şi nu văd semnalele venite din ţară, care atrăgeau atenţia că tocmai aceasta protejează Mafia de stat!
Prima vinovată este Monica Macovei, ale cărei frustrări au devenit, odată cu trecerea anilor, o povară greu de aruncat de pe umeri. Numită ministru al Justiţiei, Macovei a schimbat legea şi a decis, împreună cu Traian Băsescu, ca ei doi să numească procurorul general şi şefii de la DNA şi DIICOT, nu CSM-ul, aşa cum prevedea legea pînă atunci. Aşa au ajuns în fruntea acestor instituţii un procuror care arestase un nevinovat, motiv pentru care România a fost sancţionată la CEDO, o baschetbalistă care a studiat dreptul prin cantonamente şi această Alina Bica, arestată acum pentru un prejudiciu pe care nici măcar nu ştiu să-l scriu. Şi, mai presus de toţi, Monica Macovei a instituit „draga de ANI”, cum o flata Băsescu, al cărei şef este acum în cătuşe pentru un prejudiciu mai mare decît al Alinei Bica."
 ·  Translate
59
6
Formula.Con.Za's profile photoConstantin Gradinaru's profile photoAurel Dobre's profile photoIULIAN PANAITE's profile photo
7 comments
 
Şeful D.N.A.-ului francez, după Revoluţia în care s-a inventat ghilotina, a fost un vechi ocnaş pe numele Vidoq ... aşa a început asanarea viermuielii deligvenţilor în Hexagon ... nu a trimis Papa vreun reprezentant şi nici Tripla Alianţă ...
 ·  Translate
Add a comment...
 
Cu dl. Primar Aurel Gabriel Simionescu, un susținător sincer al proiectului "Brăila - Capitală Culturală Europeană 2021" ! #braila2021
 ·  Translate
12
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Apropos de Brăila Capitală Europeană a Culturii 2021 !!! :-D
 ·  Translate
7
Diana Nastac's profile photo
 
Interesant!
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
ASOCIAȚIA "Brăila - Capitală Europeană a Culturii 2021" organizează o dezbatere publică deschisă pe marginea candidaturii orașului nostru la titlul de "Capitală Europeană a Culturii" în anul 2021.
Acţiunea are loc vineri 6 martie, începând cu ora 13.00, în sala mare de concerte a Palatului LYRA, iar intrarea este liberă.
În prima parte a întâlnirii, brăilenii vor fi informați despre ultimele demersuri ale asociației. Dezbaterile vor continua în patru ateliere de lucru separate pe următoarele teme:
1. arte, cultură, social (grup axat pe propuneri privind programul cultural al evenimentului)
2. patrimoniu natural și construit (grup axat pe pregătirea infrastructurii orașului, străzi, clădiri, salubrizare)
3. economic (grup axat pe discuții privind bugetul, sursele de finanțare, gestiunea și administrarea proiectului)
4. administrativ (grup axat pe acțiunile pe care trebuie să le întreprindă Primăria și Consiliul Județean în pregătirea evenimentului)
Atelierele de lucru se vor desfăşura în încăperi separate, moderate de un conducător de grup, astfel că brăilenii participanţi vor putea să aleagă liber grupul unde doresc să activeze.
Vă așteptăm să gândim proiectul împreună!
 ·  Translate
4
1
Mihail Botez's profile photo
Add a comment...
Have him in circles
6,255 people
Cristina-Yang Vasilescu's profile photo
Tipique Mateescu's profile photo
Alexandru Cioabla's profile photo
stirbu petrisor's profile photo
Alex Cmeciu's profile photo
omar zizo's profile photo
Ionut Bejinariu's profile photo
Irina - Luana Stan's profile photo
montaj parbiz's profile photo

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Vă recomand cu căldură să încercați aplicația asta, Trello, pe Desktop (în Chrome sau Firefox), pe iOS sau Android. Este excelent scrisă, simplă, ușor de înțeles și se poate adapta pentru o groază de utilizări!
Acoperă o sumedenie de necesități pentru lucrul solo dar mai ales în echipă:
- mesagerie instantanee (merge excepțional)
- listă de discuții tip forum, cu mesaje pe diverse topici
- listă cu "de făcut" pe care le bifezi
- calendar cu remindere (termene de execuție)
- plan de acțiune
- listă de contacte cu click direct să-l suni sau să-i dai email
- partajare de fișiere
- sistem de votare
- blog pentru soluții tehnice, rețete de bucate (cu căutare)
În plus, este mocu' (free, gratis) pentru oricâte echipe, oricâți oameni în echipă, oricâte liste sau proiecte, oricâte task-uri! Limitările sunt minimale (max 10 Mb mărime fișier attachment).
Cred că este una din puținele (sub 5) aplicații pe care le-am văzut utile cu adevărat în Android. N-are găinării ascunse, reclame, ciordeli, virusache. E cu referințe foarte bune și-a fost aleasă cândva "Editor's Choice".
 ·  Translate
7
1
Mircea CIOCIAN's profile photoConstantin Teodorescu's profile photoSergiu Tofan's profile photoMariuta Constatin's profile photo
10 comments
 
Da, e chiar buna
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"De ceva vreme se arestează pe bandă rulantă, într-o mare veselie televizată, membrii comisiei ANRP (restituirea proprietăţilor), ca fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, ca halucinantul Horia Georgescu, şef la Integritate, sau Crinuţa Dumitrean, protejata preacinstiţilor Emil Boc şi Ioan Oltean. Adică se arestează corupţii. Aceşti indivizi au păcălit, fraierit, tras în piept oameni bătrâni, oameni fără apărare prin cumpărarea aşa-ziselor „drepturi litigioase”. Legile europene (precumpănitoare şi la noi) interzic un beneficiu care să depăşească un coeficient prea mare de multiplicare a investiţiei. Asta se cheamă „înşelăciune”. Căutaţi legile, băieţi şi fete ! (Din noul cod civil : “Încheierea contractului Art. 1214 Dolul(1) Consimţământul este viciat prin dol atunci când partea s-a aflat într-o eroare provocată de manoperele frauduloase ale celeilalte părţi ori când aceasta din urmă a omis, în mod fraudulos, să îl informeze pe contractant asupra unor împrejurări pe care se cuvenea să i le dezvăluie ; (2) Partea al cărei consimţământ a fost viciat prin dol poate cere anularea contractului, chiar dacă eroarea în care s-a aflat nu a fost esenţială ; (3) Contractul este anulabil şi atunci când dolul provine de la reprezentantul, prepusul ori gerantul afacerilor celeilalte părţi ; (4) Dolul nu se presupune.”) În al doilea rând, dacă Alina Bica, Crinuţa Dumitrean, Horia Georgescu, Ingrid Zaarour şi alţii au fost corupţi, înseamnă că i-a corupt cineva. Ce mai aşteptaţi ? Pentru că populaţia aşteaptă recuperarea integrală a banilor furaţi, plus încă ani de zile de muncă în folosul comunităţii. Stelian Gheorghe, Pricop Radu, Barbu Marian, Rotaru Mihai, Şchiopu Simu Horia, Andrici Adrian, Gheorghe Gabriel, Vişoiu Valentin, Alexandra Georghe, Nicolae Gheorghe sunt încă liberi ? Şi miliardari ? Chiar şi retrocedările acordate unor nume cu rezonanţă (Loreen Ellen Malaxa, Georgeta Palade Van Dusen, Philip Theodore Palade) vor trebui verificate atent în noul context."
 ·  Translate
2
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Un moment istoric cu mare încărcătură, după părerea mea, care poate fi fundația pentru un proiect de succes și un mare viitor pentru cetățenii din ambele orașe! Doi oameni de cultură în primul rând și de abia în al doilea rând președinți ai Consiliilor Județene din Brăila și Galați, dând simbolic mâna peste primul banner al proiectului "Brăila - Capitală Europeană a Culturii 2021". Mâine se va mai face un pas important și sâmbătă vom avea iarăși o întâlnire simbol, toate forțele politice brăilene, alături de reprezentanții administrației publice vor semna "Carta Culturală Brăila 2021"! Să fie într-un ceas bun! 
 ·  Translate
9
2
Marian GHIONU's profile photoAnton Costel's profile photo
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"Curtea de Conturi a constatat însă că austriecii, care de altfel şi-au subcontractat în proporţie de 42% lucrările către firme româneşti, precum Siveco sau Omnilogic, nu şi-au făcut treaba până la capăt. De fapt, ei au upgradat un sistem informatic mai vechi al ANOFM şi nici măcar nu şi-au terminat treaba!".
 ·  Translate
7
1
Ioana Haitchi's profile photoDan Matei's profile photoInterklima Fenster's profile photoSorin Antal's profile photo
3 comments
 
Ne mai miram ca treburile merg "bine" in RO ?!
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
La sugestia brăileanului Viorel Grosu, un posibil slogan pentru "Brăila - Capitală Culturală Europeană 2021"!!! :B-) Asta ca să vedeți că brăilenii au umor, că au fete frumoase, că sunt inteligenți și modești!
 ·  Translate
6
Add a comment...
People
Have him in circles
6,255 people
Cristina-Yang Vasilescu's profile photo
Tipique Mateescu's profile photo
Alexandru Cioabla's profile photo
stirbu petrisor's profile photo
Alex Cmeciu's profile photo
omar zizo's profile photo
Ionut Bejinariu's profile photo
Irina - Luana Stan's profile photo
montaj parbiz's profile photo
Work
Occupation
software developer
Employment
  • Uranus
    software developer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Braila
Previously
Bucureşti
Story
Introduction
Informatică, muzică ... de-astea.

ATENȚIE!!! Ăia care puneți pe net doar poze cu pisica, cu copilu', cu cățelu' ... nu vă urmăresc nici de-al naibii!
Bragging rights
http://www.mozartrocks.ro
Education
  • Automatica Bucuresti
    microprocesoare, 1981 - 1986
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married