Profile cover photo
Profile photo
Carmina Nitescu
1,711 followers -
Business, marketing and social media consultancy for travel companies
Business, marketing and social media consultancy for travel companies

1,711 followers
About
Carmina's posts

Post has attachment
Ecoturismul castiga din ce in ce mai mult teren in cadrul turismului in Romania.

Episodul de astazi al #TurismMarketInsider este dedicat cunoasterii celor 10 destinatii de ecoturism din Romania (4 oficiale si 6 in curs de acreditare). Invitatul nostru este Andrei Blumer, Presedinte Asociația de Ecoturism din România


Post has attachment
Noi, cei care lucram in turism, avem privilegiul de a interactiona cu clientul in una din cele mai frumoase perioade ale anului pentru el: atunci cand cauta sa mearga in concediu!

Asta inseamna o responsabilitate mare pentru noi iar singura metoda de a tine pasul cu dorintele clientului este sa avem grija la customer service si la calitatea serviciilor pe care le oferim.

In episodul 23 al #TurismMarketInsider vorbim despre calitatea servirii si despre importanta customer service-ului in turism.

Post has attachment
Romanian Art&Craft isi tine promisiunea si continua si in 2017 sustinerea mesterilor populari din Romania. Iar pentru asta, eu ii admir!

Mai jos gasesti povestea celor doi mesteri ceramisti, Cornel Sitar si Zaharia Bledea si a produselor lor din ceramica de Baia Mare.

Post has attachment
Au sosit job-urile lunii aprilie in turism


Post has attachment
Episodul cu numarul 22 al #TurismMarketInsider este dedicat celor 6 pasi in cultura serviciilor superioare.

Conceptul a fost propus acum mai multi ani de catre Ron Kaufman, cel mai cautat consultant de customer service din lume iar in episodul de astazi iau la analizat cei 6 pasi. Bineinteles, informatia este adaptata la industria de turism si include exemple relevante.Post has attachment
Pe 6 aprilie are loc la Cluj prima editie a Travel Smart Forum, eveniment ce isi propune sa aduca in atentia companiilor de turism o tema foarte actuala care atrage atentia asupra noilor tendinte de calatorie: "Digital Nomads Travelling". Detaliile le gasesti mai jos.

Post has attachment
S-a lansat #ExperienceBucharest, cel mai mare proiect de promovare turistica a Bucurestiului. Proiectul isi propune ca puna Bucurestiul pe harta destinatiilor preferate din Europa de Est a turistilor si calatorilor independenti.

Afla din articolul de mai jos cum poti participa si tu la evenimentul care are loc in perioada 12-16 mai 2017.


Post has attachment
Pe 25 - 26 mai are loc TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference si tocmai s-au deschis inscrierile pentru sectiunea Awards.

Daca ai si tu un proiect care se incadreaza in una din categoriile propuse de organizatori, il poti nominaliza pana pe 3 aprilie. Fiecare categorie include mai multe subcategorii.

Detaliile sunt in articolul de mai jos.Post has attachment
Cu o investitie de 1 milion de euro pe termen mediu, Concediu.com este noua platforma de rezervari detinuta de Millennium Tour


Post has attachment
Happy Tour anunta rezultatele anului 2016: vanzari de aproape 50 milioane euro si crestere cu 10% fata de 2015.

Cea mai mare crestere a avut-o destinatia Disneyland Paris (150%), Happy Tour devenind touroperator exclusiv pe aceasta destinatie in toamna anului trecut. Mai multe rezultate gasesti in articolul de astazi de pe TurismMarket.com


Wait while more posts are being loaded