Profile cover photo
Profile photo
Computer112.dk
About
Posts

Post has attachment
Lidt forskellige billeder af det vi laver hos computer112.dk Data recovery / Datagendannelse
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13/12/2017
7 Photos - View album

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Et par Seagate diske som har kørt efter at diskene er fysisk stået af..her kunne der ikke redes data fra..SÅ STOP BRUGEN MED DET SAMME i det øjeblik du bla. får klik lyde fra din disk..alt det støv som kan ses er belægningen fra skiverne og det er i belægningen dine data ligger..Diskene er åbnet i vores cleanroom
Photo
Photo
2015-09-15
2 Photos - View album

Post has attachment
Photo

Anmeldelse på vores første kunde fra Færøerne
God, ærlig og hurtig service
En stendød harddisk blev bragt til live hurtigt og effektivt - selv påsken fik ikke lov til at forstyrre.
God kontakt, hurtige besvarelser og en service der må betegnes som ud over det sædvanlige.
Høgni í Jákupsstovu
Tórshavn, FO

Post has attachment
Her er en Harddisk hvor hele læsehovedet er flippet rundt data blev redet.
Photo

Ikke nok med at vi får opgaver fra England, vi har nu fået vores første opgave fra Grønland.

Vi er nok det eneste Datarecovery firma i Danmark der selv råder over Cleanrom faciliteter, de fleste andre Firmaer sender deres opgaver til England eller Ibas i Norge..Nu ser det ud til at det er ved at vende..Da vi PT. har fået to opgaver ind fra England..et klap på skulderen til os..ud over det får vi også løbende opgaver fra andre danske firmaer der laver Datarecevery / Datagendannelse..
Commenting is disabled for this post.

Har lige haft to RAPTOR diske inde for at lave datagendannelse på dem..var sat op som RAID..ikke noget problem at rede kundens data..men der blev jeg da lidt overrasket.
Kunden havde fortalt mig at han havde haft dem hos et andet firma i Fredensborg..men stor var min overraskelse da jeg fik set nærmer på dem.
Kunne med det samme se at de havde været åbnet, hvilket der normalt ikke er noget unormalt i når de har været hos et andet firma. Men det var de godt nok i dette tilfælde..da de ikke var åbnet i CleanRoom hvilket er et MUST når man har med kunders vigtig data at gøre, de var nemlig fyldt med støv, hvilket har givet kunden en del ekstra udgifter da de skulle gøres rene før jeg kunne gå igang med at gendanne kundens data.
Så endnu en gang kære kunder, sørg for at undersøge om de firmaer i indlevere jeres diske til har adgang til CleanRoom.

Microsoft-brugere vælger stadig Windows 7 frem for Windows 8.Pc-brugerne gider ikke Windows 8. I stedet vælger de ældre systemer som Windows 7, Windows XP og endda Vista.Mens Windows 7 gennem de sidste måneder har oplevet konstant vækst i antallet af brugere, ser det straks værre ud for Windows 8. Tal fra Netmarketshare viser, at ældre styresystemer vinder langt mere frem end Windows 8 og 8.1.

Jeg har desværre oplevet i flere tilfælde at div. forretninger siger til deres kunder at Win.7 er udgået og de derfor kun kan få en ny computer med Win.8,1. dette er dog en direkte løgn...du kan stadig og i mange år frem få Win.7 på din nye pc. Eller din gamle Pc.
har du mere en 2 GB Ram på din gamle Vista PC kan vi uden problemer installere Win.7 på den..

Computer112 levere levere også nye computere med Win.7
Wait while more posts are being loaded