Profile cover photo
Profile photo
Chantal Hermkens
581 followers -
Grafisch en illustratief ontwerper, webdesigner en expert in forelvissen
Grafisch en illustratief ontwerper, webdesigner en expert in forelvissen

581 followers
About
Chantal's posts

Post has attachment
Videoverslag Visdag Visbuddie voor vissers met een beperking op 13 mei 2017 bij Toms Creek in Lelystad

Post has attachment
Hardy Cup 2017; Richard van der Meer wint de Hardy Cup en een zesdelige Hardy Smuggler vliegenhengel! Bekijk hier het verslag en de uitslag: http://deforelvisser.com/hardy-cup-2017-verslag-de-berenkuil/

#hardycup2017

Post has attachment
Forellenpark De Haere in Doornspijk visverslag op forel; Naar hartenlust forelvissen! Voor 12 augustus vorig jaar maakten Chantal Hermkens, Nol van Soest, Dre, Wim ter Wielen en ik een afspraak om te gaan forellen bij forellenpark de Haere. Dit vispark is 5ha groot en is gelegen in Doornspijk, Gelderland. Er zijn vier vijvers en er mag alleen gevist worden met mottenlarven, wormen, meelwormen en kunstvliegen voor de vliegvisser. Tevens is het vissen met een dobber verplicht.

Lees hier ons visverslag van de dag en bekijk de video onderaan dit artikel: http://deforelvisser.com/forellenpark-de-haere-in-doornspijk-visverslag-op-forel-naar-hartenlust-forelvissen/

Post has attachment
Forellenpark de Haere in Doornspijk waar je "Naar hartenlust kunt forelvissen". Check de video!

Post has attachment
Mr Moto op Kliekjesdag special bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold! De Kliekjesdag special wordt op zondag 30 oktober, n.a.v. de afsluiting van het zomerseizoen, gehouden bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold.

Die dag wordt de nuchterheid van de Drenten gecombineerd met de gezelligheid van de Brabanders en komt de band Mr. Moto uit Veldhoven bij ons optreden. Kom je ook genieten van het vissen met heerlijke “kliekjesbuffet”, BBQ en optreden Mr. Moto?

INFO: http://deforelvisser.com/visevenement/mr-moto-op-kliekjesdag-special-woldstek/

Post has attachment
Rolladevissen bij H2O; 29 Oktober is er Rolladevissen Prijsvissen met rollades van 1 kilo bij Forellenvijvers H2O in Hattemerbroek. Vang de gemerkte vissen en WIN!

INFO: http://deforelvisser.com/rolladevissen-h2o-prijsvissen-rollades-1-kilo/

Post has attachment
Kliekjesdag special wordt op zondag 30 oktober, n.a.v. de afsluiting van het zomerseizoen, gehouden bij Forellenvisvijvers De Woldstek in Ruinerwold. Die dag wordt de nuchterheid van de Drenten gecombineerd met de gezelligheid van de Brabanders en komt de band Mr. Moto uit Veldhoven bij ons optreden. Kom je ook genieten van het vissen met heerlijke “kliekjesbuffet”, BBQ en optreden Mr. Moto?

Aanmelden kan tot dinsdag 25 oktober 2016. INFO: http://deforelvisser.com/kliekjesdag-special-mr-moto-de-woldstek/

#woldtek, Kliekjesdag, #special, #kliekjesbuffet, #bbq

Post has attachment
Visdag voor vissers met een beperking; Forelvisbuddies organiseert de vierde Visdag voor vissers met een beperking op 08-10-2016 bij Toms Creek Fishing Adventure in Lelystad. Tijd: van 10:30 tot 17:00 uur.

Geef je NU op als Forelvisbuddy en gun een Visser met een beperking een prachtige Visdag!

Post has attachment

Meld je nu aan voor de Koningscompetitie! Deze competitie wordt gehouden door Forellenvijvers De Peelvisser Meijel i.s.m. forellenvijver Het Blank Water in Someren.

http://deforelvisser.com/koningscompetitie-blank-water-peelvisser/

Post has attachment
Laat je verrassen tijdens de Surprisewedstrijd forelvissen op zondag 18 september bij Het Blank Water te Someren.

Er wordt gestart om 10.00uur en de wedstrijd zal tot 1500 uur duren. Alle vissers dienen om 0930 uur aanwezig te zijn voor de loting. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Uiteraard wordt er ruim voldoende vis uitgezet en zijn er leuke prijzen te winnen.

De Surprise is ? http://deforelvisser.com/visevenement/surprisewedstrijd-forelvissen-blank-water-someren/ 
Wait while more posts are being loaded