Profile cover photo
Profile photo
Life Impact Company
12 followers -
Challenge The Status Quo
Challenge The Status Quo

12 followers
About
Posts

Post has attachment
🎬Als verslaggever voor U in de Wijk Kanaleneiland hebben wij bewoners uit Kanaleneiland gevraagd naar hun mening over armoede. Dit hebben we gedaan om aandacht te vragen voor de armoedeweek, deze start op 9 oktober 2017.

Check hier de uitzending https://lnkd.in/gteHeMa.
Photo

Post has attachment
Een mooi interview gehad met Myrthe Claus van vrouwen-ondernemen.nl over mijn bedrijf Life Impact Company. Ook vertel ik over het oprichten van Shosholoza Foundation.

Lees hier het hele interview: https://lnkd.in/gUpSTeb
Photo

🗣Maarten Faber zat als kleine jongen vol met dromen. Ik wilde mijn eigen speelfilms regisseren, ik wilde mijn eigen tijdschrift en ik wilde boeken schrijven. Na jaren veilig in mijn hoofd te kunnen fantaseren over mijn toekomstplannen werd het op mijn zeventiende tijd om een studie te kiezen. Geen makkelijke keuze aangezien ik zoveel, en misschien wel te veel leuk vond.

Ik koos voor een brede opleiding en begon aan de opleiding Media, informatie en communicatie. Daar leerde ik dat ik niet perse hoefde te kiezen tussen video, fotografie en tekst. Het idee van mijn bedrijf was geboren.

🔥Lees de hele blog op de website van Life Impact Company
https://lnkd.in/gTxF5XP

Post has attachment
🗣Ken je dat gevoel? Je hebt een droom, iets dat je écht heel graag wilt. Je weet dat je eigenlijk moet gaan voor realisatie van je droom, omdat je er anders spijt van krijgt.

Je hebt er al met veel vrienden en kennissen over gesproken en er is eigenlijk maar 1 persoon die de knoop kan doorhakken: jij! Maar je durft niet. Althans, misschien nóg niet. Lees de blog van Inge van der Aa over haar wereldreis.

Lees de hele blog op de website van Life Impact Company https://lnkd.in/gbAezEz
Photo

Post has attachment
🔥Workshop Personal Branding voor coaches
Ben jij een coach? Wil je aan de slag met jouw zichtbaarheid? Volg dan onze workshop Personal Branding voor coaches bij School voor Coaching!

Op 4 oktober wordt ga je een hele dag aan de slag mij jezelf en jouw coachpraktijk. Het is voor ieder coach een echte boost om jouw bedrijf een boost te geven.

In de ochtend werk je aan je 'brand' aan de hand van de volgende programma-onderdelen:

► persoonlijke waarden
► bedrijfsverhaal
► pitch van jezelf en je bedrijf

In de middag werk je aan je online branding:

► kansen binnen je netwerk creëren
► online zichtbaarheid
► gebruik van social media

Geef je nu op of kijk voor meer informatie:https://www.schoolvoorcoaching.nl/opleiding/personal_branding_-_een_must_voor_elke_coach/
Photo

Post has attachment
🗣Lees de inspirerende blog van Petra Iuliano: Wat hou ik toch van dromen en fantaseren. Mijn moeder zei vaak tegen mij: ’’Je hebt veel te veel fantasie!’’ En hoe heerlijk is het dat ik nu mijn verbeeldingskracht en creativiteit inzet om mijn klanten meer geld te laten verdienen.

Wie mij ooit had gezegd dat ik in de marketing en sales terecht zou komen en zelfs met die kennis een eigen bedrijf zou beginnen, had ik keihard uitgelachen. Ik heb van origine Italiaans, Frans en Europees Recht gestudeerd. Ik had niets met commercie, wel met literatuur, poëzie en lekker neuzen in boeken.

Lees hier Petra's hele ondernemersblog: https://lnkd.in/gBSne-n
Photo

Post has attachment
Onze Impact Updates is weer verstuurd! Heb jij onze nieuwsbrief al gelezen? Check onze updates hier http://mailchi.mp/ilife/life-impact-updates

Check ons interview met Sasja van Deenen voor U in de Wijk Kanaleneiland | Lees de blog van Ingrid Bennink en Roland Rutten | Check de winnaar Rebottled | Lees ons artikel over Leiderschap met Impact en nog veel meer...
Photo

Post has attachment
🗣Lees de inspirerende blog van Monique Teggelove:"Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, met een vader die lange dagen werkte en daarnaast in de avonduren studeerde. Het was me al jong duidelijk: dat wilde ik echt niet! Wat ik dan wel wilde?

Als ik maar niet tussen vier muren hoefde te zitten! Op een ochtend werd ik wakker met de blauwdruk voor mijn eigen bedrijf in Mali helder op mijn netvlies. Maar ik wilde helemaal geen eigen bedrijf!" https://lnkd.in/gbxMJtp

Post has attachment
🚀Geinterviewd door Maarten Faber voor zijn online Yours Magazine over #feminisme. Zowel vrouwen en mannen zijn geinterviewd voor een reportage. De portretten komen snel online.

In de rubriek ‘Hokjes’ van het magazine portretteren we elke editie een subgroep in de samenleving met als doel om de diversiteit binnen groepen te laten zien. Leer ze kennen, leer ze begrijpen, leer ze zien.

Bedankt Maarten voor het leuke interview, het was erg leuk om te doen! Zie meer https://lnkd.in/gB_S-fC
Photo

Post has attachment
De belangrijkste stap die ik in augustus 2016 heb gezet was het opzeggen van mijn baan in het primair onderwijs na 11 jaar. Lees de inspirerende blog van Corine.

Ik ben Corine van Zoelen, getrouwd en moeder van twee kinderen. Na jaren te hebben gewerkt als werknemer bij uiteenlopende functies en yoga bij de yogaboerderij als bijbaantje ben ik helemaal voor de yoga gegaan met mijn bedrijven De Yoga Business Coach en De Yogaboerderij.

Het meest spannende aan de stap is het opzeggen van “zekerheid” en gaan voor mijn droom, dat wat mijn hart me ingeeft. De grootste uitdaging die ik getackeld heb is zorgen voor vertrouwen in mezelf en dat het idee dat ik in mijn hoofd heb goed is. Als het de bedoeling is dat ik mijn missie ga leven, dan komen de juiste personen en situaties vanzelf op mijn pad om deze missie verder vorm te geven.
Wait while more posts are being loaded