Profile

Cover photo
Carles Xavier Girvent Montllor
Works at Consorci Sanitari del Parc Tauí
Lives in 08202 Sabadell, Espanya
20 followers|41,167 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Els poders de l'Estat espanyol tornen a colpejar Catalunya. Aquest cop ha estat una actuació del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ) contra el magistrat Santiago Vidal que representa no només un actac flagrant contra la llibertat d'opinió sinó també una depuració política en tota regla.
1
Add a comment...
 
Benvinguts a unanovaconstitucio.cat. Aquí podeu trobar l'esborrany de Constitució catalana que ha redactat el grup de juristes liderats per Santiago Vidal. Ajuda'ns i dóna'ns la teva opinió dels diferents articles. La teva opinió compta!
1
Add a comment...
 
El primer dia ja s'han fet arribar més de 1.300 correus a través d'aquest formulari Degut a la persecució que està tenint el jutge Santiago Vidal per participar en un projecte de constitució per a ...
1
Add a comment...
 
Més casos, però menys mortalitat. Aquest seria el titular sobre la incidència del càncer a Espanya, una malaltia molt present en el nostre dia a dia que avui, Dia Mundial del Càncer, queda més palesa. És difícil trobar algú que no hi hagi tingut cap contacte, ja sigui com a pacient o com a ...
1
Add a comment...
 
Duran Duran
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
«Si no hi ha eleccions abans de les municipals, l'agenda catalana passarà a estar en mans de l'agenda política espanyola», tuitejava la dirigent d'ERC Anna Simó
1
Add a comment...
People
Have him in circles
20 people
Jordi Graells's profile photo
Aniram Mena's profile photo
Elia Fibla (Superyuppies)'s profile photo
Samuel Benzadon's profile photo
Pere Valls Navarro's profile photo
Elidà Vila Amigó's profile photo
YCOM's profile photo
Enrique  Fernandez  Abad's profile photo
Mònica Vilaburgès Piñol's profile photo
Work
Employment
  • Consorci Sanitari del Parc Tauí
    1988 - present
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Winston Churchill: "L'èxit és aprendre a anar de fracàs en fracàs sense desesperar-se."
Introduction

Fa anys alguna vegada vaig pensar a enviar una carta al diari per opinar d'alguna cosa, però sempre em vaig fer enrere. Avui per una cosa i demà per un altre. Mai he enviat cap carta a cap diari.

Més endavant vaig pensar que podria fer una pàgina web... però era massa difícil, massa complicat i a qui li interessa la meva opinió i la meva vida. I si fes un blog com tenen molts periodistes on exposen els seus parers sobre això i allò. Periodista? Jo volia ser periodista, però em vaig fer enrere o pot ser mai vaig fer un pas endavant. No em vaig decidir, no vaig lluitar prou. O potser simplement no vaig lluitar.

Ara per fi m'he decidit, com tantes altres vegades. Sembla que va de debò. Fins i tot he començat a escriure... però no se si apretaré el botó "publica la pàgina". Faig moltes faltes. Se me n'escaparà alguna. Faré el ridícul. La meva dona me les dirà totes i m’emprenyaré. L'altre gent no me'n dirà cap, però es farà un tip de riure.

Potser que ho deixí... em rellegeixo el que he escrit. M'agrada, però no m'acaba de fer el pes. Hi ha alguna cosa que no acaba d'estar bé. Però buf!, quin rollo, Bah!, ja està bé.

Hauria de posar més punts i a part (ui!, ahuria porta hac intercalada?). Crec que no. La trec i no ho veig clar. La deixo? No. La trec. Ostia si no es intercalada. Ho deixo així.

Bueno, va si, ara ja hi estic posat:

No acabo de tenir clar si es bo dubtar tant. M'agraden aquelles persones segures que quan decideixen una cosa tiren endavant passi el que passi. No es fan mai enrere i defensen el que fan o opinen sense cap dubte. Però jo de vegades els veig arrogants, creguts... equivocats, però hi estic d'acord.

Jo soc un catalanista convençut que amb el temps s'ha convertit amb un independentista inaguantable, cabrejat que mal mira tots el que parlen en castellà i que de vegades pensa que les coses que diuen el espanyolistes fatxes més recalcitrants tenen raó.

Davant d'una persona d'esquerres, m'hi discuteixo com si jo fos de dretes i davant una persona de dretes sembla que jo sigui d'esquerres. La veritat es que jo he estat a favor i contra de l'avortament. He pensat que els homosexuals són persones com les altres amb una tendència diferent. Però també he pensat que són uns malalts i uns pervertits i uns depravats. He sentir simpatia pels Jueus davant l'extermini nazi, però també he pensat que els jueus només porten problemes allà on són. I que això de ser jueu es un cuento xino, que són una secta. Com pot ser que passats dos mil anys dispersats pel món se sàpiga qui es jueu i qui no. Es un invent amb la protecció dels EEUU. Segur que acabo de dir una tonteria o més d'una. Pot ser algun jueu o espanyolista em buscarà i em farà la vida impossible... millor ho deixo. No publico el bloc.

Però ara ja hi estic posat i em venen ganes de dir-ne alguna de grossa dels musulmans que quant parlen català em cauen la mar de bé, però la seva religió la detesto. En realitat no en ser res de la seva religió, o poca cosa. Però la detesto, com totes. Sobre tot la cristiana, la que se suposa que es la meva. Un dia vaig decidir esborrar-me'n, però encara no ho he fet. Vaig anar a Sant Fèlix a esborrar-me'n, però el capellà em va dir que tenia que anar al Bisbat a fer-ho. Vaig buscar a Internet com es feia, vaig preparar l'escrit per donar-me de baixa, però encara no ho he fet. Quin rollo anar a Barcelona i encarà segur que al Bisbat em posaran pegues...quina mandra. Haig de confessar que alguna vegada li he demanat alguna cosa a Deu i m'ha protegit. No pot ser, són cabòries meves.

Però de criticar els musulmans, en tenia moltes ganes, però ara m'he perdut i no me'n recordo. Si la dic massa grossa em pelaran. O no fa falta que digui res, només dibuixant Alà ja ni hauria prou perquè sortís al carrer amb por. Sort que dibuixo molt malament. Encara que em penso que si el dibuixes malament encara em pelarien abans.


L'he llegit, l'he tornat a llegir, l'he rellegit... l'he repassat. He trobat faltes, no m'he atrevit ha posar algunes coses. No vull pensar més. Pot ser no esta prou ben estructurat. No ho sé. Però...que faig?...no ho sé. No tinc ganes de corregir les faltes. Que coi deu estar fent... no millor aquí no parlo dels meus...

estic nerviós... no si prémer el botó "publica la pàgina"

Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
08202 Sabadell, Espanya
Previously
Sispony, Andorra