Profile cover photo
Profile photo
Champagne Babes
Alleen echte champagne (natuurlijk ;-))
Alleen echte champagne (natuurlijk ;-))
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Nieuw en opvallend: Beau Joie Special Cuvee Brut champagne

"Tonight is the Knight"

Een exclusieve ridderlijke brut champagne van Bertrand Senecourt in een harnas van 100% koper. De Beau Joie ("Beautiful Joy") is een klasse apart in het champagnelandschap; niet alleen mooi en geïnspireerd door vervlogen tijden van romantiek, ridderlijkheid, moed en trots maar ook milieuvriendelijk (het koper is gerecycled). 

#champagne   #beaujoie   #epernay   #koper  
Add a comment...

Post has attachment
Na 15 jaar is Moet & Chandon weer terug op het podium als de officiele sponsor van de Formule 1.
Add a comment...

Post has attachment
Aroma's in champagne prachtig in kaart gebracht door Champagne.com. Op druif en naar gelang de rijping.
In welk spectrum ligt jouw favoriete champagnesmaak? 
http://www.champagneblog.nl/smaak-van-champagne/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Champagne drinken om Alzheimer te voorkomen? Het bericht circuleert in binnen- en buitenland dat je met 3 glazen champagne per dag je geheugen verbetert en helpt Alzheimer te voorkomen. Waar komt dit bericht vandaan? En is het waar? Je leest het op ChampagneBlog.nl
Add a comment...

Post has attachment
Björk - de eigenzinnige zangeres uit het land van vulkanen en geisers -heeft samen met muziekvideo-editor Chris Cunningham dit ontwerp gemaakt voor de fles en geschenkdoos van de Dom Pérignon vintage 2006.
Add a comment...

Post has attachment
Het duurt nog een hele tijd voordat we een vintage 2015 champagne zullen proeven; als deze al wordt gemaakt natuurlijk. Jiles Halling heeft een aantal wijnmakers gevraagd naar hun eerste indrukken en dit gemonteerd in een video van nog geen 6 minuten, dus ga lekker kijken. #champagne #mymaninchampagne
Add a comment...

Post has attachment
De 7-year-itch allang voorbij is SPECTRE alweer de 14e James Bond film waarin deze geheim agent zijn liefde uitspreekt voor Bollinger champagne.

De vonk sloeg over tijdens Live and Let Die in 1973 en daarna kon geen andere champagne het hart van deze koele Brit nog veroveren.

Vintage 2009 Bollinger SPECTRE Limited Edition champagne 
http://www.champagneblog.nl/james-bond-spectre-bollinger-vintage-2009/ #champagne   #bollinger   #jamesbond   #spectre  
Add a comment...

Post has attachment
De exacte datum waarop het plukken van de druiven in Champagne begint verschilt per dorp en per druivensoort. De eerste datum is 29 augustus 2015 in Montgueux en de laatste is 15 september 2015 in Chaumuzy. Je kunt dat heel mooi en gedetailleerd zien in deze tabel van Champagne.fr.

Het druivenpluk wordt helemaal met de hand uitgevoerd in Champagne. Er zijn dan ook zo’n 120.000 plukkers nodig om binnen 3 weken de oogst binnen te hebben.
Add a comment...

Post has attachment
Bij deze nieuwe champagne, de Moet & Chandon MCIII, draait alles om het getal 3. MC als de initialen van het huis en de 3 verwijst naar de drie componenten in de assemblage. Meer weten? Lees verder op ChampagneBlog.nl #champagne   #MCIII  
Add a comment...

Post has attachment
Waar veel champagnefans alleen maar van kunnen dromen, werd op 17 juli 2015 voor ons werkelijkheid. We waren uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding met proeverij bij Champagnehuis Krug in Reims.

http://www.champagneblog.nl/krug-champagne-bezoeken/

Krug is bij velen hier in Nederland (nog) een onbekende naam. Niet dat het nieuw is; het huis bestaat al sinds 1843. Maar het is geen Moët & Chandon die door velen wordt herkend als “dat is echte champagne” en alleen al om die reden als cadeau wordt uitgekozen.
Krug is anders. Een klein huis met een kleine oplage, besloten en gesloten voor toeristen, maar met een enorme reputatie onder de echte champagnekenners.

Je leest meer over Krug, het huis en de champagnes, in dit (foto)verslag van ons bezoek. 

#krug   #champagne   #Reims  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded