Profile cover photo
Profile photo
Camping Beringerzand
112 followers -
Camping Beringerzand is een supergezellige familiecamping in Limburg, Netherlands
Camping Beringerzand is een supergezellige familiecamping in Limburg, Netherlands

112 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Hallo lieve gasten van camping Beringerzand. Beringerzand-TV week 7 staat weer voor jullie klaar, om te bekijken, te genieten en herinneringen op te halen over je zomervakantie 2017 op de leukste kindercamping van Limburg, Beringerzand!

Post has attachment
Beringerzand-TV week 6. Wat een leuke week, volop animatie, met als hoogtepunt de woensdag 16 augustus, waar Domien's Jouw Ochtendshow op camping Beringerzand te gast was.

Post has attachment
Zomervakantie op camping Beringerzand. De vlag vertelt genoeg: Tjezz vindt 'iedere dag een plezierige dag' en dat is gewoon waar! Volop activiteiten in het recreatieprogramma

Post has attachment
Alweer de 4e week activiteiten in de zomervakantie op camping Beringerzand in Limburg. Prinsen en Prinsessen, Circus Fantasia, Kanovaren op het kanaal in Meijel, maar natuurlijk ook Tjezz en zijn dagelijkse Makker van de Dag.

Post has attachment
Beringerzand TV! Hier kun je weer de volgende terugblik bekijken van de 3e week zomervakantie op camping Beringerzand in Limburg. Tjezz en zijn dagelijkse Geluksmakker waren natuurlijk ook weer present, en laten je de daverende activiteiten zien; de Countrydag als hoogtepunt, maar ook het Kids Atelier met zelfgemaakte kunstwerken, schatzoeken en de vele sport en spelactiviteiten. Teveel om op te noemen. Voor diegenen die er niet bij waren, iedere week is er weer een nieuwe aflevering.

Post has attachment
Hoij meisjes en jongens, papa's en mama's, alles paletti ? Hier is de tweede week zomervakantie in beeld op Beringerzand-TV. Kijk maar eens of je ook filmster geworden bent in deze compilatie van spetterende recreatieactiviteiten, samen met Tjezz en het enthousiaste recreatieteam op de camping.

Post has attachment
De eerste week van de zomervakantie 2017 zit er weer op. De leuke activiteiten die de kinderen op Beringerzand uitgevoerd hebben met Tjezz en het enthousiaste recreatieteam zijn vastgelegd en je kunt ze nu bekijken op Beringerzand - TV.

Post has attachment
Zondagmiddag 23 juli werd er weer om het snelst gestreden rond het terras en bar van Patershof op camping Beringerzand. Regenbanden werden gemonteerd, diverse aanpassingen werden gemodificeerd, waarna de race van start ging.

Post has attachment
De eerste aflevering van Beringerzand -TV is weer een feit.
Wait while more posts are being loaded