Profile cover photo
Profile photo
Claudia Wotsch
750 followers
750 followers
About
Posts

Post has attachment
Bună dimineata! :)

Dacă abia te-ai întors din vacantă și nu ai reusit încă să-ti iei timp să te gândesti la obiectivele pentru 2018, acest articol ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.
Dacă-ti place și îl găsesti util, un Like si Share sunt binevenite, ajută un prieten, sau mai multi ... ;)
Add a comment...

Post has attachment
Bun gasit în 2018!
Noul An să-ti fie plin de bucurii, împliniri și iubire! 😛

Azi am pregătit pentru tine o poveste inspiratională și inspirantă, menită să te facă mai prezent și mai conștient de felul în care îti setezi intentiile și obiectivele, iei decizii și faci alegeri, la acest început de an.
Add a comment...

Post has attachment
Vrei să ai o viată de succes și împlinire? Vrei să gândești ca un geniu? ... atunci exersează ca și cum ești un geniu.
Afla 11 metode pentru a accesa puterea nelimitata a mintii tale, de la ”antrenorul de creiere” Jim Kwik, ca să poti să performezi ca geniul care ești! :)
Add a comment...

Post has attachment
Din toata ”plăcinta” asta imaginară a acestui minunat domeniu al coaching-ului, care are diverse ”arome”/ specializări, (ego-ul meu crede ca!) am ales, printre altele, să mă specializez în Coaching spiritual.
De fapt, a fost exact invers. Prin tot ce am trait, viata m-a pus în situatii în care oamenii au venit către mine si mi s-au confesat căutând un răspuns, iar eu i-am ascultat si le-am pus întrebari asa încât ei să-si găsească propriul răspuns. Fără să stiu la acel moment, făceam coaching în mod natural ...
Pe de alta parte, când n-am fost atentă la nevoile celorlalti si nici la nevoile mele, viata m-a dat cu capul de pereti si m-a pus in genunchi. Din acea postură am văzut că, mai presus de egoul meu, există ceva mult mai măret si mai puternic, forte care miscă lucrurile in tot acest univers infinit dupa legi mai putin cunoscute.
Atunci, mintea mea a dorit sa înteleagă ... si asa am ajuns să simt. Am învătat smerenia si mi s-a deschis calea spiritualitătii. Din acest spatiu, împărtăsesc cu tine, atât cât cunosc, pentru a-ti fi de folos ... <3
Add a comment...

Post has attachment
Povestea de duminică, de azi, îti lasă la final 2 întrebări pe cât de simple pe atât de profunde. Te invit să le descoperi!
Zi magică! :)
Add a comment...

Post has attachment
„Vezi acolo, pe partea cealaltă a râului, locuieşte vecinul meu. Mă rog, de fapt este fratele meu mai mic. Vreau să construiesc un gard de doi metri înălţime, pentru că nu vreau să-l mai văd.” ...

Trăim vremuri în care cei mai mulți oameni încă preferă să ridice garduri și bariere între ei mai degrabă, când, de fapt, solutia ar fi ...
Intră și află din articol! ;)
Add a comment...

Post has attachment
Ți-ai dat vreodată timp să stai tu cu tine și să te întrebi ”Cine sunt eu?”. Dacă n-ai făcut-o încă, ai putea începe acum prin a afla cine Nu ești ... :)
Add a comment...

Post has attachment
Vremea ne îmbie la citit povești la gura sobei sau sub o pătură pufoasă, cu un ceai cald și aromat în față ... tu ia-ti cana aproape și așează-te comod că eu am adus povestea! Lasă-mi un comentariu dacă ți-a plăcut! Să ai o duminică minunată! :-)
Add a comment...

Post has attachment
Esti PERFECT si MERITI sa fii iubit, asa cum esti!  <3
Add a comment...

Post has attachment
De ce să te alături WowApp? WowApp este gratis și împarte peste 70% din venitul/marja sa cu tine. Din câștigurile acumulate poți dona către oricare din cele 2,000 de fundații de caritate din 110 țări sau poți folosi tu banii. Alegerea este a ta!
Cum să te alături WowApp? Solicită o invitație în WowApp, fă-ți un cont și descarcă aplicația! Vorbește, sună și trimite fișiere pe telefonul mobil, tabletă și computer. Câștigă bani de fiecare dată când vorbești cu persoanele din rețeaua ta WowApp. Cu cât ai o rețea mai mare, cu atât beneficiile tale vor fi mai mari!
Ce este unic la WowApp? WowApp oferă caracteristici unice de comunicare, cum ar fi: conceptul de câștig monetar în timp ce socializezi, Mod Privat, apeluri gratuite între utilizatorii WowApp plus cele mai mici tarife pentru apelurile internaționale când apelezi telefoane fixe sau utilizatori din afara rețelei.
Donează. Fă diferența.
Cu drag,
Robin Wow

E simplu sa te inscrii: apasa linkul de mai jos si apoi urmeaza cei 3 pasi. Atat!
Ne vedem in partea cealalta!  :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded