Profile

Cover photo
Constantin Teodorescu
Works at Uranus
Attended Automatica Bucuresti
Lives in Braila
6,418 followers|827,684 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Văd că semnul cu deştu' la nas i-a folosit Elenei! Toată lumea discută numai de Vaslui, a uitat de ei! De fapt, dacă stai bine să te gândeşti, PDL nici nu mai există, deci dosarul merge la prescriere, nu? 
"Mai mult, în documentul precizat, se menţionează că mai multe plăţi au fost făcute către PDL Bucureşti, organizaţia fiind astfel finanţată din bani obţinuţi din infracţiuni de corupţie. Procurorii descriu mecanismul prin care aceşti bani ajungeau la partid, fiind folosite inclusiv contracte de donaţie fictive.
Depunerea sumelor de bani în contul partidului, mascate sub forma unor contracte fictive de donaţie, era o metodă folosită în special pentru plata salariilor angajaţilor sau a prestatorilor care nu acceptau forme alternative de plată. Plăţile mai erau făcute în numerar, fără a se întocmi documente, sau prin transfer bancar realizat de societăţi implicate direct sau indirect în relaţii comerciale cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus la acea vreme de Elena Udrea.
"Inculpata a recunoscut această împrejurare, însă a susţinut că sumele proveneau din donaţii neînregistrate în evidenţa partidului, de la donatori care doreau să îşi păstreze anonimatul. În condiţiile în care dispoziţiile Legii nr. 334/2006 interzic în mod expres finanţarea partidelor politice prin sume neînregistrate, eludarea acestor dispoziţii imperative demonstrează că inculpata a cunoscut şi a acceptat provenienţa infracţională a sumelor de bani folosite pentru funcţionarea organizaţiei pe care o conducea", conform rechizitoriului. "
 ·  Translate
4
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
8
Ștefan Suciu's profile photo
 
Vivaldi - Anotimpurile? :-)
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Hotărât lucru, eMAG ştie bine lecţia marketingului la români şi ce-l atinge pe românul neaoş la suflet cel mai bine: un grătar, o gagică pe spate şi-un mobil frateeee ... :-D
 ·  Translate
5
Gerald-Dan Popa's profile photosandman V's profile photo
2 comments
 
Asta e esenta vietii aici la meltenica in timp ce alti ise lupta cu autoritatile ca in #Milan. 
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"Cel mai mare rău pe care l-a făcut cineva vieţii normale din România a venit din partea Uniunii Europene, mai exact, din partea celor care au susţinut aşa-zisa justiţie independentă din România, care s-au făcut că nu aud şi nu văd semnalele venite din ţară, care atrăgeau atenţia că tocmai aceasta protejează Mafia de stat!
Prima vinovată este Monica Macovei, ale cărei frustrări au devenit, odată cu trecerea anilor, o povară greu de aruncat de pe umeri. Numită ministru al Justiţiei, Macovei a schimbat legea şi a decis, împreună cu Traian Băsescu, ca ei doi să numească procurorul general şi şefii de la DNA şi DIICOT, nu CSM-ul, aşa cum prevedea legea pînă atunci. Aşa au ajuns în fruntea acestor instituţii un procuror care arestase un nevinovat, motiv pentru care România a fost sancţionată la CEDO, o baschetbalistă care a studiat dreptul prin cantonamente şi această Alina Bica, arestată acum pentru un prejudiciu pe care nici măcar nu ştiu să-l scriu. Şi, mai presus de toţi, Monica Macovei a instituit „draga de ANI”, cum o flata Băsescu, al cărei şef este acum în cătuşe pentru un prejudiciu mai mare decît al Alinei Bica."
 ·  Translate
59
6
Formula.Con.Za's profile photoConstantin Gradinaru's profile photoAurel Dobre's profile photoIULIAN PANAITE's profile photo
7 comments
 
Şeful D.N.A.-ului francez, după Revoluţia în care s-a inventat ghilotina, a fost un vechi ocnaş pe numele Vidoq ... aşa a început asanarea viermuielii deligvenţilor în Hexagon ... nu a trimis Papa vreun reprezentant şi nici Tripla Alianţă ...
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Cu dl. Primar Aurel Gabriel Simionescu, un susținător sincer al proiectului "Brăila - Capitală Culturală Europeană 2021" ! #braila2021
 ·  Translate
12
Add a comment...
Have him in circles
6,418 people
Andrei Mituca's profile photo
Marcu Ioachim's profile photo
Andrada “Andra” Iosu's profile photo
Ovidiu Drobotă's profile photo
Elena Danaila's profile photo
Stoica Nataniel's profile photo
Rareş Iordache's profile photo
Mihai Daniel Tene's profile photo
calin calin's profile photo

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"După burtă, unii ar zice că trăiesc pentru ca să mănânc. Nu neg că-mi plac fripturile, în special shashlik-ul de oaie făcut de prietenul meu Iuri, din acela fezandat în lapte cu bere, sarailiile si baclavalele, na … îmi lasă gura apă. Îmi place să trăiesc ca să am dreptate, să le pot scoate apoi altora ochii că am avut dreptate, îmi place să trăiesc pentru un concediu cu familia în care să ne distrăm cântând la mişto colinde peste alea difuzate în prostie la radio ca să se oripileze cei din jurul nostru, îmi place să trăiesc momentele acelea de la finalul concertelor în care publicul te aplaudă sincer. Sunt mult mai multe motive, merită să te chinui un pic când eşti mic să trăieşti ca să găseşti mai târziu adevărul, ascuns în partea plină cu Fetească neagră a paharului."
 ·  Translate
3
Gerald-Dan Popa's profile photoConstantin Teodorescu's profile photo
2 comments
 
Cam da! Stau călare pe dosar, să-l scriu!
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Dar oare ce avem noi aici? ;-) Mda ... va fi concert "Mozart ROCKS" pe 14 iunie, la #Sibiu , Sala Thalia în cadrul Sibfest! Ne întâlnim cu trupa rock formată din Florin Demea, Cezar Popescu, Calin Grigoriu, Remus Carteleanu, Dan Helciug, Adrian Ciuplea, Andrei Ilie, Mihai Ardelean, Emma Teodorescu care vor concerta sub bagheta dirijoarei Mihaela Cesa-Goje împreună cu Orchestra Simfonică "Noua Transilvană"! Mare atenție, sunt locuri puține, cei cu auzul mai fin nu loaț locuri în față lângă boxe că o să vi se strice coafura!
Bilete aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/fits-2015-sibiu-sala-thalia-783588/performance.html 
 ·  Translate
7
1
sandman V's profile photoAlexandru Cucu's profile photo
 
Pe Iohannis l-ati invitat? :D
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
The US Naval Research Laboratory announced a major breakthrough in materials science on Thursday. After decades of research and development, the NRL has
3
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Vă recomand cu căldură să încercați aplicația asta, Trello, pe Desktop (în Chrome sau Firefox), pe iOS sau Android. Este excelent scrisă, simplă, ușor de înțeles și se poate adapta pentru o groază de utilizări!
Acoperă o sumedenie de necesități pentru lucrul solo dar mai ales în echipă:
- mesagerie instantanee (merge excepțional)
- listă de discuții tip forum, cu mesaje pe diverse topici
- listă cu "de făcut" pe care le bifezi
- calendar cu remindere (termene de execuție)
- plan de acțiune
- listă de contacte cu click direct să-l suni sau să-i dai email
- partajare de fișiere
- sistem de votare
- blog pentru soluții tehnice, rețete de bucate (cu căutare)
În plus, este mocu' (free, gratis) pentru oricâte echipe, oricâți oameni în echipă, oricâte liste sau proiecte, oricâte task-uri! Limitările sunt minimale (max 10 Mb mărime fișier attachment).
Cred că este una din puținele (sub 5) aplicații pe care le-am văzut utile cu adevărat în Android. N-are găinării ascunse, reclame, ciordeli, virusache. E cu referințe foarte bune și-a fost aleasă cândva "Editor's Choice".
 ·  Translate
7
1
Constantin Teodorescu's profile photoSergiu Tofan's profile photoMariuta Constatin's profile photo
10 comments
 
Da, e chiar buna
 ·  Translate
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
"De ceva vreme se arestează pe bandă rulantă, într-o mare veselie televizată, membrii comisiei ANRP (restituirea proprietăţilor), ca fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, ca halucinantul Horia Georgescu, şef la Integritate, sau Crinuţa Dumitrean, protejata preacinstiţilor Emil Boc şi Ioan Oltean. Adică se arestează corupţii. Aceşti indivizi au păcălit, fraierit, tras în piept oameni bătrâni, oameni fără apărare prin cumpărarea aşa-ziselor „drepturi litigioase”. Legile europene (precumpănitoare şi la noi) interzic un beneficiu care să depăşească un coeficient prea mare de multiplicare a investiţiei. Asta se cheamă „înşelăciune”. Căutaţi legile, băieţi şi fete ! (Din noul cod civil : “Încheierea contractului Art. 1214 Dolul(1) Consimţământul este viciat prin dol atunci când partea s-a aflat într-o eroare provocată de manoperele frauduloase ale celeilalte părţi ori când aceasta din urmă a omis, în mod fraudulos, să îl informeze pe contractant asupra unor împrejurări pe care se cuvenea să i le dezvăluie ; (2) Partea al cărei consimţământ a fost viciat prin dol poate cere anularea contractului, chiar dacă eroarea în care s-a aflat nu a fost esenţială ; (3) Contractul este anulabil şi atunci când dolul provine de la reprezentantul, prepusul ori gerantul afacerilor celeilalte părţi ; (4) Dolul nu se presupune.”) În al doilea rând, dacă Alina Bica, Crinuţa Dumitrean, Horia Georgescu, Ingrid Zaarour şi alţii au fost corupţi, înseamnă că i-a corupt cineva. Ce mai aşteptaţi ? Pentru că populaţia aşteaptă recuperarea integrală a banilor furaţi, plus încă ani de zile de muncă în folosul comunităţii. Stelian Gheorghe, Pricop Radu, Barbu Marian, Rotaru Mihai, Şchiopu Simu Horia, Andrici Adrian, Gheorghe Gabriel, Vişoiu Valentin, Alexandra Georghe, Nicolae Gheorghe sunt încă liberi ? Şi miliardari ? Chiar şi retrocedările acordate unor nume cu rezonanţă (Loreen Ellen Malaxa, Georgeta Palade Van Dusen, Philip Theodore Palade) vor trebui verificate atent în noul context."
 ·  Translate
2
Add a comment...

Constantin Teodorescu

Shared publicly  - 
 
Un moment istoric cu mare încărcătură, după părerea mea, care poate fi fundația pentru un proiect de succes și un mare viitor pentru cetățenii din ambele orașe! Doi oameni de cultură în primul rând și de abia în al doilea rând președinți ai Consiliilor Județene din Brăila și Galați, dând simbolic mâna peste primul banner al proiectului "Brăila - Capitală Europeană a Culturii 2021". Mâine se va mai face un pas important și sâmbătă vom avea iarăși o întâlnire simbol, toate forțele politice brăilene, alături de reprezentanții administrației publice vor semna "Carta Culturală Brăila 2021"! Să fie într-un ceas bun! 
 ·  Translate
9
2
Marian GHIONU's profile photoAnton Costel's profile photo
Add a comment...
People
Have him in circles
6,418 people
Andrei Mituca's profile photo
Marcu Ioachim's profile photo
Andrada “Andra” Iosu's profile photo
Ovidiu Drobotă's profile photo
Elena Danaila's profile photo
Stoica Nataniel's profile photo
Rareş Iordache's profile photo
Mihai Daniel Tene's profile photo
calin calin's profile photo
Work
Occupation
software developer
Employment
  • Uranus
    software developer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Braila
Previously
Bucureşti
Story
Introduction
Informatică, muzică ... de-astea.

ATENȚIE!!! Ăia care puneți pe net doar poze cu pisica, cu copilu', cu cățelu' ... nu vă urmăresc nici de-al naibii!
Bragging rights
http://www.mozartrocks.ro
Education
  • Automatica Bucuresti
    microprocesoare, 1981 - 1986
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married