Profile

Cover photo
Cik Itah
Works at http://ramaramapendek.blogspot.com
Attends Politknik Kota Kinabalu
Lives in Kota Kinabalu
724 followers|1,109,870 views
AboutPostsPhotos

Stream

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. macam sedap ja...
 ·  Translate
Assalamualaikum…. Sabai di mai ?… sekarang cuaca di Malaysia pun tidak menentu kadang kadang panas terik (memang panas ooow). Bila cuaca panas, mesti terasa nak makan ais kacang kan?? Tetapi kali ini saya nak buat entri cocon...
2
rojaksomtam's profile photoCik Itah's profile photo
4 comments
 
insyAllah :)
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. hehehhe heels or wages takda ea?? mesti tak suka kan hee
 ·  Translate
5
Cik Siti's profile photoMuh Iis's profile photo
3 comments
Muh Iis
 
Cik siti jualan kasut kah.
 ·  Translate
Add a comment...

Cik Itah

Shared publicly  - 
 
salam dan hye. buat semua sponsor sila semak nama korang. buat yang nak jadi sponsor..masih terbuka sehingga 23 september ni :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/09/senarai-sponsor-blogger-area-mega-give.html
 ·  Translate
Senarai sponsor untuk Blogger Area Mega GiveAway yang akan dilancarkan pada bulan Oktober 2014, insyAllah. Sila cek nama korang dalam senarai dibawah. Kalau takda dalam list atau salah link atau salah eja nama korang, sila info aku dekat facebook [Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com].
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hye. i love this song !
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. semoga berjaya!
 ·  Translate
Klik banner untuk join  Jom sertai giveaway ni. Hadiah menarik menanti. Blogger yang di'tag': Weena Rizwan Yana
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. cantik design :))
 ·  Translate
Blog Sarah Hanim Template Banner Blog Watermark blog COPYRIGHT © BlogBingkisanHati Kepada yang berminat untuk membuat tempahan, boleh tempah melalui: Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati Email : maigraphi...
2
Maisarah Humaira's profile photo
 
wslm..TQ +Cik Itah :)
Add a comment...
In her circles
753 people
Have her in circles
724 people
Niyaz zara's profile photo
APAM BALIK UTARA's profile photo
Mohd Alizal Abd Razak's profile photo
Kita Bantai's profile photo
mukhtar ahmad's profile photo
Abgsado Network's profile photo
kleng leng's profile photo
Yati tie's profile photo
‫أبوإياد السراجي‬‎'s profile photo

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam dear. terima kasih sudi join :)

semoga murah rezeki - amin
 ·  Translate
KLIK BANNER UNTUK JOIN Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014. Hadiah jangan cakap la.. gempak gilerrrr !!! Ate..moh klik banner atas ni untuk join ok. Semoga berja...
3
2
Azizi Hussin's profile photoMuh Iis's profile photo
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. too deep..
 ·  Translate
hanya tinggal bangku, mimbar kata, hanya tinggal bangku
3
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam & hye. selamat bersegmen sis ;)
 ·  Translate
                                              Aku memang jarang masuk segmen kan ? Memang pun. Sebab kebanyakan segmen meletakkan berbagai senarai co sponsor dan terlampau banyak permintaan dan yang nak dilikenya. Tapi SEGM...
3
Add a comment...

Cik Itah changed her profile photo.

Shared publicly  - 
7
‫أبوإياد السراجي‬‎'s profile photoFahmiey Alias's profile photo
2 comments
 
Comel nye
Add a comment...

Cik Itah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
salam. all the best!
 ·  Translate
Klik banner untuk join Kenapa saya sertai giveaway ini? 1. Untuk tambah kenalan sesama blogger. 2. Pastinya kerana hadiah yang menarik ! Kalau tak menang takpe, kalau menang rezeki ^_^
1
Add a comment...

Cik Itah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hye. i like this song !
4
Add a comment...
People
In her circles
753 people
Have her in circles
724 people
Niyaz zara's profile photo
APAM BALIK UTARA's profile photo
Mohd Alizal Abd Razak's profile photo
Kita Bantai's profile photo
mukhtar ahmad's profile photo
Abgsado Network's profile photo
kleng leng's profile photo
Yati tie's profile photo
‫أبوإياد السراجي‬‎'s profile photo
Work
Occupation
Legal Clerk
Employment
  • http://ramaramapendek.blogspot.com
    Part Time Blogger, present
    Writer
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Kinabalu
Previously
Kota Belud, Sabah
Story
Introduction
nothing special about me
Education
  • Politknik Kota Kinabalu
    present
Basic Information
Gender
Female
Other names
ramaramapendek