Profile cover photo
Profile photo
Cekgu Norazimah
3,577 followers -
~wE dun lOOk backwArds for vEry lOng..wE kEEp mOving fOrward..opEning up nEw dOOrs n dOin nEw thinGs..bcOz wE r curiOus..n curiOsity kEEps lEading us dOwn nEw paths~
~wE dun lOOk backwArds for vEry lOng..wE kEEp mOving fOrward..opEning up nEw dOOrs n dOin nEw thinGs..bcOz wE r curiOus..n curiOsity kEEps lEading us dOwn nEw paths~

3,577 followers
About
Posts

Post has attachment
Cikgu, shawl kita sama la
Mungkin bagi sesetengah orang akan rasa malu bila bertembung dengan orang yang memakai baju atau shawl yang sama. Bagi CN tu perkara biasa sebab CN pun beli barang dekat kedai-kedai biasa je. Butik mahal pun keluarkan baju yang sama design dengan banyak ini...

Post has attachment
Apakah ubat hati?
Apakah ubat hati? Ubat hati ada 5 perkara iaitu  1. Baca Al-Quran & maknanya 2. Solat malam  3. Berkumpul dengan orang soleh 4. Perbanyakkan berpuasa 5. Zikir malam berpanjangan Ubat Hati Ubat hati ada 5 perkara Ihsan : Gambar Google ~ Salam Jumaat dari Cik...

Post has attachment
17082017 : Happy Birthday Irfan !
Alhamdulillah, hari ni genap umur Irfan 5 tahun. Sekejab je masa berlalu. Bau masa Irfan baby pun masih terbau-bau je. Sedap sangat ! Bila ditanya Irfan nak hadiah birthday apa, dengan konfiden dia jawab "Irfan nak kaler besar banyak-banyak dekat Chilindo!"...

Post has attachment
Kembara Jom Jimat Elektrik di Taman Seri Medan
TELOK PANGLIMA GARANG , 27 JULAI –
Seramai 26 orang pelajar dan 3 guru pembimbing dari SMK Telok Panglima Garang (SMKTPG), Kuala
Langat, Selangor telah berkunjung ke Taman Seri Medan yang terletak di Telok Panglima Garang untuk menjalankan program Kembara J...

Post has attachment
Jom jimat elektrik bersama Team Eco Panglima
CN akan cerita detail tentang program Jom Jimat Elektrik ini di entry akan datang ye. Layan dulu teaser program Jom Jimat Elektrik yang berjaya dibuat oleh Team Eco Panglima dari SMK Telok Panglima Garang ini.  Team Eco Panglima dari SMK Telok Panglima Gara...

Post has attachment
Panduan untuk cikgu & bakal cikgu
Menjadi guru bukanlah tugas mudah. Memang nampak macam senang je keje ni, masuk kelas mengajar kemudian tengah hari dah balik! Tapi hakikatnya, hanya cikgu yang faham tugas 'sebenar' seorang cikgu. Hakikatnya, tiada pekerjaan yang mudah sebenarnya. Menjadi ...

Post has attachment
Gambar pinggan viral yang menjadi kegilaan rakyat Malaysia sekarang ini
Jika amati betul-betul design pinggan viral ni, corak-corak pinggan viral ini seperti corak pinggan lama zaman nenek CN dulu. Bak kata peminat pinggan viral ni, corak autentik gituw. Biasa la, bila dah viral, maka ramai la orang duk berpusu-pusu mencari pin...

Post has attachment
Lemang periuk kera
Sejak masuk dalam Majalah 3, lemang periuk kera menjadi viral dan ramai yang ingin mencuba keenakan lemang periuk kera ini. Tidak terkecuali adalah CN. Memang teringin sangat nak mencuba sebab tidak pernah makan lemang periuk kera ini. Mujur adik CN si Miza...

Post has attachment
Irfan excited di Gold Coast Morib
Bukan sahaja kanak-kanak, malah orang dewasa memang terlebih excited apabila dapat berpeluang main air di taman tema. Antara taman air yang dekat dengan rumah CN adalah Gold Coast Morib. Walaupun tak berapa suka dengan tahap kebersihan disini, kira halal la...

Post has attachment
Doa untuk mendapat zuriat
Usaha dan tawakal itulah yang disarankan di dalam agama Islam. Setelah berusaha, bertawakal lah kepada Allah S.W.T. dengan mengamalkan doa untuk mendapat zuriat ini. Sesungguhnya Allah S.W.T Maha Penyayang lagi Maha Pemurah.  Doa untuk mudah hamil Doa untuk...
Wait while more posts are being loaded