Profile cover photo
Profile photo
Climatizer Plus HU
3 followers -
Gyorsan, Egyszerűen, Hatékonyan...
Gyorsan, Egyszerűen, Hatékonyan...

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Átlagos, kicsi, bicskei házikó, ami 40 nm. Ha 10 cm-es Climatizerrel szigeteljük, akkor anyagdíjjal, MUNKADÍJJAL, Áfával, kiszállási díjjal mindössze 45.720,- forint. Ha ezt 3 éven keresztül elkövetjük, akkor a harmadik évben már 30 cm-es takaró fedi otthonunkat, és jelentősen csökkentjük fűtési kiadásunkat! 20 év garancia a termékre!

https://www.climatizer-compri.hu/arkalkulator

#árkalkulátor #szigetelés #ár #olcsó #hőszigetelés #hatékony
Climatizer: Árkalkulátor
Climatizer: Árkalkulátor
climatizer-compri.hu
Add a comment...

Post has attachment
Mit jelent az Ön számára a Climatizer Natureplus minősítése?

A bizalom újabb, kézzelfogható bizonyítéka, hogy a Climatizerrel a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szigetelési megoldást választja a rangos Natureplus védjegy, amelyet az általunk kínált cellulóz szigetelés elnyert a szigetelőanyagok nemzetközi piacán.

#natureplus #climatizer #szigetelés #minőség #cellulóz #hőszigetelés

https://www.climatizer-compri.hu/blog/natureplus-minosites
Natureplus minősítés
Natureplus minősítés
climatizer-compri.hu
Add a comment...

Post has attachment
Faház szigetelése Climatizerrel – egyszerűen és hatékonyan

Könnyen, alacsony költségvetéssel, szinte napok alatt is megépíthető. Ha gyorsan, minimális helyszíni munkával szeretne építkezni, akkor kimondottan ajánlott. De hogyan oldható meg hatékonyan a faház szigetelése?

Nagy előnye a faházaknak az, hogy nyáron jellemzően kellemes, hűvös klímájúak, és könnyű őket átszellőztetni is. Levegőjük a természetes alapanyagnak, a fának köszönhetően se nem túl száraz, se nem túl nedves, hanem üdítően friss marad. Mi több, a lakás gyorsan felfűthető, energiatakarékosan üzemeltethető télen-nyáron.

Mindezek az előnyök azonban csupán abban az esetben érvényesek, ha a faházhoz a megfelelő szigetelés, a hőtartás biztosítása is társul, amit a Climatizer könnyedén biztosítani képes a faháztulajdonosoknak.

#faház #szigetelés #hőszigetelés #energiahatékony #befújt

https://www.climatizer-compri.hu/blog/fahaz-szigetelese
Faház szigetelése
Faház szigetelése
climatizer-compri.hu
Add a comment...

Post has attachment
Tetőtér szigetelés – eget verdeső költségek nélkül

Új házat épít, bővít, emeletet húz? Akkor a tetőtér szigetelésére is gondolnia kell! Hogyan oldható ez meg a leghatékonyabban oly módon, hogy a költségek se legyenek az egekben, és az építkezéssel járó káoszt is csökkentsük – ráadásul a munkálatok hamar meglegyenek?

Tovább:
https://www.climatizer-compri.hu/blog/tetoter-szigetelese

#tetőtér #tető #hőszigetelés #szigetelés
Tetőtér szigetelése
Tetőtér szigetelése
climatizer-compri.hu
Add a comment...

Post has attachment
A cellulóz szigetelés és a tűzveszély tévhite

„Lehet, hogy a cellulóz hőszigetelő tulajdonoságai kiválóak, de a papír az csak papír marad, és hát a papír ég. Tehát a cellulóz szigetelés tűveszélyes.” Így szólhat a téves következtetés, ami egyeseket még mindig meggátolhat abban, hogy kihasználjuk a környezetbarát és maximálisan hatékony szigetelőanyag előnyeit – pusztán a téves információk meggyőző erejénél fogva.

Ezért itt az idő, hogy végre megvizsgáljuk és megcáfoljuk a cellulóz szigetelés tűzveszélyességének mítoszát!

A cellulóz szigetelés nem egyszerű papír!

– így hangzik simán az a mondat, amit alaposan meg kell jegyeznünk ahhoz, hogy számot vessünk a fentebb idézett éghetőségi tévkövetkeztetéssel.

A Climatizer Plust úgy alakították ki magas minőségű hőszigetelő anyagként 40 évvel ezelőtt a fagyos Kanadában, hogy környezetbarát eredete mellett biztonságos védelmet nyújtson a tűz fenyegetése ellen.

Ez a cellulóz szigetelés nem mérgező tűzgátló és tűzálló összetevők hozzáadásával készül, hogy az Ön otthona biztonságban legyen. Az újrahasznosított papírból származó cellulózrostokat – ami persze máris nem ugyanaz, mint az egyszerű papír – az őrlőmalomban speciális eljárásokkal kezelik, melyek hőszigetelő tulajdonságait megőrzik, sőt meg is növelik, ugyanakkor eredményesen hatnak a papír gyenge pontja, az éghetősége ellen.

Így Ön a cellulóz szigetelés tulajdonságainak legjavát kapja, a lehetséges hátrány kiküszöbölésével.

Nem hivatalos, csupán anekdotaszerű bizonyíték, de igaz a történet: volt már olyan eset, hogy a ház leégett, és csupán a cellulóz szigetelés maradt meg.

Valójában tehát még a legrosszabb esetben is jobban jár a cellulóz szigeteléssel, mint versenytársaival, hiszen az égést nem fokozzák!

Ha már a veszélyekkel való őszinte számvetésnél tartunk: teljes körű tesztelések kimutatták, hogy a Climatizer Plus cellulóz szigetelés gyártása során alkalmazott eljárás hatékonyan lassítja a tűz terjedését, veszélyes gőzök kibocsátása nélkül segít korlátozni a teljes kárt, sőt több idő marad a menekülésre is tűz esetén.

Távol a tűzveszélyességtől, a cellulóz szigetelés alighanem az egyetlen építőanyag lesz otthonában, ami lelassítja a tűz terjedését. Tűzvédelmi szempontból tehát a cellulóz szigetelés az egyik legbiztonságosabb építési anyagnak számít a piacon.

Kérje díjmentes helyszíni konzultációnkat, hogy jobban megismerje a korszerű és biztonságos megoldást, a cellulóz szigetelést!
www.climatizer-compri.hu

#cellulóz #szigetelés #tűzálló #tűzgátló #climatizer
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Climatizer Plus: a gyors szigetelőanyag

Sértődés ne essék, ha esetleg Ön is szakmabeli, de a mondás szerint a mestereknek általában kétszer örülünk: egyszer, amikor jönnek, egyszer meg, amikor elmennek. Tény, hogy a szigetelőanyagok alkalmazása terén is nagy előnynek számít, ha a munka minimális felfordulással, gyorsan elvégezhető.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságai és tűzbiztonsága mellett ezt is nyújtja Önnek a környezetbarát Climatizer Plus szigetelőanyag.

A szárazon befújható szigetelőanyag előnyei

A Climatizer Plus szigetelőanyag mint késztermék zsákos kiszerelésben kapható, és tapasztalt csapatunk tagjai befúvógéppel juttatják azt a szigetelni kívánt területre.

Ez azért is célszerű megoldás, mert a cellulóz szigetelőanyag így a a legapróbb réseket és a legnehezebben elérhető területeket is könnyedén, gyorsan és egyenletesen befedi és kitölti, így a hőhidak keletkezési esélye minimális.

Emellett azonban Ön is bizonyára örülni fog annak, hogy ez a megoldás ilyen gyors, sőt talán bármely más lehetőséghez képest kevesebb időt vesz igénybe. Mert ugyan ki az, aki szereti, ha otthona kényelmét, családi intimitását bonyolult munkálatokkal bolygatják meg, vagy még tovább kell várnia a régóta remélt beköltözéssel?

Utólagos szigeteléshez is kiváló

Ez a száraz befújásos technológia utólagos szigetelés esetén még inkább megcsillogtatja erényeit. Födémek, falfelületek közötti rések szigetelése esetében ugyanis az alkalmazása nem jár nagy felületeken bontással, így csak minimális helyreállítás szükséges az egy-két helyen megbontott felület esetében.

Mind a könnyűszerkezetes, faelemekből előreépített, új családi házak esetében, mind pedig a régebben épült, gyenge szigetelésű ingatlanoknál nagy előnye, hogy az apróra darált papírból álló cellulóz szigetelőanyag egyszerűen befújható a födémre, vagy a rétegek közé, ahol minden üres helyet hatékonyan kitölt, és a továbbiakban egész évben, sőt életre szólóan kellemes hőérzetet biztosít Önnek és családjának.

Kétszeresen gyors, mert hamar megtérül

A szerkezetek megbontása nélkül megvalósítható, gyors kivitelezést a Climatizer Plus szigetelőanyag az alacsony felújítási költséggel és gyors megtérüléssel tetézi.

Így ez az egyenletesen befújható, kimagaslóan hatékony szigetelőanyag kétszeresen is gyors: nem tartanak sokáig a munkálatok, és 2-3 éven belül az alacsonyabb fűtésszámlának köszönhetően Ön már vissza is nyerte a befektetését.

Kérjen helyszíni tanácsadást a Climatizer Plus szigetelőanyag alkalmazásáról!
http://www.climatizer-compri.hu


#cellulóz #szigetelés #födém #tető #befújható
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egy régebbi cikk a födémszigetelés fontosságáról! :) Még mindig akutális!
#climatizerplus #födémszigetelés #nemakarokfázni
Add a comment...

Post has attachment
A cellulóz szigetelés: gyakori kérdések és hasznos válaszok

Akár először hall róla, akár kutakodott már a témában – lássuk a tényeket a cellulóz szigetelés kapcsán:

1. Cellulóz szigetelés – ez egy új divat?

Csak akkor, ha 40 évesen fiatalnak számíthat valami.

Az ingatlantulajdonosok, építészek, mérnökök és más szakemberek valójában már igen rég felfedezték, hogy a cellulóz szigetelés környezetbarát jellege mellett hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket, és a legnehezebben elérhető helyeken is gyorsan és könnyedén alkalmazható.

Ezen belül a Climatizer Plus karrierje nem kevesebb, mint 40 évre nyúlik vissza.

Egyszóval biztos lehet benne, hogy a Climatizerrel nem egy kipróbálatlan újdonságot, hanem bevált megoldást választ.

2. Újságpapírból van? És akkor ezért égni fog?

A cellulóz farostok egy nem toxikus vegyi kezelésen mennek át a Climatizer előállítási folyamata során.

Ezek a különleges, nem mérgező vegyi anyagok elnyelik az égéshez szükséges oxigént abban a hipotetikus esetben, hogy ha egy lakásban tűz üt ki.

Mi több: kevesen tudják, de a cellulóz valójában tűzgátló anyagnak számít, mert igen magas hőmérsékleten olvad.

Ön és családja a Climatizerrel a lehető legnagyobb biztonságban van.

3. A cellulóz szigetelés esetén hogy állunk a hanggal?

Habár nem ez az első számú előnye, nyugodtan mondhatjuk, hogy a hangszigetelés terén is remekül teljesít.

A cellulóz szigetelés sűrű rostjai és arra való természetes képessége, hogy tökéletesen kitöltse a legapróbb és a legnehezebben hozzáférhető réseket is, képessé teszik a Climatizer Plust arra is, hogy egy kis „csendterápiát” biztosítson Önnek otthonában a mozgalmas mindennapok után.

Ez a mindenhova könnyen befújható szigetelőanyag szorosan tömít: ennek köszönhetően ennyire kiváló a hő és a hang szabad átjárásának megakadályozásában!

4. Miért előnyös nekem az, hogy a cellulóz szigetelés „zöld” és környezetbarát megoldás?

Akkor, amikor a cellulóz szigetelés környezetbarát jellegéről beszélünk, nem csupán arra gondolunk, hogy a Climatizer Plus papírt újrahasznosító gyártási folyamata megóvja a természetet.

Energiahatékonyságának köszönhetően az Ön pénztárcáját is megkíméli, mert érzékelhetően kisebb lesz a fűtési költség – a haladó gondolkodású természetvédők szempontjából pedig a Földtől nyert energia, amit életünk során naponta elfogyasztunk.

5. Vajon saját magam is megoldhatom a szigetelést cellulózzal?

Elvileg igen, de szakértői csapatunkkal könnyebben és gyorsabban fog menni.

Olcsóbb is lesz így Önnek – sőt a helyszíni felmérésünk, szaktanácsadásunk egyenesen ingyenes.


Ha a részetekre kíváncsi, itt olvashat többet a Climatizer Plus cellulóz szigetelés alkalmazásáról:
http://www.climatizer-compri.hu

#cellulóz #szigetelés #hőszigetelés #hangszigetelés #olcsó #környezetbarát #zöld
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A rosszul szigetelt házak lakói jóval több pénzt füstölnek el, mint a hőszigetelt házakban lakók. Nem elég az ablakok cseréje, a födémet is szigetelni szükséges, hogy ne szökjön meg a meleg!
#climatizerplus #födémszigetelés #nemakarokfázni

www.climatizer-compri.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
3 nyomós érv a Climatizer Plus szigetelőanyag mellett

A Climatizer Plus szigetelőanyaggal a legkiválóbb kanadai és cseh fejlesztők 4 évtizedes tapasztalatának előnyeit fogja élvezni otthonában.

Szigorúan tesztelt hőszigetelési és hangszigetelési megoldásként a Climatizer különösen ellenálló a tűzzel, nedvességgel, penésszel és kártevőkkel szemben, emellett néhány extra tulajdonsága kiemelten a figyelmébe ajánlja azoknak, akik haladóan gondolkodnak a lakásszigetelés terén.

Miben nyújt többet a Climatizer Plus szigetelőanyag?

1. Környezettudatos, „zöldebb” megoldás, ha az otthonát Climatizerrel szigeteli, ráadásként gyorsan és egyszerűen.

Ez a cellulóz alapú, gazdaságos szigetelés már előállítása során bizonyítja energiatakarékosságát és költséghatékonyságát, amit később az Ön számára is biztosítani fog.

Az újrahasznosított papír ledarálása során kisebb a környezetkárosítás, az alapanyag kiváló hőszigetelő tulajdonságú, a fogyasztói felhasználásból visszakerült papírhulladék.

A Climatizer Plusszal a kanadai kormány által a „Környezettudatos Döntés” (Environmental Choice) nevű rangos elismeréssel jutalmazott szigetelőanyagot választ.

Ezt pedig nem csupán a környezet, hanem a lakóépülete télen kellemes melege, nyáron pedig frissítő hűvössége is meg fogja hálálni Önnek!

2. „Az energia nem vész el, csak átalakul” – tartja az energiamegmaradás törvénye. Való igaz!

De ha Ön nem kimagasló technikai paraméterekkel rendelkező, modern szigetelőanyagot választ, akkor a téli hónapokban fűtésre fordított energia a lakóépülete szempontjából elvész, mert a megmaradt hőhidakon keresztül az udvart, a külvilágot fűti. Ezzel az erővel akár pénzt is égethetne!

A Climatizer Plus szigetelőanyag ezzel szemben az energiamegőrzés elve alapján csökkenteni fogja a fűtési költségeit, mert résmentes hatékonysággal körülöleli otthonát, és ezáltal egész évben kellemes és állandó hőmérsékletet biztosít.

3. Nem kell jóstehetség ahhoz, hogy előre tudjuk: az energiárak növekedni fognak. A Climatizer Plus hőszigetelés azonban egy életen át megmarad – elegendő csupán egyszer meghoznia a jó döntést a gyors és tiszta, száraz befújással történő alkalmazása mellett, amit szakértőink bontás és felfordulás nélkül biztosítani fognak.

Így Ön egyre több pénzt fog megtakarítani az elkövetkező években a Climatizer Plus segítségével, bármennyire is felszöknek majd az árak.

De ha nem elég 3 érv, és többre kíváncsi, akkor ismerje meg alaposabban itt a kanadai szigetelőanyag kimagasló tulajdonságait!
https://www.climatizer-compri.hu

#szigetelőanyag #környezettudatosság #energiatakarékosság #költséghatékonyság
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded