Profile cover photo
Profile photo
Camperboer
About
Posts

Onze compacte camper Anna heeft een doordachte indeling en alle voordelen van een complete camper. Door het riante, hooggeplaatste bed en toepassing van hoogwaardige materialen in het campergedeelte heeft Anna een luxe uitstraling.

De camper is gemakkelijk wendbaar, heeft tegelijkertijd het dynamische van een personenauto en het comfort van een camper. U bent verzekerd van prettig en luxe reizen. 

Meer informatie over camper Anna vindt u op:
Add a comment...

Post has attachment
Camper Sara kan het beste omschreven worden als een luxe camper die aan alle moderne eisen voldoet. Het type Dynamic staat voor comfort en ongekend reisgemak. Zo is het interieur erg compleet en stijlvol ingericht en is ook het exterieur in zeer goede staat. Hier kunt u mee voor de dag komen.

Meer informatie over camper Sara vindt u op:
Add a comment...

Post has attachment
Camper Klara, een echte ruimte reus.Wilt u met het hele gezin op vakantie, alle bagage en sportapparatuur mee kunnen nemen en bovendien veel ruimte hebben om u helemaal op uw gemak te voelen? Dan is Klara de geschikte camper. Deze ruimtereus biedt door de grote alkoof boven de bestuurderscabine veel ruimte voor alles en iedereen.

Meer informatie over camper Klara vindt u op:
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded