Shared publicly  - 
 
Lad os nu få den lagt i graven én gang for alle: Brugen af nofollow på dine links.
9
4
Gita Street's profile photoConcept Interest's profile photoAnders Saugstrup's profile photoRonni Høirup's profile photo
12 comments
 
Der er godt nok mange, der ikke har fanget at nofollow links ikke stopper link juice fra at flyde ud. 

Ikke et ord om affiliate links og bannerreklamer :-) Jeg tænker nogengange på en gammel historie om et mediehus, der solgte bannerreklamer. Da de ikke havde sat nofollow på blev det af Google set som betalingslinks for at få link juice - og de røg ud af Google. Det var en af de første røverhistorier jeg har læste om SEO, og kan desværre ikke huske hvad det var for et mediehus. 

Jeg sætter blandt andet nofollow på affiliate links af samme årsag. Kan næsten høre at det er forkert :-)

Kunne til gengæld ikke drømme om at sætte nofollow på egne sociale medier-profiler. Det kan da kun være ønskeligt at ens egne profiler ligger højt i Google, da jeg jo selv bestemmer hvad der skal stå på netop dem.
Translate
 
Nej - det er HELT rigtigt at sætte nofollow på affiliate links! Absolut!

Og ja - det er et område, hvor der er mange misforståelser, hvilket undrer mig, da udmeldingerne fra Google for en gangs skyld var klare og utvetydige og helt tilbage i 2008/2009.
Translate
 
Tak, så er den tvivl ryddet af vejen! :-)
Translate
 
Tak Thomas. Jeg har en underside med testsider hvor jeg prøver ting af og uploader igangværende sider til gennemgang og test. På hele den mappe og undermapper har jeg no-follow - er det rigtigt? TAK /Ronni
Translate
 
+Ronni Høirup Det har Thomas faktisk svaret på i videoen.

Du bør under ingen omstændigheder have interne nofollow-links. Så står du ikke inde for hvad du selv har sat op på dit eget site?!

Lyder mest som om det er passwordbeskyttelse du skal bruge. Der er også muligheden noindex follow.

Alternativt bruger jeg selv noindex nofollow på et testsite - men det er kun fordi det er hele sitet der ikke er relevant. Hvis det var en kundes eller at jeg ville noget specielt med den snart ville jeg passwordbeskytte den.
 
I øvrigt fedt at se en grafiker interessere sig mere for SEO end nogle af de mange selverklærede SEO-eksperter :-)
Translate
 
Ok. Synes jeg havde læst i hans bog man skulle sørge for ikke få duplicate content hvis man havde en test side på ens URL men som skulle udgives på et andet URL. Jeg må lige nærlæse det igen for at være sikker.. Tak +Gita Street 
Translate
Translate
 
+Ronni Høirup I det tilfælde er det passwordbeskyttelse, der er bedst. Jeg ville nok også sætte noindex follow på, bare i tilfældet at passwordbeskyttelsen af uvisse årsager røg sig en tur.
Translate
 
+Ronni Høirup Nofollow beskytter jo ikke indholdet mod at blive indekseret - på nogen måde. Der er INGEN sammenhæng mellem nofollow og indeksering af den URL, der linkes til.
Translate
 
Det er ikke let at være Google. 

Tænk hvis du skriver verdens bedste blogindlæg med ét udgående link til det vigtige og gode, som indlægget handler om. 
Og du får masser af gode indgående links til dit gode indlæg. 
Siden, som du linker til bliver glad og for megen værdi. 
Men kun i starten. For i løbet af de næste 48 timer kommer der 999 kommentarer inkl. nofollow links til kommentatorerne. 

Nu er pageranken som dit indlæg overfører til det sted du linkede til udvandet helt ned til én promille af det oprindelige. 
Translate
 
Sorry. Fik vist blandet godt og grundigt rundt i gryden der. Det jeg har brugt er robots.txt og der brugt Disallow: /testsider/
Jeg undskylder for forvirringen. Men vil helt sikkert overveje noget med password. Tak igen. 
Translate
Add a comment...