Profile

Cover photo
Constantin Teodorescu
Works at Uranus
Attended Automatica Bucuresti
Lives in Braila
6,855 followers|913,873 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Acum vreun an, am văzut un articol despre o aplicație pe Android care-ți spune cu aproximație când vine următorul autobuz/troleibuz sau tramvai, folosind informații de la telefoanele celor care au așteptat și ei mai devreme același autobuz și tocmai s-au urcat în el. Deci mare atenție, nu folosind informațiile publice de la RATB, de la vreun server al transportatorului, ci din colaborarea celor care au aceeași aplicație instalată și funcțională. Mai știe cineva cum pana mea se numea?
 ·  Translate
1
Sergiu Tofan's profile photoConstantin Teodorescu's profile photo
2 comments
 
+Sergiu Tofan nu prea e Moovit, ăla (cel puțin din descriere) folosește informațiile de pe serverele operatorilor de transport. Pe urmă văd că zice acolo că e numai în orașele alea-alea-alea ... deci nu se bazează pe "swarm computing", colaborare!
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"Imediat după ce filosoful Gabriel Liiceanu a explicat de ce greșesc marii prelați ai Bisericii Ortodoxe când afișează prea mult lux, mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza a dat o tură prin Sibiu cu un bolid luxos de 300 de cai putere care îi va face invidioși chiar și pe interlopii din Ardeal, pentru că modelul și dotările sunt mai degrabă de bișnițar șmecher, decât de față bisericească, de la design până la roțile speciale din aluminiu. Streza a explicat că avea nevoie de limuzina cu dotări speciale pentru a ajunge mai repede și mai în siguranță la enoriași. Așadar știm că și în noaptea de Înviere, ditamai mitropolitul gonește cu limuzina de 300 de cai putere pentru a aduce lumina enoriașilor din Sibiu. Povestea are cel puțin două aspecte pe care trebuie să le dezbatem în spațiul public. Primul ține de mentalitatea și atitudinea mahărilor din Biserica Ortodoxă Română, pentru că Streza nu e singurul înalt prelat care seamănă prin atitudine mai mult cu un interlop, manelist sau politician corupt decât cu un preot. Într-o țară ca România, în care sărăcia face ravagii, luxul în care trăiesc unii preoți este un păcat obscen. Să nu mire pe nimeni că din această cauză crește în intensitate vocea celor care critică tot mai revoltați personajele ce au ajuns să conducă Biserica Ortodoxă Română. Ei nu atacă Biserica și nici pe Dumnezeu, așa cum răspund cu ură cei criticați."
 ·  Translate
2
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
""Deși a fost prins că nu e în stare să își depună candidatura în termeni legali, noi trebuie să presupunem despre acest cretin că, până acum, a tot ieșit și reieșit primar cu mintea lui, nu prin fraudă. Și că are colecție de mașini de epocă, restaurante pe numele copiilor și vilă în sectorul 5 tot pe mintea lui. Exact așa cum, pe mintea lui, și-a luat bacul la 32 de ani și permisul de conducere. Pentru că nici poliția și nici procuratura nu ne-au dat până acum vreun semn că totul s-ar fi întâmplat altfel, Piedone a trecut, până azi, drept un tip merituos. Bravo, poliția, bravo, procuratura, nu uitați să treceți pe la casierie și luna asta – face poporul cinste!" 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Cei mai mulţi vor considera că e doar părerea unui frustrat, a unuia nemulţumit că a pierdut! Însă lumea e bine să ştie cum au stat lucrurile mai în detaliu, pentru că, aşa cum o zice şi titlul: "Nu toţi suntem aşa uşor de prostit!"
 ·  Translate
5
1
Dan Matei's profile photoConstantin Teodorescu's profile photo
2 comments
 
încă nu ... :-D
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
They're like Superman's memory crystals, but real.
2
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Din viitor, motorul de căutare cuantic "Qoogle" le spune comisiei de evaluare, peste timp, câte informaţii s-au strâns din 2015 până în 2025 (perioada strategiei culturale aprobate în consiliul local municipal) despre evenimentul "Quantum Culture - Brăila 2021".
El spune: "2.800 videouri găsite, 41.500.234 pagini web, 9.663.734.222 vise şi gânduri".
Brăileni, în maxim 24 de ore comisia va decide care oraşe vor merge în continuare în tura 2. Daţi acest mesaj tuturor brăilenilor CARE VOR SĂ AJUTE SCHIMBAREA ÎN BINE A ORAŞULUI şi să adăugăm ASTĂZI, gândurile noastre, visele noastre pentru ca ÎMPREUNĂ să facem ca aceste vise să devină realitate! Asta este "filozofia" cuantică, realitatea este aceea pe care NOI o construim prin ceea ce facem, prin ceea ce gândim! Daţi SHARE şi după aceea gândiţi-vă doar un minut la cum doriţi VOI să arate Brăila în 2021. Puterea gândului vostru şi puterea gândului celor 10-20-50 de prieteni care vă vor prelua mesajul şi puterea celor 5000 de prieteni ai lor la care va ajunge şi puterea gândului a 100.000 de brăileni poate face diferenţa. Trebuie să-i convingem pe brăileni că vrem acest titlu nu pentru noi, nu pentru gloria noastră, nu pentru alegerile din 2016, nu pentru parandărătul la care unii probabil se gândesc, ci pentru copii noştri şi pentru faptul că Brăila merită să redevină acea capitală culturală şi europeană de facto, care a fost cândva, fără G+, Facebook şi Instagram.
Să ne ţinem de mână (deocamdată în gând) şi să ne gândim curat la viitorul acestui oraş, împreună! Iar de-a fi să fie să primim un rezultat îmbucurător, atunci să ne întâlnim pe 12 (cifra noastră norocoasă) decembrie, sâmbătă, la ora 20:21 în jurul ceasului din centru, să transformăm gândul în realitate, să ne dăm mâna şi să înţelegem că din acel moment, doar împreună vom putea face eforturile şi mai mari necesare pentru a doua etapă.
 ·  Translate
4
Clara Mihailov's profile photo
 
interesant!...
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
6,855 people
Sterr Tiana's profile photo
Vicentiu Andrei's profile photo
Iulieta Groza's profile photo
smartbuy ro's profile photo
Antiradiatii-Dispozitiv Telefon's profile photo
Tudor Barbu's profile photo
Iubitori de Animale's profile photo
Izvoarele Sucevei Bucovina's profile photo
budhi sudarmono's profile photo

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Nașpa dilemă pentru bucureșteni ... 
 ·  Translate
6
Florin Nedelcut's profile photo
 
Dilema cred ca este peste tot...
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Câte deosebiri găsiți între următoarele afirmații: "Vestager a afirmat că este foarte sigură că va găsi o corelare între influența Google și afinitatea producătorilor de telefoane de a instala aplicații Google pe gadgeturi cu Android." și una dinainte de '89 "Procurorul Sămădău a afirmat că e foarte sigur că va găsi aur și bijuterii ascunse în pivnița numitului Tănase, drept care cere instanței un mandat de percheziție"?
 ·  Translate
În cazul în care vi se pare că vă loviți zilnic de serviciile Google pe toate gadgeturile voastre, să știți că nu sunteți singuri, iar Comisia Europeană vrea să schimbe acest lucru. Dacă ar fi să avem o viziune un pic macabră a dimensiunii pe care gigantul din Mountain View o are la ora actuală, …
2
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Dragi români, să ştiţi că sunteţi induşi în eroare, vi se spune că lucrurile în economie şi finanţe sunt foarte complicate şi nu se poate simplu dintr-un singur motiv: să existe de muncă pentru o întreagă şleahtă de trântori! Introducerea UNUI SINGUR impozit, cifră unică, clară, de exemplu de 10% (să ştie orice prost să dea virgula cu o cifră mai la stânga), aplicat PE LOC, pentru orice tranzacţie, DE ORICE FEL, poate acoperi toate impozitele şi taxele de acum, îndestula bugetul pentru asigurări sociale, pensii, drumuri, spitale, şcoli şi tot ce vreţi. Colectarea este instantanee, plăţile numerar trebuie limitate până la dispariţie. Efecte: nu mai sunt necesare bugete şi declaraţii fiscale depuse, jurnale de TVA cotit pe stânga şi înconjurat pe dreapta, impozite pe salarii, pe şomaj, pe dantura stricată. Firmele nu mai are rost să fie controlate decât dacă asigură condiţiile de muncă normale pentru angajaţi, dacă respectă PSI şi protecţia muncii, NU PENTRU DARAVERI FISCALE!!!! Lumea va fi fericită, va avea mai mult timp şi programatorii de "Jurnale de TVA de cumpărări cu 48 de coloane" nu vor mai face infarct. De ce paştele mă'sii nu se vrea asta? Simplu, pentru că într-un noian de reguli şi coduri fiscale care se schimbă anual, scapă cine ştie şi plăteşte cine-i prost! Evident, din acel UNIC IMPOZIT APLICAT ORICĂREI PLĂŢI, INDIFERENT CE ESTE (salariu, vânzare, prestare) vor fi dezavantajaţi cărătorii de cutii dintr-o parte în alta, cum li se zicea pe vremuri "speculanţi", dar nu în termenul negativ perceput astăzi. Producătorii şi prestatorii de servicii vor câştiga mai mult.
 ·  Translate
5
2
Sergiu Tofan's profile photoConstantin Teodorescu's profile photo
4 comments
 
+Sergiu Tofan  , dacă sunt conturile tale, nu e nici o problemă! E doar pentru TRANZACŢII între orice tip de persoane, juridice sau fizice! Înseamnă că cei doi au făcut o afacere şi 10% tre' să meargă la buget, pentru tot ce trebuie să cheltuiască statul cu pensii, spitale, autostrăzi, şcoli, salarii profesori, medici, orice! Dacă toate plăţile sunt prin conturi (repet, Norvegia cam aşa e la ora asta) nu ai cum să eviţi frauda fiscală. Doar prin practicarea TROCULUI vechi, te duci la medicul satului şi-i duci o găină! Ţin să-ţi zic că aia e ok, e un ajutor natural dat zonelor defavorizate, unor categorii de oameni. Natura trocului nu are cum să favorizeze frauda masivă, că medicul ăla nu poate să mănânce 20 de găini într-o zi. Şi atunci ce face? Le vinde! Da' ... însă plăteşte 10% pe tranzacţie! :-D Deci totul se reglează natural! În plus, aş introduce încă o regulă simplă pentru tranzacţiile între ţări, deci cu bănci din afară: ORICE BAN CARE IESE SE IMPOZITEAZĂ DUBLU ... ORICE BAN CARE INTRĂ NU SE IMPOZITEAZĂ !!! Deci în mod natural, dacă fâţâi banii pe afară prin conturi intermediare şi-i bagi la loc în ţară, tot 10% se numeşte că se impozitează din tranzacţie! :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
I-auzi ia, cu zicere de la Forbes: "In an eight hour period Windows 10 tried to send data back to 51 different Microsoft IP addresses over 5500 times. After 30 hours of use, Windows 10 expanded that data reporting to 113 non-private IP addresses. The testing was then repeated on another Windows 10 clean installation again with all data tracking options disabled and third party tool DisableWinTracking was also installed which tries to shut down all hidden Windows 10 data reporting attempts. At the end of the 30 hour period Windows 10 had still managed to phone home with data 2758 times to 30 different IP addresses."
New study reveals what Windows 10 is doing behind your back, and it's shocking...
11
1
Dorin Ionescu's profile photomircea ioan Nemeth's profile photoTeodor Iacob's profile photo

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
8
2
Add a comment...
People
Have him in circles
6,855 people
Sterr Tiana's profile photo
Vicentiu Andrei's profile photo
Iulieta Groza's profile photo
smartbuy ro's profile photo
Antiradiatii-Dispozitiv Telefon's profile photo
Tudor Barbu's profile photo
Iubitori de Animale's profile photo
Izvoarele Sucevei Bucovina's profile photo
budhi sudarmono's profile photo
Collections Constantin is following
Education
  • Automatica Bucuresti
    microprocesoare, 1981 - 1986
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Story
Introduction
Informatică, muzică ... de-astea.

ATENȚIE!!! Ăia care puneți pe net doar poze cu pisica, cu copilu', cu cățelu' ... nu vă urmăresc nici de-al naibii!
Bragging rights
http://www.mozartrocks.ro
Work
Occupation
software developer
Employment
  • Uranus
    software developer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Braila
Previously
Bucureşti