Profile cover photo
Profile photo
Coach Ellen
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Naast Coach en Trainer ben ik ook ondernemer. En als ondernemer moet je zichtbaar zijn en toegevoegde waarde leveren. Dat zichtbaar zijn gaat me steeds beter af. Ik ben benaderd door Ingmar van HilversumsNieuws.nl, of ik interesse had om in het wekelijkse rubriek OnderOns. Ja natuurlijk! Super dat Ingmar aan mij denkt. En het is een leuk artikel geworden….: )

#gratispubliciteit #krant #degooieneembode #coachellen

Post has attachment
#Relatieproblemen bespreekbaar maken, wel of niet doen?

Relatieproblemen bespreekbaar maken? Wel of niet doen?
In mijn praktijk maak ik regelmatig mee dat stellen het heel moeilijk vinden om relatieproblemen bespreekbaar te maken.
Toch is het beter om het wel te doen en te kijken of je samen aan je relatie kan werken.
Heel vaak heeft het te maken met elkaar niet meer begrijpen, veel ruzie en slechte communicatie. Daarnaast hebben jullie een druk bestaan: werk, kinderen en onbegrip gaat een eigen leven leiden. Je trekt je allebei terug of je gaat constant het conflict aan met elkaar. Je voelt dat er iets moet gebeuren.
Je hebt een keuze, ook bij relatieproblemen:

Keuze 1 – Zo doorgaan en net doen alsof er niets aan de hand is, veel ruzie en onbegrip. Ook gaat je wennen aan de pijnlijke situaties. Uiteindelijk ontploft de bom en dan…..met alle consequenties van dien.

Als coach raad ik aan dit zeker niet te doen als er kinderen bij zijn. Ook vind ik dat je meer waard bent, dus gun jezelf en elkaar meer.

Keuze 2 – Ga de relatieproblemen bespreekbaar maken, oplossen en samen aan je relatie werken. Om te kijken of het nog goed kan komen of anders op een nette manier uit elkaar gaan. Als dit je aanspreekt kan je kiezen voor relatiecoaching.
Als dit herkenbaar is!

Als dit herkenbaar is denk dan eens na over relatiecoaching met het 10 sleutels “Gelukkig zijn in je relatie” van Coach Ellen.
Wil je meer informatie? Kies dan voor een gratis telefonisch intake gesprek. Of maak een afspraak voor persoonlijk intake gesprek.

Ga niet wennen aan de verdrietige situatie waar jullie in zitten, maar onderneem actie en los samen je relatieproblemen op.

Het kan echt anders.

#relatieproblemen #communicatie #relatie #relaties #relatiecoaching #relatietips #relatietherapie #tip #coachellen

Post has attachment
Waarom “begrijpen en begrepen worden” zo belangrijk is in een #relatie!

In mijn praktijk als #relatiecoach gebruik ik verschillende praktische methodes om tot snel resultaat te komen. Eén ervan zijn De Sleutels tot een Gelukkige Relatie.

Toen ik dit tiental ging ontwikkelen, vroeg mijn man zich terecht af of liefde niet de belangrijkste sleutel is. Liefde is natuurlijk een voorwaarde, zonder dat heb je geen relatie om aan te werken. Daarna komt het aan op De Sleutels.

En na vele vele uren van #relatiecoaching met allerhande koppels uit het hele land ben ik zeker van mijn stelling: Begrijpen en Begrepen worden is toch de eerste sleutel. Want je kunt nog zo verliefd zijn op elkaar en zielsveel van elkaar houden; als je elkaar niet meer begrijpt, kun je als stel niet goed omgaan met de verschillende situaties die je meemaakt in je #relatie.

Niets zo erg als het gevoel te krijgen dat je niet begrepen word. De #verliefdheid en het houden van zijn dan snel over. Elke keer dat je elkaar niet begrijpt of het gevoel krijgt dat je niet begrepen wordt, verdwijnt de verliefdheid een beetje meer en breekt het houden van stukje bij beetje af. Uiteindelijk onstaat er een situatie van onberip.

Zorg er dus voor dat je elkaar begrijpt en begrepen wordt. Dat is niet zo moeilijk te leren. Via het gratis #ebook gelukkig zijn met jezelf kom je erachter welk type je bent en hoe verschillend je kan zijn. Lees alle types om elkaar beter te begrijpen.

Met een gelukkige groet,

Coach Ellen

#relatieproblemen #communicatie #relatie #relaties #relatiecoaching #relatietips #relatietherapie #tip #coachellen #Hilversum #tGooi

Post has attachment
Leer jezelf en elkaar beter begrijpen. Download het gratis #eBook en lees welk type jij bent.

#relatieproblemen #communicatie #relatie #relaties #relatiecoaching #relatietips #relatietherapie #tip #relatiecoach #coachellen#persoonlijkeontwikkeling #Hilversum #tGooi

Post has attachment

Post has attachment
Waarom begrijpen en begrepen worden zo belangrijk is in een #relatie!

In mijn praktijk als relatiecoach gebruik ik verschillende praktische methodes om tot snel resultaat te komen. Eén ervan zijn De 10 Sleutels tot een Gelukkige Relatie.

Toen ik dit tiental ging ontwikkelen, vroeg mijn man zich terecht af of liefde niet de belangrijkste sleutel is. Liefde is natuurlijk een voorwaarde, zonder dat heb je geen relatie om aan te werken. Daarna komt het aan op De Sleutels.

En na vele vele uren van #relatiecoaching met allerhande koppels uit het hele land ben ik zeker van mijn stelling: Begrijpen en Begrepen worden is toch de eerste sleutel. Want je kunt nog zo verliefd zijn op elkaar en zielsveel van elkaar houden; als je elkaar niet meer begrijpt, kun je als stel niet goed omgaan met de verschillende situaties die je meemaakt in je relatie.

Niets zo erg als het gevoel te krijgen dat je niet begrepen word. De verliefdheid en het houden van zijn dan snel over. Elke keer dat je elkaar niet begrijpt of het gevoel krijgt dat je niet begrepen wordt, verdwijnt de verliefdheid een beetje meer en breekt het houden van stukje bij beetje af. Uiteindelijk onstaat er een situatie van onberip.

Zorg er dus voor dat je elkaar begrijpt en begrepen wordt. Dat is niet zo moeilijk te leren. Via het gratis ebook gelukkig zijn met jezelf kom je erachter welk type je bent en hoe verschillend je kan zijn. Lees alle types om elkaar beter te begrijpen.

Met een gelukkige groet,

Coach Ellen

#relatieproblemen #communicatie #relatie #relaties #relatiecoaching #relatietips #relatietherapie #tip #coachellen #relatiecoach

Post has attachment
Ebook "Gelukkig zijn met jezelf" Download gratis.

Lees hoe belangrijk het is dat je weet wie je bent. Onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen of in je liefdes relatie, zodat je elkaar beter gaat begrijpen. En elkaar accepteren voor wie je bent, samen gelukkig zijn. Je kan je passie vinden in je werk of elkaar beter begrijpen. Hierdoor kan je goed met elkaar samen werken. Maar boven alles geeft het je de kans om echt jezelf te zijn. Dat je dat doet wat bij jou hoort. Dat jij kan zeggen; ik ben gelukkig met mijzelf.

#relaties #relatiecoaching #relatieproblemen #zelfvertrouwen #gelukkigzijnmetjezelf #coachellen

Post has attachment

Post has attachment
#coaching #jezelfzijn #relatiecoaching #coachellen
Download gratis het ebook Gelukkig zijn met jezelf.
Dit ebook kan je helpen in je privé leven door onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen. Of in je liefdes relatie, zodat je elkaar beter gaat begrijpen. En elkaar accepteren voor wie je bent, samen gelukkig zijn. Je kan je passie vinden in je werk of elkaar beter begrijpen. Hierdoor kan je goed met elkaar samen werken. Maar boven alles geeft het je de kans om echt jezelf te zijn. Dat je dat doet wat bij jou hoort.

Download het GRATIS ebook en ontvang een BONUS!
Ontdek welk type het beste bij jou past.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded