Profile cover photo
Profile photo
Chaboma Solutions B.V.
11 followers
11 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Onlangs is in de stationshal van het NS station in Eindhoven een nieuwe stationsrestauratie geopend. De Restauratie in Eindhoven is een zeer eigentijdse café-brasserie die duidelijk ingericht is met respect voor de oude glorie. Hierbij is er een uitstekende mix gecreëerd van een mooie authentieke uitstraling met een uitstekende invulling van de wensen van de moderne consument. Voor deze laatste doelstelling hangt een narrowcasting scherm van Chaboma.
De Restauratie in Eindhoven
De Restauratie in Eindhoven
chaboma.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Narrowcasting krijgt een steeds belangrijkere rol in de gezondheidszorg. Deze vorm van digital signage kan dan ook worden ingezet voor diverse doelstellingen en kan een belangrijk onderdeel vormen van een communicatielijn tussen zorgverlener en patiënt. Narrowcasting in de zorg zorgt onder andere voor een optimale wachtkamerbeleving. Dit kan voor veel mensen van zeer veel waarde zijn.
Add a comment...

Post has attachment
De Huiskamer is een horeca etablissement van NS die te vinden is op diverse stations door heel Nederland. Deze plek heeft de uitstraling van een huiskamer, zodat iedereen zich er thuis voelt. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI beschikbaar en kunnen mobiele telefoons opgeladen worden.

De Stationshuiskamer is een uitstekende plek om onder genot van een hapje of drankje mensen te ontmoeten, te werken, te studeren of gewoon op een ontspannende manier te wachten op je aansluiting. Vanzelfsprekend hangt er een mooi scherm waarop je de meest recente reisinformatie van de NS kunt aflezen. Dit zijn schermen die verzorgd worden door Chaboma.
Narrowcasting in De huiskamer
Narrowcasting in De huiskamer
chaboma.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Zo rond een jaarwisseling kijken we altijd graag even terug op het afgelopen jaar en daarna snel door naar het nieuwe jaar. Een ondernemer staat immers nooit stil. Was 2017 ook weer zo’n bewogen jaar voor u? Waarschijnlijk zal dit in 2018 niet anders zijn, al is het maar door de een nieuwe wetgeving die van kracht wordt.

Die nieuwe wetgeving is de General Data Protection Regulation (GDPR), die in het Nederland bekend staat als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet komt uit de koker van de Europese Unie, en heeft zeker effect op vrijwel iedere bedrijfsvoering.
Add a comment...

Post has attachment
Digitale informatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een uitstekende manier om uw klanten te amuseren en te informeren. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van deze digitale mogelijkheden om hun doelgroep te benaderen. Narrowcasting is een uitstekende toepassing voor het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm. Het kan zowel extern maar ook intern worden ingezet. Interne bedrijfsinformatie op een beeldscherm kan dienen als verlengstuk van de externe communicatie. Herkenbaarheid en de kracht van herhaling speelt hierbij een grote rol. Het interne scherm werkt dan niet alleen informerend maar ook converterend.
Add a comment...

Post has attachment
Reist u wel eens met de trein? Dan is de kans groot dat u zeer binnenkort één van de narrowcasting schermen van Chaboma zal raadplegen. Onze schermen zijn geplaatst in vrijwel ieder groot treinstation van Nederland. U zult ze tegenkomen in de vestigingen van Julia’s. De restaurantketen van NS Stations heeft in navolging van andere grote bedrijven besloten om gebruik te maken van de narrowcasting software van Chaboma.
Add a comment...

Post has shared content
Iedere ondernemer wil graag zelf alles in de hand hebben. Het is de vrijheid in keuzes wat hun vaak aanspreekt in het ondernemerschap. Ze hoeven aan niemand verantwoording af te leggen. Iedere keuze die ze maken, is hun eigen keuze, waarvoor ze alleen aan…
Add a comment...

Post has attachment
De afgelopen maanden stond Nederland in het teken van de verkiezingen, waarin de campagnetijd het moment is voor de partijen om de doelgroep te benaderen. Het is een interessante strijd om de gunsten van de doelgroep. Een strijd die vergelijkbaar is met het gevecht om de interesse van de doelgroep wat het MKB constant voert. Een strijd waarin game changers de bepalende factor zijn.
Game changers in het MKB
Game changers in het MKB
chaboma.wordpress.com
Add a comment...

Post has attachment
Dit jaar bestaat de tv reclame precies 50 jaar. De formule van tv reclame is eenvoudig: er wordt succesvol ingespeeld op herkenbaarheid door de kracht van herhaling. Narrowcasting heeft in grote lijnen hetzelfde principe, echter is dit veel gerichter op de regionale doelgroep. Narrowcasting is de betaalbare regionale tv reclame die de doelgroep zeker bereikt.
Add a comment...

Post has attachment
Ik zat laatst op een feestje waar iemand mij vroeg wat ik voor werk deed. Ik vertelde hem dat ik werkzaam ben bij Chaboma Solutions, een onderneming dat narrowcasting verzorgt voor veel bedrijven. Ondanks dat deze manier van zeer gerichte marketing sterk in opkomst is, kende deze persoon de term “narrowcasting” niet. Dat is niet verwonderlijk, het is een onopvallend maar zeer opvallend marketinginstrument.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded