Profile

Cover photo
Cik Itah
Works at http://ramaramapendek.blogspot.com
Attends Politknik Kota Kinabalu
Lives in Kota Kinabalu
1,064 followers|1,244,924 views
AboutPostsPhotos

Stream

Cik Itah

Shared publicly  - 
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai buat semua blogger dan silent reader :) sumber gambar : www.santabanta.com Wahh tajuk bukan main lagi. Patutnya dihari jumaat ni kongsilah wordless friday ke renungan untuk muhasabah d...
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
wah bestnya! 

p.s lama x singgah sini. blog ini sudah bertukar wajah hee salam 2016!
 ·  Translate
2
rojaksomtam's profile photo
 
Blog ni pun dah lama tak update. Kikii. Tggu bulan dua baru update. 
 ·  Translate
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. terima kasih sudi join. all the best. mohon semak nombor penyertaan ya :)
 ·  Translate
3
mys tery's profile photo
 
Sorry lmbt bls
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. macam sedap ja...
 ·  Translate
Assalamualaikum…. Sabai di mai ?… sekarang cuaca di Malaysia pun tidak menentu kadang kadang panas terik (memang panas ooow). Bila cuaca panas, mesti terasa nak makan ais kacang kan?? Tetapi kali ini saya nak buat entri cocon...
3
rojaksomtam's profile photoCik Itah's profile photo
4 comments
 
insyAllah :)
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. hehehhe heels or wages takda ea?? mesti tak suka kan hee
 ·  Translate
5
Cik Siti's profile photoMuh Iis's profile photo
3 comments
Muh Iis
 
Cik siti jualan kasut kah.
 ·  Translate
Add a comment...

Cik Itah

Shared publicly  - 
 
salam dan hye. buat semua sponsor sila semak nama korang. buat yang nak jadi sponsor..masih terbuka sehingga 23 september ni :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/09/senarai-sponsor-blogger-area-mega-give.html
 ·  Translate
Senarai sponsor untuk Blogger Area Mega GiveAway yang akan dilancarkan pada bulan Oktober 2014, insyAllah. Sila cek nama korang dalam senarai dibawah. Kalau takda dalam list atau salah link atau salah eja nama korang, sila info aku dekat facebook [Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com].
1
Add a comment...
Have her in circles
1,064 people
tiya sofiani's profile photo
Azrel Ahm's profile photo
Haffizul Iskandar's profile photo
kelah merah's profile photo
PINJAMAN WANG BERLESEN TRUE VENTURE ENTERPRISE's profile photo
Muhammad Ali Akhbar's profile photo
Diari Yuyu's profile photo
Sue Sopian's profile photo
Ad NaN's profile photo

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
jaga kesihatan ya sis..
 ·  Translate
Assallamualaikum pembuka bicara... Dah lama saya tidak munculkan diri di ruang blog membebel saya ni.. actually beberapa minggu ni saya tidak sihat. Alahan yang teruk akibat kehadiran satu lagi insan syurga yang ketiga dalam...
2
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
cantik baju tu :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. terima kasih sudi join. all the best. mohon semak nombor penyertaan ya :)
 ·  Translate
Assalamualaikum Klik banner untuk join
2
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam dear. terima kasih sudi join :)

semoga murah rezeki - amin
 ·  Translate
KLIK BANNER UNTUK JOIN Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014. Hadiah jangan cakap la.. gempak gilerrrr !!! Ate..moh klik banner atas ni untuk join ok. Semoga berja...
3
2
Azizi Hussin's profile photoMuh Iis's profile photo
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. too deep..
 ·  Translate
hanya tinggal bangku, mimbar kata, hanya tinggal bangku
4
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam & hye. selamat bersegmen sis ;)
 ·  Translate
                                              Aku memang jarang masuk segmen kan ? Memang pun. Sebab kebanyakan segmen meletakkan berbagai senarai co sponsor dan terlampau banyak permintaan dan yang nak dilikenya. Tapi SEGM...
3
Add a comment...
People
Have her in circles
1,064 people
tiya sofiani's profile photo
Azrel Ahm's profile photo
Haffizul Iskandar's profile photo
kelah merah's profile photo
PINJAMAN WANG BERLESEN TRUE VENTURE ENTERPRISE's profile photo
Muhammad Ali Akhbar's profile photo
Diari Yuyu's profile photo
Sue Sopian's profile photo
Ad NaN's profile photo
Work
Occupation
Legal Clerk
Employment
  • http://ramaramapendek.blogspot.com
    Part Time Blogger, present
    Writer
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Kinabalu
Previously
Kota Belud, Sabah
Contact Information
Home
Email
Address
Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Story
Introduction
nothing special about me
Education
  • Politknik Kota Kinabalu
    present
Basic Information
Gender
Female
Other names
ramaramapendek