Profile cover photo
Profile photo
Claus Birch
172 followers -
Jeg prøver at løse flere problemer end jeg skaber ...
Jeg prøver at løse flere problemer end jeg skaber ...

172 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Hej Alle

Den har været lidt oppe at vende før - men ... Nogle gode anbefalinger på værktøjer der kan gøre live lettere i det daglige SEO arbejde?

Hvor er vi henne i dagens danmark? :-)

Spørger men en "professionel" fotograf siger han ofte at han kører da altid på manuel indstilling på kameraet. (Også selv om det ikke passer helt)

Gælder det samme for SEO-specialister? :-)

[Min præmis er: intern - med ansvar for 5-10 sider - hvoraf den ene er den klart vigtigste. ]

Jeg bruger
Screaming Frog
CuteRank

Jeg har kig på SEO Suite ...

Andre?

Post has attachment
Sådan fjerner du en grim plet i din video. 

Er du kommet hjem med optagelerne og har du ikke lige opdaget den grimme plet i baggrunden. Her har du en 2 min video som viser hvordan du fjerner pletten i billedet ved hjælp af et video-redigeringsprogram og et foto-redigeringsprogram. 

Post has attachment
Reklamefilm for bentley filmet og klippet 100% på  iPhone og iPad 

Jeg ved ikke om det er den første reklamefilm som er fremstillet på denne måde - men for mig beviser det at det ikke er værktøjet i sig selv der bestemmer resultatet. 

Hvis du ser det sidste minut kan du se alt det grej de har pakket iPhonen ind i før de har filmet ... noget af det kunne de nok have undværet ...

Det havde nok været nemmere at bruge "rigtige" videokameraer. Men som eksperiment er det et godt bevis på at næsten alt lader sig gøre med iPhone og iPad ...

En god historie og den rette "jamen hvorfor ikke" holdning ...

Post has attachment
En god og original videoreklame som er den mest viste på YouTube i april måned. Lidt over 62 mio visninger. Med alle de stjerner er produktionsprisen nok højere end indrykningsprisen.

Har du tænkt på om videoreklame er en mulighed for din egen virksomhed? 

Post has attachment
Gratis eller billige tegninger til din videopræsentation? 

Her er et fedt site, vor du kan hente tegninger og symboler til din video. Billeder af heste, køer, grise, computere, indkøbskurve - der er alt.

Filformatet PNG sætter du nemt ind i din video - flot og professionelt 

Post has attachment
Jeg har begået 5 korte videoer som hjælper dig i gang med videoredigering af dine små virksomhedsvideoer. Værsgo´og del meget gerne. 

Post has attachment
Leder du efter et lille kamera til din virksomhed? Dette lille JVC kamera er et godt bud på et kamera der opfylder "minimumskravene". Der er indgang til lydudstyr og der er WiFi

Post has attachment
Mikkel deMib har ret - læg aldrig alle æg i samme kurv ... :-) Jeg er jo en at dem der argumenterer for at bruge YT - men husk du bor kun til leje ... Fed artikel.

Post has attachment
Jeg har længe ledt efter en lille fleksibel lyskilde - og hurra - her er den. Scorpion Light er en lille men kraftig lyskilde der kører på batteri.

Ser meget lovende ud ... 

Post has attachment
De nye regler i F1 bliver forklaret i denne fede video. Det er visuel kommunikation så det er til at forstå. Den gad jeg godt have lavet ...
Wait while more posts are being loaded