Shared publicly  - 
 
Når man nu både har den personlige Google+ og firmaet på Google+ - burde man så lave en hård opdeling og holde alt IT/firma relevant på https://plus.google.com/u/0/b/116435756928435941294/ og så holde denne til alt det private pludder der ofte kan komme. (hundebilleder, finurlige ting man lige støder på mv.).

Er faktisk lidt i tvivl og har ikke dykket videre ned i hvad andre vælger.. Hvad gør og syntes du?
Koala Designs - Webudvikling & Optimering has not filled out their profile yet.
1
Jesper Nerløe's profile photoAdam Bindslev's profile photoClaus Heinrich's profile photoErik Madsen - Roskilde's profile photo
5 comments
 
Jeg håber da på at der kigger nogle kunder forbi, specielt når siden begynder at ranke, så ville det være fjollet at spilde deres tid med fjollerier. Men på min egen side, er jeg , næsten, kun fjollet.

Så ja jeg deler kun netværk på G+ med andre erhvervsrelaterede bekendtskaber på min firmaprofil.
Translate
 
Jeg benytter mine personlige profiler til at skrive om alt, hvad der falder mig ind.

Omvendt undgår jeg "sniksnak" på mine sociale "brand"-profiler, så de kun berører relevante emner - formålet med det er at give et bedre og mere målrettet informationsflow, og uden uvedkommende "støj".
Translate
 
Jeg vælger at bruge min personlige profil til alt muligt forskelligt - og i høj grad til dialog med netværket. Alle mine public-updates fra min personlige profil er på engelsk, fordi jeg blandt andet kommunikerer med en del fotografi og photoshop-folk

Min firmaprofil bruger jeg til updates på dansk. Der linker jeg til artikler jeg har skrevet, videoer jeg har lavet, fortæller om projekter jeg laver for firmaet etc.

Det er i hvert tilfælde planen lige nu - om jeg vil begynde at have mere end en side ved jeg ikke - på Facebook har jeg både en for Semiosis (mit firma) og Udkantsadam (min private blog og fotobrevkasse).
Translate
 
Tak for jeres meninger og hvad i selv gør. Syntes også at kunne mærke i maven at det er der jeg går hen ad (hvis jeg skal få brugt Google+ til noget).
Mange har dog nok valgt at følge mig på denne profil i den forventning og at det var her jeg ville smide diverse guldkorn jeg faldt over mht. web/iværksætteri. - Det er heldigvis nemt at unfollow mig igen :D
Translate
 
Hvis jeg forstår dit spørgsmål, må løsningen da være at bruge "cirkelsystemet". Dit private "sludder" skriver du så kun i familie eller vennecirklen.
Jeg har f.eks. oprettet en cirkel hvor jeg deler min fotointeresse med ligesindede.
I de private cirkler bringer jeg kun billeder og kommentarer, som må være i deres interesse.
I den offentlige strøm er der så mulighed for at dele de "guldkorn", som man ikke synes alle andre skal "gå glip" af.

Evt. se mit blog indlæg af 17. ds. på http://emfoto43.blogspot.com
Add a comment...