Profile cover photo
Profile photo
Catalin Savulescu
325 followers
325 followers
About
Catalin's posts

Post has attachment
https://ro.pinterest.com/pin/576038608578891010/
Recent am avut de fotografiat mancare, am facut aici un mic colaj cu cateva dintre imagini. Fotografia de mancare, gastronomica sau alimentara cum se mai numeste are cateva ingrediente :D ca sa spun asa. Compozitia, lumina, profunzimea de camp. Toate joaca un rol important si ce e de retinut este ca trebuie sa te misti extrem de repede astfel incat preparatele sa nu isi piarda din look-ul proaspat. Iluminarea poate sa fie simpla, de regula e descriptiva si foarte mult ajuta recuzita. Acum cred ca avem peste 150 de articole de recuzita fotografiate pe care le prezentam cand mergem la intalnirile cu clientii. Acestea sunt: fundaluri, mese, farfurii si diverse tacamuri mergand de la tacamuri cu modele de plastic pana la tacamuri dintr-un fier forjat care sunt extrem de futuriste ca aparitie.


Post has attachment
https://www.instagram.com/p/BK-I5MfA5c-/?taken-by=tehnicolor.ro
We like to turn the day into the night and have a cast of gentle light on our newly weds. We're happy when we found this stair case and play a bit with the light.
We shot this during an engagement photo session. 

Post has attachment

Post has attachment
Fotografie de produs si fotografie culinara, am avut o cerere in care se cerea sa ilustrez cat mai apetisant ingredientele folosite in bucatarie. Asa ca am purces la creearea cadrului. Mi-am imaginat cum ar arata rosiile din imagine in bataia soarelui.
Soare din pacate nu aveam la dispozitie asa ca am creat atmosfera din imagine folosind doua blitzuri si modificatoare de lumina. Clientul a fost multumit, am repetat parte din set-up si pentru alte ingrediente pe care le avea. Da, pentru fotografie de produs sunt suficiente chiar si doua blituri fie ele din seria 600 EX RT de la Canon.
Photo

Post has attachment
Una din sedintele foto de logodna care ne-a placut tare, tare mult. Era prima interactiune cu Mihaela si Catalin si am descoperit ca avem multe in comun (si ei au un caine si noi avem unul si ei fac sport, noi la fel, ne place si noua si lor natura si toamna).
Primul cadru din sedinta foto de logodna l-am facut la Hard Rock Cafe si apoi usor usor am migrat catre lac, unde am continuat sedinta foto de logodna. Ar fi multe de spus la imaginea de aici, despre lumina, despre cum am pus lumina astfel incat sa avem un pic de detalii si pe copac si in acelasi timp ca ei sa fie iluminati exact cat trebuie.
Miha si Catalin va salutam cu drag.

Post has attachment
A special wedding, where we shoot from the pool, where we had lot's of fun as the bride bouquet was a heap of best red hot peppers. Finally I talked her into letting me have a bite of those. It did happen in the morning but better later than never.
Maybe it was a bit difficult to shoot outside but our continuous light kit payed off. We had a beautiful couple photo session as well as groom and bride photography.
Looking forward to meeting them.

Post has attachment
We like to shoot weddings, we like to interact with people, we are crazy about the light grazing and gentle kiss. We shoot with our hearts. We shoot weddings.

Post has attachment
Ar fi multe de spus despre nunta de la Oltenita. I-am cunoscut pe Ana si pe Andrei in urma cu vreo 10 ani la o nunta la care erau invitati. Dupa ceva timp a venit telefonul Anei care mi-a spus ca isi cauta fotograf de nunta. Ne-am intalnit, i-am aratat portofoliul cu fotografii de nunta si am ascultat cum vede ea ziua nunti. Am spus ca cel mai bine este sa facem o sesiune foto de logodna, sesiune in care ne acomodam cu aparatul foto, exploram si cunoastem. A venit ziua in care am facut sedinta foto de logodna si apoi la o luna sau doua a urmat fotografierea cununiei religioase si a petrecerii. Petrecerea a fost extrem de animata sau in cuvinte simple, oamenii s-au distrat de minune.
Ana si Andrei va dorim o viata frumoasa si mult noroc in toate.

Post has attachment
Wonderful couple, we loved to shoot their wedding.
We have started with an engagement photo session, and then we got little by little to the wedding ceremony and to the couple portraiture. The party was so much fun. We loved it!!!

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded