Profile cover photo
Profile photo
Carolina Gårdheim
101 followers -
Founder of Kreativ Insikt, Author & Coach for Creative Women with Big Hearts, Souls & Dreams
Founder of Kreativ Insikt, Author & Coach for Creative Women with Big Hearts, Souls & Dreams

101 followers
About
Posts

Post has attachment
Vid ett tillfälle när jag hade det riktigt jobbigt landade jag djupt ner i själen och frågade: "Vad handlar alla dessa stormar om?" Svaret jag fick var tvåfalt: Först kom "Ta det lugnt, vi jobbar på det". Det var ju skönt att höra. Men sen kom det som skiftade precis allt på en sekund: "Och förresten, det finns inga stormar ..." Jag kände direkt att det var sant och på ett ögonblick försvann all stress, oro och frustration.

Jag förstod plötsligt att det vi upplever som jobbigt, stormigt, är helt och hållet skapat av egot och våra rädslor. Det behöver inte vara fel, för visst är det en fantastisk känsla att ha tagit sig igenom något svårt och kommit ut på andra sidan? Som att kliva ut i den första vårsolen efter en lång och hård vinter. Och ibland är vi ledsna och upprörda för att vi älskar eller har älskat. Jag skulle inte vilja vara utan det, inte helt.

Men allt det andra. Oro över framtiden, frustration över att inte veta nästa steg eller hur det ska gå, ilska över hur människor beter sig, besvikelse över egna tillkortakommanden ... allt det är onödigt energislöseri, för det "finns" egentligen inte. För på själens nivå, vår innersta natur, är allt bra. Där finns inga stormar. När vi vet det kan vi agera så mycket mera kraftfullt för det vi vill ändra på, för vi slösar inte längre vår energi på onödig oro och stress.

Det är så skönt att bli påmind om det här då och då. Jag kommer inte alltid ihåg det, men eftersom jag söker kontakt med min kloka själ, min inre vägledning, varje dag, så blir jag regelbundet påmind och behöver inte lägga alltför mycket tid på sånt som det egentligen inte är någon fara med.

Så kom ihåg nästa gång det stormar, ta ett djupt andetag, stäng öronen för egots alla rop och varningar, och dyk ner i djupet, till din själ. Där hittar du lugnet, kan återhämta dig och få perspektiv på vad som egentligen är viktigt. Sen kan du återvända till livet och de stormar som verkar blåsa där med blicken stadigt på horisonten, i tillitsfull förvissning om att det snart mojnar. För det gör det alltid. Tack för att du finns. <3
Photo

Post has attachment
Känner du dig förvirrad? Frustrerad? Vet varken ut eller in? Det är tecken på att du inte är i kontakt med din inre vägledning. Hur får du kontakt? Det finns många sätt, men ett av de snabbaste och härligaste är att öppna upp kranarna till kreativiteten och göra något skapande – helst helt utan förväntningar om resultat, utan bara för själva njutningen i skapandet. När vi skapar utan prestation öppnar vi kanalen så att den inre vägledningen får möjlighet att nå oss utan att egot och rädslorna är i vägen. Happy creating! <3
Photo

Post has attachment
Det är dags att sluta ställa frågan Kan jag göra det? och istället börja fråga dig själv Ska jag göra det? Skillnaden är enorm. Du kan ju så mycket. Du är så oerhört kapabel. Du har mängder av kunskaper, erfarenhet, talanger och egenskaper som passar för att göra fruktansvärt många olika saker.

– Javisst, säger du nu, men jag har ju redan börjat välja utifrån det som är roligt, räcker inte det?

Nej, det gör inte det längre. Det var ett bra första steg. Men även om du bara skulle göra det som du tycker är roligt (och kan), så är det ändå oändligt många saker att välja på, eller hur? Det är ju så mycket som är kul ...

Och grejen är att även om det är roligt, så är det faktiskt inte säkert att det gör dig lycklig. Det kan låta som en motsägelse, men lycka handlar inte bara om att ha kul, det handlar om att känna en djup tillfredsställelse med sig själv och livet. Och den får du bara om du känner mening i det du gör och den du är. Att du har ett syfte. Att du används till det du kom hit för. Och vem vet vad det är?

Själen. Din inre vägledning som står i kontakt med universums hela intelligens, till skillnad från vårt briljanta, men dock begränsade, mänskliga intellekt. Den där inre rösten som hela tiden manar på dig i riktningen mot att göra det som just du är här för att göra. Det som just din unika kombination av egenskaper, erfarenheter och drömmar lämpar sig allra, allra bäst för. Det som gör dig lycklig på djupet. Din grej.

Så frågan är inte Vad kan jag göra? Den är inte heller Vad tycker jag är roligt att göra? Den är: Vad är jag här för att göra?

Lyssna, känn in, och följ signalerna. Du är på väg ...<3
Photo

Post has attachment
Hur många gånger har jag inte stoppat mig själv med ett "Men jag vet inte vilken väg jag ska välja ..." Det låter ju som en så logisk och relevant anledning att göra ingenting. Det är klart att vi inte ska gå vidare om vi inte vet vilken väg som är rätt, eller? Ja, ibland är det så. Ibland är det inte dags att agera än, vi ska avvakta lite, kanske samla mer information eller invänta något annat som behöver ske först.
::
Men ibland är det så att vi måste agera innan vi får veta mera – inget kommer hända förrän vi har tagit nästa steg, även om vi känner oss osäkra på det. Det spelar egentligen ingen roll vilken väg vi väljer, för så snart vi rör oss i någon riktning kommer vi att få veta om det är rätt eller inte. I det läget är "Jag vet inte" ett sätt för egot att hindra oss från att växa och ta nästa steg. Det brukar vara ett väldigt effektivt sätt, för vi gör ofta allt för att undvika ovisshet och okänd mark!
::
Så hur vet du vilket av alternativen det är för dig? Föreställ dig för ditt inre att du väljer ett av de alternativ du har framför dig och börjar göra det. Hur känns det i kroppen? Prova det andra alternativet. Hur känns det?
::
Om du känner en sammandragning i båda riktningarna är det inte dags att agera än, utan avvakta. Om du känner en aldrig så liten öppning i något av alternativen, eller båda, börja gå i någon av riktningarna så kommer du få mer information.
::
Jag brukar till och med be min själ att få se färger för respektive alternativ: RÖD för stopp, gå inte hit, GUL för avvakta, samla mer information, det är inte dags än, och GRÖN för kör!
Photo

Post has attachment
Nu är inbjudan äntligen ute – varmt & innerligt välkommen till årets mest magiska mötesplats för alla ljusgudinnor där ute, som vill ta steget upp på nästa nivå av blomstring i Själens era! Läs mer och anmäl dig på valkommen.carolinagardheim.se! ❤️

Läs mer och anmäl dig på buff.ly/2ty9ica

Psst ... JUST NU: Early bird-rabatt!

#shineyourlightretreat
#inspirationsretreatshineyourlight
#inspirationsretreat
#mötesplatsförljusgudinnor
#shineyourlight
#gördingrej
#blisjälsklar
#följdininrevägledning
#shineyourlightsisterhood
#dubehövs
#väljkärlek
Photo

Post has attachment
”När jag talar med mina vänner om att jag har gått med i Shine Your Light Sisterhood säger jag att jag har investerat i ett gymkort för själen. Det bästa jag har gjort! Har inte ångrat det en sekund!”
Petra

Hur glad blev jag när jag hittade det här inlägget i vår fantastiska fb-grupp? Jätteglad! 😃 Det är ju precis vad det är, ett gymkort för själen. 💪Tack, Petra, jag kunde inte sagt det bättre själv! 😍❤️

Just nu är intagningen stängd. Vill du veta först av alla när vi öppnar för nya medlemmar nästa gång?

Gå till ShineYourLightSisterhood.com och sätt upp dig på väntelistan!

Vill du veta mer? Läs mer på CarolinaGardheim.se.

Tillsammans skapar vi en ännu bättre värld. En värld med hjärta, som kommer från själen. ❤️

#shineyourlightsisterhood
#shineyourlight
#gördingrej
#själensera
#ledarskapisjälensera
#ledareisjälensera
#blisjälsklar
#drottningidittrike

Post has attachment
Var inte orolig när du lämnar över styrspakarna till själen. Den är din allra tryggaste kapten! Den vet allt om dig, allt om alla andra och allt om hur du mår som allra bäst. Du kan lugnt lämna över rodret och ägna dig åt att njuta av resan. Det kommer förmodligen inte att bli en lugn seglats, men det kommer att bli den mest meningsfulla resa du någonsin varit på. DIN resa. ❤️

Post has attachment
Vad är på väg att vakna upp i dig och hur handskas du med det? Även om du inte genomgår ett uppvaknande som Shaman, prästinna eller healer, så kanske du känner att du är på väg in i en större medvetenhet eller ett större ledarskap i ditt liv. Kanske du börjar förstå att du är här av en anledning och vill göra rum för att det ska kunna få födas fram ur dig? Oavsett vilket kan du behöva reflektera över hur vi får in känslan av att vara del av något större i våra moderna liv idag. Hur gör du? På bloggen delar jag några byggstenar i hur jag gör för att leva ett liv som modern Shaman idag.

Läs hela inlägget på https://buff.ly/2HxeRf8 och kommentera gärna!

Önskar dig en fin helg. ❤️

#modernshaman
#shineyourlight
#shamanavidag
#gördingrej
#följdininrevägledning
#shineyourlightsisterhood
#ledareisjälensera
#själensera

Post has attachment
Känner du att något kallar på dig, en känsla av att ha en mission som du kanske vet ungefär vad den handlar om (eller inte alls), men inte ännu ser klart hur den skulle kunna bli verklighet?

Känner du dig mer känslig än förut, men vet inte hur du ska handskas med det så att du inte blir utmattad? Kan du till exempel inte längre pusha dig själv att göra saker som inte känns helt hundra? Tappar du lätt energi i miljöer och med människor du inte trivs med? Är din tolerans för konflikter och drama lägre än förut?

Märker du att du får till dig information och kunskap på nya sätt, som du inte tidigare hade tillgång till, eller kanske känner dig vägledd, men vet inte riktigt om du vågar lita på det du får till dig eller vet inte vad du ska göra med det?

Det här är några tecken på att du är en av ledarna i Själens era som ännu inte tagit klivet fullt ut in den nya tiden. Du står på tröskeln.

Men var lugn, det finns nycklar för att förstå den här nya tiden vi är på väg in i nu.

Det är skiften vi behöver förstå och internalisera för att kunna leva i den med högsta energi. Det är nya metoder och sätt att vara och verka vi behöver lära oss.

Det är nästan som att komma till ett nytt land, där vi behöver lära oss ett nytt språk och nya seder för att kunna fungera på bästa sätt.

De goda nyheterna är att när vi väl har lärt oss och bemästrar dem öppnar sig en helt ny värld för oss, med enorma möjligheter.

Jag och mina guider vill hjälpa dig att förstå den här nya, spännande tiden vi går in i nu. Att hitta de nya sätt att vara, verka, njuta och leva som fungerar i Själens era.

För du behövs! Och du är här för att njuta av livet.

Det är därför jag så gärna vill se dig på mitt gratis webinar där vi tillsammans utforskar den här nya tiden.

Tillsammans – du och dina guider och jag och mina – söker vi din unika gnista som ledare av dig själv, och kanske även andra, i Själens era.

Det exakta programmet kommer inte sättas förrän alla har anmält sig. Vi vill kunna känna in energin från just er som kommer och skräddarsy programmet utifrån det.

Men jag tror att vi under det här webinaret kommer att prata om, utforska och få uppleva …
– Viktiga skiften du behöver internalisera för att kunna blomstra i Själens era
– ”Energy is the new black” – hur praktiserar du det i din vardag och vad kan det betyda för dig?
– Din känslighet som en gåva
– Din unika gnista – vad är du här för att göra?
– Och mera!

Vi kommer förmodligen göra någon eller ett par visualiseringar och/eller andra övningar. Det kommer även att ske transmissioner med energi från mina guider som hjälper dig att skapa genombrott och transformation, så att du får med dig hem exakt det som just du behöver.

Känner du ett pirr i ditt hjärta? Fjärilsvingar i magtrakten? Då är det här för dig.

Du är så varmt & innerligt välkommen!

Läs mer och anmäl dig här:

https://buff.ly/2HyKp4X

Tack för att du finns! <3
Photo

Post has attachment
Här kommer en hälsning från mig och mina guider med ett tips om hur du kan skapa en motorväg att ta dig fram på istället för att behöva slå dig fram med en machete i djungeln varje dag. :) Varsågod! <3

#shineyourlight #själensera #ledareisjälensera #levmedvetet #medvetennärvaro #intentioniseverything #dubehövs
Wait while more posts are being loaded