Profile cover photo
Profile photo
Civil Support Nonprofit Kft.
2 followers
2 followers
About
Civil Support Nonprofit Kft.'s posts

Post has attachment
Közös ügyek, amelyek jobbá teszik a világot!
A Civil Support Nonprofit Kft. a társadalmi célú szervezetek fejlesztésén,
a civil és a vállalati szektor összekötésén, szektorközi együttműködések kialakításán keresztül a társadalmi szervezetek hatásnöveléséért dolgozik.
Photo

Post has attachment
Forrásteremtési stratégia készítése ! A forrásteremtési stratégia a szervezet működéséhez, céljainak megvalósításához szükséges források tudatos, tervszerű megszerzésének eszköze. Meghatározza, hogy honnan, milyen módon és milyen mértékű forrásból, milyen típusú bevételekből valósítja meg a szervezet a tervezett programjait, éri el a céljait.   A forrásteremtési stratégia kidolgozása
segít a szervezet céljainak, prioritásainak meghatározásában,
segít a meglévő pénz hatékony felhasználásában,
keretet ad az egyes projektekhez kapcsolódó forrásteremtésnek,
biztosítja a folyamatos forrásszerzés lehetőségét.
Ha többet szeretnél megtudni a kérdésről, vedd fel velünk a kapcsolatot!   

Post has attachment
A szakmai szövetségek, civil szervezetek sikerének kulcsai az első számú vezetők, és az általuk kialakított, formált szövetségi (szervezeti) kultúra. Vajon kritikus helyzetekben vagy kulcsszereplőkkel való együttműködésben hogyan teljesítenek a szervezetek irányítói?

Post has attachment
A civil szervezeteknek, különösen a szakmai szövetségeknek nemcsak a civil szervezetekre vonatkozó adózási és jogi kérdésekkel kell tisztában lenniük, hanem az általuk képviselt egyének, vállalatok, szakma életét befolyásoló szabályozással is.   Az alábbi területeken tudunk neked és képviseltjeidnek támogatást nyújtani:

Közhasznúsággal, támogatásokkal, 1%-kal kapcsolatos adózási kérdések
Alapítványok, egyesületek, non-profit kft-k speciális adózási és számviteli szabályai 
NAV állásfoglalások kérése
Foglalkoztatáshoz kapcsolódó adóügyek
Adókedvezmények és támogatások
Pénzügyi, tőke és ingatlanügyek adózása
Adózással kapcsolatos jogértelmezés
Jogorvoslat adóhatósági eljárásokban
Ha szervezetednek bármelyik felsorolt területen segítségre van szüksége, vedd fel velünk a kapcsolatot!   #konyveles   #adotanacsadas   #nonprofit   #alapitvany   #egyesuletek  

Post has attachment
A szervezeti stratégia egy szervezet működésének alapja és minden további tervezésnek az előfeltétele. Nélküle nincs se kiszámítható működés, se mérhető, értékelhető eredmény, se társadalmi hatás.

Post has attachment
A pro bono és a szaktudáson alapuló önkéntesség civil szervezetek projektjeit köti össze vállalati munkatársakkal, amelynek a vállalat CSR-stratégiája vagy egyéb preferenciái adnak kereteket, így minden szereplő jól definiált igényei alapján jönnek létre az együttműködések.

Az ideális pro bono projekt tehát három szegmenst kapcsol össze:

a vállalat társadalmi felelősség stratégiájának a prioritásait,
az alkalmazottak szaktudását, alapkompetenciáit és érdeklődését,
valamint a társadalmi szervezetek szükségleteit.

Post has attachment
http://civilsupport.hu/  Közös ügyek, amelyek jobbá teszik a világot A Civil Support Nonprofit Kft. a társadalmi célú szervezetek fejlesztésén, a civil és a vállalati szektor összekötésén, szektorközi együttműködések kialakításán keresztül a társadalmi szervezetek hatásnöveléséért dolgozik.
Wait while more posts are being loaded