Profile

Cover photo
Cekgu Norazimah
Worked at SMK Telok Panglima Garang
Attended UNIMAS
3,560 followers|16,699,563 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
5 Cara Perempuan Hilangkan Stress
Hokay, ini memang betul. Semua CN buat ! Hehehe.. 5 cara perempuan hilangkan stress : 1. Shopping 2. Makan puas-puas 3. Dengar lagu 4. Layan Running Man 5. Golek-golek atas katil sampai tertidur ! 5 Cara Perempuan Hilangkan Stress ~ Sharing is caring from C...
 ·  Translate
cara perempuan hilangkan stress, perempuan stress
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Jajan paling seram nak beli
Hah, dalam banyak-banyak jajan yang Irfan suka, Kinder Joy ni paling terketaq tangan nak beli. Mahal oii, lepastu mainan entah apa-apa. Setakat Irfan dah berumur 4 tahun, baru sekali CN terkantoi jajan ni dengan Irfan. Ni sebab iklan dekat tv la yang buat I...
 ·  Translate
kinder joy, jajan mahal, gambar kelakar
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
6 Pesanan Imam Ghazali
~ Salam Jumaat dari Cikgu Norazimah ~
 ·  Translate
salam jumaat, pesanan imam al-ghazali
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Tulang belakang cekgunorazimah.com
Alhamdulillah, blog cekgunorazimah.com sudah masuk ke tahun kelima pada hujung tahun ni. Sudah mempunyai pembaca tersendiri yang sentiasa menyokong hasil tulisan CN. Terima kasih sangat-sangat kepada pembaca tersayang sama ada yang sentiasa meninggalkan jej...
 ·  Translate
cerita cikgu, blogger, cikgu blogger, cekgunorazimah
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Betul ke macam alien dengan orang baru kenal?
Hokay, ini macam CN. CN mengaku memang 'kurang' peramah berbanding adik CN, Cik Mijah tu. Kalau dengan member baik memang macam 'masuk air', tapi kalau dengan orang baru kenal, tak adalah macam alien baru jatuh ke bumi, muka masih ada manis & senyum tau. Ta...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Resepi masak lemak cili padi kerang
Masak lemak cili padi merupakan antara hidangan kegemaran CN. Masaklah apa sahaja, mesti laku ! Kali ini CN ingin berkongsi dengan anda resepi masak lemak cili padi kerang yang pedas berasap kegemaran CN. Simple je, campak-campak dah siap ! Masak lemak cili...
 ·  Translate
resepi masak lemak cili api, resepi masak lemak cili padi, resepi masakan kerang, kerang masak lemak cili api
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Pewaris pemain gamelan jawa
Permainan gamelan tidak asing lagi bagi keluarga Encik Suami kerana ayah mertua CN adalah tenaga pengajar gamelan jawa di SMK Jenjarom. Kumpulan gamelan dari SMK Jenjarom sentiasa mendapat jemputan untuk membuat persembahan. Tidak kurang juga untuk majlis k...
 ·  Translate
dhia zahra, permainan gamelan, pemain gamelan, gamelan jawa,
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Irfan Hensem ke sekolah
Sudah masuk minggu ke dua baru CN berkesempatan bercerita tentang Irfan yang baru bersekolah. Disebabkan CN sekolah pagi, Encik Suami yang uruskan Irfan. Pada hari pertama, memang ber'perang' juga Irfan dengan ayahnya. Almaklumlah, pagi-pagi disuruh mandi. ...
 ·  Translate
irfan hensem, PASTI, pra sekolah
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Selebriti vs Selebeti
Yeke? Tak kan la selebet sangat? Isy, isy, isy..setakat ni dukung Dhia CN mampu lagi pakai wedges hokay. Cuma part tangan anak tak duduk diam tu betul ! Sabo jela..tapi tapi, CN masih mampu jalan ala-ala catwalk dekat AEON Bukit Tinggi tu sambil dukung Dhia...
 ·  Translate
expectation vs reality, selebrity vs us
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Cara hilangkan stress ketika peperiksaan
Entry kali ini ditujukan khas buat bff CN, Hafiz Hashim yang berada di McGill University, Canada. Dengan ucapan "Takmo stress-stress ye, buruk benor rupanya !" Hahahahaha.. Menurut Hafiz, ini adalah cara beliau hilangkan stress ketika peperiksaan. Mungkin a...
 ·  Translate
cara hilangkan stress, hilangkan stress ketika peperiksaan
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Pulangan wang tunai dengan ShopBack
Siapa suka shopping online macam CN meh sep sikit. Tahu tak shopping online ni adalah satu terapi stress bagi CN. Bukan sahaja CN, malah ramai juga rakan-rakan CN yang menyatakan pendapat yang sama. Tapi kali ini CN bukan nak cerita tentang shopping online ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cekgu Norazimah

Shared publicly  - 
 
Cara menjadikan wajah cantik berseri dalam 3 minit
Siapa taknak wajah cantik berseri kan? Pasti ramai yang sentiasa mencari tips dan petua untuk menjadikan wajah cantik berseri. CN dah jumpa satu produk yang membantu menjadikan wajah CN cantik berseri dalam masa 3 minit! Hah, 3 minit je tau. Pernah dengar t...
 ·  Translate
sabun eumora, review sabun muka eumora, sabun muka eumora, sabun pencuci muka eumora
1
Add a comment...
Work
Occupation
CeKGU
Employment
  • SMK Telok Panglima Garang
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Story
Tagline
~wE dun lOOk backwArds for vEry lOng..wE kEEp mOving fOrward..opEning up nEw dOOrs n dOin nEw thinGs..bcOz wE r curiOus..n curiOsity kEEps lEading us dOwn nEw paths~
Education
  • UNIMAS
I'm a teacher at this school & i'm love it ! proud to be st marian ;)
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
1 review
Map
Map
Map