Profile cover photo
Profile photo
DE VIS SOFTWARE SRL
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
DE VIS SOFTWARE SRL - producator al aplicatiei CloudWay.ro - este certificata ISO 27001
Photo

Post has attachment
DE VIS SOFTWARE SRL - producator al aplicatiei CloudWay.ro - este acum certificata cu ISO 9001
Photo

Post has attachment
CloudWay.ro - Facturezi cand vrei! este acum marca inregistrata la O.S.I.M.
Photo

Post has attachment
Premierea la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum 12-14 martie 2015, Romexpo, Bucuresti

Post has attachment
Videoclip de prezentare pentru CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum 12-14 martie 2015, Romexpo, Bucuresti

Post has attachment
Prezentarea CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum 12-14 martie 2015, Romexpo, Bucuresti
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-03-16
11 Photos - View album

Post has attachment
Vino la IMM Forum in perioada 12-14 martie 2015 (ai aici https://cloudway.ro/images/invitatie.jpg o invitatie pe care trebuie sa o tiparesti si ai acces GRATUIT la manifestare), la Romexpo, sala Titulescu, unde participam in calitate de expozant si partener principal  al Romexpo, completeaza formularul de feedback pe care ti-l vom inmana la fata locului in timpul prezentarii serviciilor noastre si ai posibilitatea sa castigi la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro (vezi programul manifestarilor aici https://cloudway.ro/index.php/18-news/latest-news/117-program-manifestari-imm-forum-12-14-martie-2015-cloudway-ro-partener-principal-romexpo) urmatoarele premii:
 
premiul I: o tableta AllView cu Windows 8.1 cu urmatoarele caracteristici: diagonala display 8 inches, procesor Intel Atom Z3735G up to 1,8 GHz, GPS, 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 1GB RAM, 16 GB Flash Memory, camera front si back 2 MegaPixeli, cu 2 ani garantie; un set de obiecte promotionale alcatuit din: tricou, sapca, umbrela, sacosa, agenda, pix, calendar, brosura cu prezentarea serviciilor CloudWay.ro.

2 (doua) premii II: cate un abonament CloudWay.ro in valoare de 96 euro / an, varianta Business GRATUIT pentru un sigur utilizator, pe un an de zile; cate un set de obiecte promotionale alcatuit din: tricou, sapca, umbrela, sacosa, agenda, pix, calendar, brosura cu prezentarea serviciilor CloudWay.ro

5 (cinci) premii III: cate un set de obiecte promotionale alcatuit din: tricou, sapca, umbrela, sacosa, agenda, pix, calendar, brosura cu prezentarea serviciilor CloudWay.ro

Post has attachment
Photo

Pare incredibil dar acum, in ziua de astazi cand tehnologia a explodat, cand internetul de mare viteza ne plaseaza pe primele locuri in Europa si chiar in lume, acum cand orice activitate este gestionata eficient de  masinarii eficiente, precise, rapide, exacte, acum cand educatia incearca sa depaseasca noi bariere ale cunoasterii iar cercetarea sa impinga omenirea cu un pas inainte in diverse domenii, acum cand tehnologia, biotehnologia, bioingineria, matematica, lucrul cu cifrele au un ajutor important in echipamente de calcul performante, acum cand algoritmi extrem,de complecsi incearca sa implementeze comportamentul uman, emotiile, sentimentele, gandirea, robotilor, acum cand aproape orice copil stie cum sa manuiasca o tableta inca de la varste fragede mai exista inca oameni (chiar in tarile civilizate) care nu vor, nu stiu, nu vor sa auda sa foloseasca, sa profite de aceste minuni ale gandirii creatoare umane. Mai grav este insa faptul ca unii dintre acestia administreaza firme, conduc afaceri, gestioneaza profituri sau pierderi fara ca macar sa apese vreodata o tasta. Intrebarea pe care ei o considera legitima este de genul: dar contabilul pentru ce este platit? Cei care gandesc asa nu am cum sa-i numesc antreprenori. Antreprenoriatul se bazeaza pe viziune, intuitie, cunostinte vaste in diverse domenii, informatii exacte la timp, studii de marketing, previziuni si prognoze bazate pe statistici, risc calculat pe baza acestora. Antreprenorul are nevoie de uneltele necesare pentru a-i furniza toate acestea. Antreprenprul are nevoie de mecanisme sigure, eficiente prin care sa gestioneze afacerea, angajatii, vanzarile astfel incat activitatea lui de zi cu zi sa nu fie o corvoada care sa il abata de la gandirea lui proactiva. Antreprenorul are nevoie de o temelie pe care sa poata construi fara teama de a gresi in calculele sale in relatiile cu furnizorii, clientii, nisele de piata, etc. Exista oare astfel de resurse la indemana lor? Da, se numesc aplicatii de gestiune si planificare a resurselor intreprinderii numite ERP. Cloudway.ro este un program de facturare si gestiune online de tip miniERP bazat pe platforma cloud de la Microsoft, Windows Azure si dedicat IMM-urilor din Romania.
Incearca-l si convinge-te! Pret: 8 Euro                                                                    

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded