Profile cover photo
Profile photo
C.K. Environment A/S
6 followers -
Instrumenter til væske- og gasanalyse
Instrumenter til væske- og gasanalyse

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Har du interesse og forståelse for teknik og kendskab til måle- og analyseudstyr? Er du passioneret og sulten efter at skabe resultater og nye relationer? Savner du både at have den indledende salgskontakt og den efterfølgende supportfunktion? Så kunne du meget vel være vores nye kollega. Vores forretning vokser nemlig hurtigt i disse år, og vi har derfor brug for endnu en salgskonsulent, der kan varetage egen produktportefølje og egne kunder.
Add a comment...

Post has attachment
Byd Emil velkommen som vores nye salgskonsulent

Vi har glædet os til at kunne præsentere dig for vores nye salgskonsulent. Han hedder Emil Larsen og er startet hos os her i midten af april.

Emil har en baggrund med salg på såvel B2C- som B2B-markedet, og han har senest arbejdet som afdelingsleder og kundeserviceansvarlig. Hans sans for teknik og evne til at både skille ting ad og samle dem igen skal vi også nok få glæde af.

Vi glæder os til at præsentere Emil for vores kunder over de næste måneder. Men byd ham gerne allerede nu velkommen med et like eller en hilsen i kommentarfeltet.

Læs mere om Emil på vores website>>
Add a comment...

Post has attachment
Skal du opleve foråret i Budapest? Kombinér det med at få mere viden om overvågning af emissioner.

Den 13. internationale konference om overvågning af emissioner (CEM 2018) afholdes i år den 16.-18. maj i Budapest. Vi sender Lars Gjedde af sted, og du kan derfor møde ham alle tre dage på konferencen, hvor I kan få en snak om, hvordan du effektivt kan overvåge emissionerne på dit anlæg.
Add a comment...

Post has attachment
Er du vores nye salgskonsulent med teknisk flair?

CKE er i rivende udvikling, og vi har nu brug for endnu en salgskonsulent, der kan varetage salget af egen produktportefølje og håndtere egne kunder. Har du interesse for teknik og passioneret vilje til at skabe resultater og nye relationer, er det måske lige dig, vi mangler.

Læs mere på vores website.
Add a comment...

Post has attachment
Vi har haft ekstra nissetravlt de sidste par måneder, fordi vi i år gerne vil begave vores kunder og venner af huset med en julekalender.

I løbet af december kan du vinde nogle rigtigt lækre præmier, og for hver dag du deltager, får du et lod i konkurrencen om hovedpræmien; et lækkert CO2-panel fra Rotronic.

Tilmeld dig julekalenderen her: http://go.julekal.com/ce
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Byd Richard velkommen som vores nye servicetekniker

Det glæder os rigtigt meget nu at kunne præsentere dig for vores nye servicetekniker. Han hedder Richard Lavallee og er her midt i oktober startet hos os.

Richard har mange års erfaring med servicering af forskelligt analyseudstyr. Det primære fokus har de seneste år været på væske- og gasanalyse specifikt inden for videnskabelige instrumenter til bl.a. medicinalvirksomheder, hospitaler og universiteter.

Han er desuden født og opvokset i USA og kom til Danmark i 1993.

Vi er meget glade for at tilføje Richard til vores stab og glæder os til at præsentere ham for vores kunder i løbet af de næste måneder.

Læs mere om Richard på vores website på http://cke.dk/kontakt-os.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu kan du også måle ammonium, nitrat og klorid i naturligt vand, overfladevand, grundvand og teknisk vand med In-Situs tre nye sensorer til deres Aqua TROLL 600.

Tests har vist, at disse nye sensorer er ekstremt stabile og byder på en ny teknologi, der gør op med de traditionelle membransensorer, der var meget ustabile og krævede daglige kalibreringer for at kunne fungere til monitoreringsopgaver.

Læs mere på http://cke.dk/cke-informerer/2017-09-nye-sensorer-til-at600.aspx
Add a comment...

Post has attachment
Er du vores nye servicetekniker, der sikrer, at vores kunders udstyr fungerer?
Vores serviceafdeling har meget travlt og arbejder på højtryk for at servicere alle vores kunder. Derfor har vi nu brug for en servicetekniker i en nyoprettet stilling til at sikre den løbende, forebyggende vedligeholdelse, og at analyseudstyret hos kunderne således virker optimalt hele tiden.

Du står for at servicere og reparere udstyret hos en række faste kunder, som du efter en periode kommer til at have en god relation til.
http://cke.dk/at-arbejde-hos-cke/jobopslag-servicetekniker.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu sker der forandringer hos CKE i Sverige. Vores tro medarbejder gennem mere end 10 år, Gunilla Lindmark, overdrager stafetten til Jim Larsen. Vi siger tusind tak for engagementet og den store indsats og ønsker Gunilla et fantastisk otium.
Add a comment...

Post has attachment
Giver dit indeklima dig hovedpine og koncentrationsbesvær?
Kuldioxid (CO2) er en farveløs og lugtfri gas, der eksisterer i jordens atmosfære. I høje koncentrationer kan den give hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, mens den i meget høje koncentrationer er farlig.

Når den hober sig op indendørs, oplever mange hovedpine og koncentrationsbesvær. Sådan behøver det ikke være!

Læs om løsningerne til dit indeklima >>
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded