Profile cover photo
Profile photo
Coffee IT
38 followers
38 followers
About
Coffee IT's posts

Post has attachment
Zoals velen van jullie waarschijnlijk al weten, zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor (meer dan honderd vierkante meter). Nu hebben we al een hoop kluswerk verricht, maar willen we graag met jullie delen hoe ons nieuwe kantoor eruit gaat zien wanneer deze af is. Ons nieuwe kantoor is nog steeds gevestigd in het hartje van Utrecht. Zo gaat het eruit zien:
Photo
Photo
10-05-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Tips nodig voor het laten ontwikkelen van een app? Met dit artikel bieden we je een overzicht van de belangrijkste aspecten van app ontwikkeling aan.

https://coffeeit.nl/tips-app-laten-ontwikkelen/ 

Post has attachment
Wat zijn de belangrijkste app trends om te volgen in 2017? Lees onze visie over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van app ontwikkeling.

https://coffeeit.nl/7-app-trends-om-te-volgen-in-2017/ 

Post has attachment
De locatie van #SWUtrecht2017 staat vast! Google Startup Weekend Utrecht zal plaats vinden in de Social Impact Factory Utrecht​. Ook de early-bird kaartverkoop is nu van start gegaan. Meer weten? Neem een kijkje op : https://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-utrecht-1117-tickets-32927011578?aff=ehomecard of op Startup Weekend Utrecht​.

Post has attachment
Waarom is het noodzakelijk te bepalen wat de belangrijkste functionaliteiten van jouw app zijn? Dit artikel geeft je een aantal methodes en tips om te bepalen wat de belangrijkste functionaliteiten van jouw app zijn.

https://coffeeit.nl/belangrijkste-functionaliteiten-app/


Post has attachment
Hoe stel je een business plan op voor een mobiele app? En waarom is dit belangrijk? Lees het in ons nieuwe artikel.

https://coffeeit.nl/businessplan-app/

Post has attachment
Waarom is een gerichte doelgroep belangrijk voor je app? Lees in dit artikel waarom het bij een start-up belangrijk is om je eerst te richten tot een specifieke doelgroep.
https://coffeeit.nl/gerichte-doelgroep-app/

Post has attachment
Heb jij al maanden een app-idee minstens zo succesvol als Facebook? Waarom is het dan toch niet slim om je app idee geheim te houden?

https://coffeeit.nl/app-idee-geheim-houden/

Post has attachment
We are happy to announce we're adding new facts to the Fool Your Friends database. Want to help us out? Add your own fun facts! How hard can Fool your Friends be, if you already know the facts?

goo.gl/Js78D1.
Photo

Post has attachment
Waarom Android Instant Apps een must-have zijn voor jouw app?

https://coffeeit.nl/android-instant-apps/ 
Wait while more posts are being loaded