Profile cover photo
Profile photo
Carles Alemany
149 followers -
Interessat en el disseny web
Interessat en el disseny web

149 followers
About
Carles's posts

Post has attachment
Si necessiteu una assessoria, aquesta gent són de fiar i en saben molt!!

Post has attachment
I've just unlocked #Box on Drive by #Jolicloud. Get extra free storage here http://joli.io/r/WdibRO

Post has attachment
Try Drive, the new app by +Jolicloud http://joli.io/r/CD808m

Post has attachment

Post has shared content
"Cuando advierta que para producir necesita obtener autorización de quienes no producen nada; cuando compruebe que el dinero fluye hacia quienes trafican no bienes, sino favores; cuando perciba que muchos se hacen ricos por el soborno y por influencias más que por el trabajo, y que las leyes no lo protegen contra ellos sino, por el contrario, son ellos los que están protegidos contra usted; cuando repare que la corrupción es recompensada y la honradez se convierte en un autosacrificio, entonces podrá afirmar, sin temor a equivocarse, que su sociedad está condenada."

Ayn Rand (1950)

Post has shared content
This awesome photo from last Tour de France is full of political meaning. On one side of the cyclists you can see the current Spanish flag, on the oposite side there's the old one, belonging to the Republic times of 1930's prior to the civil war. I really love this shot. Seen in http://www.boston.com/bigpicture/2011/07/2011_tour_de_france_part_2.html

Post has shared content
Benvolguts,
des de l'Associació Retorn, ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos coneixedors de la nostra situació actual. Som una Associaci'o que treballem conjuntament amb el Cas Casa Bloc del ICS ubicats al Carrer Lanzarote, 40. Estem subvencionats per l'ICASS des de 1987 i oferim tractament a persones drogodependents en programa lliure de drogues i les seves families. Actualment portem un centre de dia amb 15 persones, tres grups de terapia que arriben a la trentena i un grup de familiars de unes 20 persones i tenim 545 associats. Tambe tenim convenis de pràctiques amb la universitat i centres de cicles formatius de grau superior.

L'ICS ha decidit tancar el CAS i deixar-nos al carrer, provocant la indignació de profesionals pacients i familiars que de cap manera volen consentir quedar-se sense suport. ICS argumenta que ha cedit el local a l'agencia de salut pública i aquests volen traslladar un CAS ubicat actualment a Via Favencia gestionat per el Grup SENUS sense mostrar cap interes per la nostra tasca.

L'Associació Retorn porta 26 anys treballant en aquestes dependendències amb suport del Departament de Benestar Social de la Genereralitat. En cap moment es fa cap conveni de col.laboració amb l'ICS pero considerem que hi han uns drets adquirits. Ens consta que les dependencies pertanyen al Institut Català del Sól i al departament d'habitatge de la Generalitat.

El nostre interès es poder mantenir una reunió amb aquesta conselleria per trobar possibles solucions per els nostre usuaris amb caracter d'urgencia, dons ens diuen que el dia 1 de setembre hem de ser fora del centre. Devant aquesta situació tant pacients com associats estan pensant en mesures de pressió per poder continuar amb la nostre tasca.

Esperem la vostre comprensió i suport. Si més no que tingueu l'amabilitat d'escoltar-nos per tot el temps que hem treballat conjuntament.

Una salutació ben cordial
Wait while more posts are being loaded