Profile cover photo
Profile photo
Casas Fruta holiday rentals | Zilverkust | Costa de Prata | Portugal
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Casas Fruta recommends Fruta da Casa! This trendy restaurant in Caldas da Rainha was opened in 2016. Has also really good vegetarian dishes. https://www.facebook.com/FrutadaCasaCR
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fransiscus bezoekt Fátima

Paus Franciscus komt in mei 2017 naar het Portugese bedevaartsoord Fátima. Fátima is een van 's-werelds belangrijkste katholieke bedevaartsoorden net als Rome, Lourdes en Santiago de Compostella. In mei 2017 is het precies 100 jaar geleden dat Maria voor het eerst verscheen aan de herderskinderen Jacinta, Francisco en Lucia. Dit was op 13 mei 1917. Daarna verscheen Maria maandelijks, steeds op de 13e. Voor het laatst in oktober 1917. Sindsdien is Fátima uitgegroeid van een pittoresk Portugees dorp tot een enorm bedevaartsoord met jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers. De belangrijkste bedevaartdagen zijn steeds 13 mei en 13 oktober. Rondom die data kom je in de wijde omgeving pelgrims tegen, die gehuld in gele hesjes, lopend naar Fátima reizen. In het jubileumjaar 2017 zal het aantal hesjes langs de Portugese wegen nog veel groter zijn. Mensen komen van over de hele wereld naar Fátima voor deze bijzondere viering. Zo zijn er sinds het bezoek van paus Franciscus bekend werd, in de ruime omtrek van Fátima nog amper hotelkamers te vinden. Maar paus-groupie of niet, Fátima is ook vóór en ná mei 2017 zeker een bezoekje waard!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Weer een Zoover-beoordeling om trots op te zijn:

De foto's van de site zijn al mooi, maar je moet het ook in het echt gaan bekijken! Wat een prachtlocatie met een nog mooier complex! De huisjes zijn super! De luxe straalt eraf. Ruim, luxe keuken en badkamer, slaapkamer super netjes! Het zwembad is heerlijk om te verkoelen of even lekker banen te zwemmen, met een geweldig uitzicht op het dal! Je moet hier gewoon naar toe en het in het echt beleven!

Simone de Graaf, 1 september 2015
Add a comment...

Early Booking Offer: refer to code ´G+2015-5´ and receive 5% discount on our prices for 2015. Valid for reservations done before 15 February 2015.
Add a comment...

De herfstvakantie is nog niet eens begonnen maar er wordt ook al geboekt voor 2015.  Wees er tijdig bij!
Add a comment...

Post has attachment
Special last minute offers for September 2014. Go to our website for all the details!
Add a comment...

Lovely weahter today at the Silver coast in Portugal
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded