Profile cover photo
Profile photo
comori.org
2 followers -
"Nu vă strângeţi comori pe pământ ... ci strângeţi-vă comori în cer" Matei 6:19
"Nu vă strângeţi comori pe pământ ... ci strângeţi-vă comori în cer" Matei 6:19

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Cine trebuie să participe la frângerea pâinii într-o adunare şi în ce condiţii o poate face?

http://comori.org/articol.php?item=971
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ai grijă să îți ții privirea ațintită la Învățătorul, în tot ce faci. Fă din Isus ținta directă a fiecărei faptă de slujire cât de mică, orice ar fi. Caută să faci orice lucru astfel încât El să poată spune că este „o lucrare bună faţă de Mine”. Nu fii preocupat de părerile oamenilor referitor la calea ta sau la lucrarea ta. Nu lua seama la indignarea lor sau la neînțelegerile lor, ci toarnă mireasma din vasul tău de alabastru asupra Persoanei Domnului tău. Ai grijă ca fiecare faptă a ta de slujire să fie roada aprecierii inimii tale pentru El; și fii sigur că El va aprecia lucrarea ta și te va apăra împotriva a mulțimi nenumărate unite impotriva ta.
Add a comment...

Post has attachment
Ce trebuie să aibă loc în curând - de Joachim Setzer
http://comori.org/articol.php?item=1189

"În partea a treia am început cu prezentarea în detaliu a evenimentelor viitoare. Era vorba acolo despre răpire şi de timpul judecăţilor care urmează după aceea. Acum continuăm: judecăţile culminează cu arătarea lui Hristos, care va instaura împărăţia de o mie de ani, care în cele din urmă se continuă cu starea veşnică. Dumnezeu ajunge la ţelul Său minunat cu oamenii, dar şi cu privire la Hristos."
Photo
Add a comment...

Post has attachment
„Şi Isaac ieşise la câmp spre seară ca să mediteze.“ A medita înseamnă aici: a gândi la ceva în rugăciune, a avea un timp de linişte. Nu ştiu dacă această meditare spre seară era un obicei la Isaac sau împrejurările deosebite l-au condus la aceasta. Dar de aici putem învăţa o lecţie importantă: dacă suntem obligaţi să aşteptăm pasivi cu privire la ceea ce se va hotârî pentru noi, calea corectă rămâne dependenţa activă în rugăciune pentru călăuzirea Domnului.

Este îngrozitor când vedem în ce mod superficial intră chiar şi tineri credincioşi într-o relaţie şi încheie o căsătorie, fără să caute călăuzirea lui Dumnezeu în această problemă. Ne mai mirăm atunci că tot mai multe căsnicii se destramă?
continuarea: http://comori.org/articol.php?item=1190
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded