Profile cover photo
Profile photo
DEVIJFKLAVER Natuurlijke Coaching & Communicatie
28 followers -
Caroline Geirnaert, Natuurlijke Coaching & Communicatie
Caroline Geirnaert, Natuurlijke Coaching & Communicatie

28 followers
About
Posts

Post has attachment
Extra dag kado voor eind 2018!

Jij bent een no nonsense enthousiaste start-up of ondernemer die hart en mind als vaste waarde verbindt in je business. Je ziet persoonlijke groei als een evidente stap.
Hou jij van out of the box kijken naar jouw persoonlijke en zakelijke leven ? Dan kan ik jou een unieke en tegelijk zo eenvoudige ervaring doen beleven.
Ik schenk jullie een extra avond kado voor een unieke speedcoaching, per persoon 20 minuten - je bent welkom met 1 vraag en die gaan we samen omvormen tot een eerste stap tot inzicht of nog liever, tot actie !
Welkom, Caroline
PS aanmelden verplicht via mail caroline@devijfklaver.be
Photo

Post has attachment
Gohhhh ik geef zo graag kadootjes! Voor mij wel liefst out of the box, verwacht geen typisch geschenk!
Ik heb 'n keisterk idee ontworpen én laten registreren. Eigenlijk al een hele tijd, en nu kom ik uit de kast ! Ik ontvang jou graag met mijn Valies!
--> 3 avonden geef ik het beste van mezelf met mijn tovervalieskunsten om jou een antwoord te toveren op jouw vraag!
Ik tover dat jij het antwoord zo voor je ziet verschijnen en het is nog leuk ook! Ook voor ondernemers uiteraard een unieke interessante ervaring die jou een andere kijk geeft op de "lichtheid der levens dingen". En natuurlijk hoort er een drankje en versnapering bij!
Inschrijven is nodig, het uur dat je komt niet. Kom opdagen tussen 19.00u en 21.00u en laat je verrassen!
Energieke groeten, Caroline, Kom-In-Actie Coach Devijfklaver
Photo

Post has attachment
Herken je dat? Je ontmoet iemand die je helemaal niet kent, en er komt een gesprek op gang. Dan is het zo mooi om die ander de ruimte te geven dicht bij zichzelf te blijven, zodat jij dat op jouw manier ook doet. Wees oprecht nieuwsgierig naar iemand, los van "iets" willen. Mooie vrijdag! Caroline, Kom-In-Actie ResultCoach
Photo

Post has attachment
Aanwezig zijn in een gesprek is niet alleen luisteren.
Aanwezig zijn in een gesprek, is jezelf helemaal aan de kant zetten. Daarmee bedoel ik: jouw eigen verhaal aan de kant zetten, jouw gedachten die je hebt over het gesprek dat je voert. Anders ben je met drie in gesprek en wie weet is de ander ook in gesprek met zichzelf, en zijn er 4 mensen in gesprek. Hoe aanwezig ben jij ?
Photo

Post has attachment
Ben jij jouw eigen V.I.P. ?
Happy Friday ! Caroline
Photo

Post has attachment
Je kan nog zo veel nadenken, boeken lezen hoe je in actie moet komen. Het enige wat je dient te doen, is op te staan en letterlijk in actie te komen. Resultaat is er enkel als jij in actie komt, en de eerste stap zet. Dus: wat is jouw eerstvolgende stap naar jouw persoonlijke en/of professionele resultaat?"
Photo

Post has attachment
Ik inspireer je graag met de oktoberblog van 2018. Vanuit rust is het veel makkelijker beslissingen te nemen in jouw leven. Vanuit rust krijg je duidelijkheid wat jij precies wil creëren in je leven. Omarm de rust, en kom in actie met resultaat.
https://devijfklaver.be/laad-me-met-rust/

Post has attachment
"Als je gelooft dat het zal lukken, zal je kansen zien.
Als je gelooft dat het niet zal lukken, zal je obstakels zien. " Wayne Dyer. Kijk naar de opportuniteiten die voor je liggen! Wat is het eerste dat je aanpakt ?
Deel het hier met ons onder dit bericht!
Photo

Post has attachment
Elk moment is goed om in actie te treden! Of je nu 20, 30, 40, 70 of ouder bent. Jij bent uniek en waardevol. Ontdek welke fundamentele verandering jij samen met mij voor jezelf kan teweegbrengen! Bekijk de video, ontdek en boek een gratis coaching gesprek! Alles begint bij stap 1! https://youtu.be/vBfaSUiycio

Post has attachment
Natuurlijke coaching, ja Natuurlijk!
Photo
Wait while more posts are being loaded