Profile cover photo
Profile photo
Casper Schneidereit
1,294 followers
1,294 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Så er der under 12 timer til at www.golearn.dk begynder at sælge de første 50 pladser! Salget starter kl 09:00 i morgen...
GoLearn (en Spotify for online video-kurser) har netop lanceret en fuldstændig unik mulighed for life-time access til deres kommende kursusplatform. Normalprisen bliver 4.950 kroner/året - men de første 50 pladser sælges altså til en engangspris på 4.950 kroner - som giver fuld adgang resten af livet. Da jeg selv er instruktør, har jeg fået rabatkodet CASPER35, som giver yderligere 35% rabat. Dermed ender prisen på kun kr. 3.200 kroner ex moms - stadigvæk for et life-time adgangsgivende abonnement. Jeg er langt fra den eneste som annoncerer dette, så jeg vil jeg blive overrasket, hvis ikke de 50 pladser af solgt på under en time i morgen...

Hvad er GoLearn?
GoLearn er som nævnt en slags Spotify for online kurser. Du har som bruger fuld adgang til alle kurser, som er p.t. centraliseret omkring online markedsføring. Jeg deltager som nævnt selv med et solidt kursus i Affiliate Marketing (for annoncører), og der er også kurser i Facebook markedsføring, søgemaskineoptimering, Google Adwords og meget mere. Der vil være cirka 20 højkvalitets kurser ved opstartet, der samlet dækker cirka 50 - 60 timers videomateriale. Instruktørerne er blandt de bedste inden for deres felt.
Tag et kig på www.golearn.dk - I morgen klar kl 09:00 går det løs! Brug rabatkoden CASPER35.
Add a comment...

Post has shared content
En flittig, struktureret og kompetent internetprofil søger nye udfordringer!
Jeg leder efter nye jobmæssige udfordringer og ved at den helt rigtige virksomhed er derude.

Er det hos dig eller kender du det rigtige sted, så lad mig høre fra dig.

Jeg ved at netværket er det rigtige til at skabe forbindelsen. Den nye og spændende samarbejdspartner er derude! Måske er det dig?

Læs mere om mig her: https://dk.linkedin.com/in/mikaelrieck

Hold dig ikke tilbage (selvom du måske tror, at du ikke har råd til en som mig –> ”pakker” kan skrues sammen på mange måder).
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Jeg er vild med +Casper Schneidereit's evne til at tænke ud af boksen. Og han har knækket en SEO-nød med det og tilmed gæsteblogget om det hos mig (han har jo også brug for links :-D )
http://www.v4d5.net/blog/automatisering-meta-data
Add a comment...

Post has attachment
Knivskarp U/X studentermedhjælper søges

Brænder du for at skabe de bedste brugeroplevelser? Har du lyst til at opkvalificere dig inden for konverteringsoptimering? Så slut dig til vores lille team af ildsjæle hos Conversionlab, hvor vi søger en UX studentermedhjælper med brede kompetencer inden for interaktionsdesign og usability. Vi har kontor i Søborg.

Vi er et bureau på to mand, der udelukkende arbejder med datadrevet konverteringsoptimering af websites. Vi er fagligt særdeles ambitiøse og blandt de absolut førende på området i Danmark. Vores kundeliste tæller blandt andre Velux, Ofir, Politiken Plus og Ase."
Se mere her: http://conversionlab.dk/job/

Har du venner eller bekendte, der kunne være interesseret, så er du mere end velkommen til at sende stillingsopslaget videre. 
Add a comment...

Post has shared content
Jeg skal tale om kundeservice og levering til en ny konference i Skive onsdag d. 18. november. Konferencen hedder E-hub og kan findes på http://www.e-hub.nu/index.php/konferencer-2/

Konferencen handler om e-handel og vækst online. Ud og mig, så kommer +Søren Sieg Jensen, +Brian Brandt, +Casper Schneidereit og +Simon Elkjær og taler.

Jeg har fået mulighed for at give en gratis billet væk. Tilmeld dig mit nyhedsbrev på www.dennisdrejer.dk (popup efter 5 sek), så vil jeg finde en vinder blandt nye signups d. 10/11.
Add a comment...

Linkbuilding til website på norsk målrettet Norge. Naturligvis efter de gode, solide og sunde principper. Hvilke aktører kan det anbefales at tage et nærmere kig på?
Add a comment...

Post has shared content
Kun i morgen har +Rolf Pedersen  et par ledige pladser til sit gratis seminar: Få mere ud af dine besøgende.

Det er rigtig godt skruet sammen, og helt sikkert værd at rykke en aftale eller to for at kunne deltage i :-).
Add a comment...

Post has shared content
Er ved at forberede min præsentation til Konverteringsdagen hos FDIH den 20. august: "5 gennemprøvede teknikker, der sikrer dig en elendig konverteringsrate". Du får lige en enkelt af teknikkerne på forskud herunder: 

Teknik #2 - Lad kun de ekstraordinært ihærdige kunder konvertere. 

Se den effektive teknik i praksis: Prøv f.eks. at oprette en ny bruger på https://www.nespresso.com/dk/da/registration #CRO #FDIH #Konverteringsdagen
Add a comment...

Post has attachment
Jeg søger et studiejob/deltidsstilling (10 – 15 timer/ugentligt) inden for online markedsføring.

Siden 2008 har jeg været professionelt beskæftiget i online verdenen og gennem tiden tilegnet mig et solidt erfaringsfundamenet med:

- Udvikling af webapplikationer. Jeg har programmeret flere webshops fra bunden samt et hav af affiliate websites.
- Søgemaskineoptimering og i særdeleshed linkbuilding. Gode, stabile resultater i mange konkurrenceprægede nicher kan dokumenteres
- Positiv drift af Google Adwords konti med budgetter på >100.000 DKK.
- Opsætning af store, avancerede online kampagner på sociale medier
- Integration og forståelse for Google Analytics
- Udvikling og drift af affiliate websites, der har genereret millioner i kommission
- Mailkampagner og salgsorienterede nyhedsbreve
- Automatisering

Jeg har jeg holdt foredrag på flere forskellige markedsføringskonferencer, og udgivet et hav af konkrete blogindlæg.

Det ideelle match vil være en mindre eller mellemstor virksomhed/webshop, der søger en kompetent og målbevidst inhouse-medarbejder til at løfte deres online tilstedeværelse og katalysere deres leadgenerering/omsætning gennem de digitale kanaler.

Af flere grunde skal arbejdspladsen være i københavnsområdet. Har I kontor et andet sted i landet, kan det løses via en lejet kontorplads i København, og en månedlig arbejdsdag på jeres kontor. 

DEL meget gerne -  Jeg belønner alle, der deler, med et godt link ☺

Kontakt: casper@dm9.dk- tlf 53 33 53 53 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded