Profile cover photo
Profile photo
CallMonkey
4 followers -
Sales Acceleration Software
Sales Acceleration Software

4 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
CallMonkey van suspects naar orders

Mooi artikel over CallMonkey in de Nommer 24 van maart 2016. Omzet verhoging door structurele marktbewerking.

John Wierda was al ondernemend met zijn bedrijf Blue Inkt, waarmee hij sinds 2004 softwareoplossingen levert op het gebied van lead management. Blue Inkt neemt, als de klant dat wil, het hele traject om leads te managen en callcenters aan te sturen uit handen. Prima tools die doen wat ze beloven. Maar een oplossing waarin een bedrijf zelf zijn lead management organiseert was er nog niet, realiseerde Wierda zich een paar jaar geleden. Hij bedacht een nieuw product waarin alle tot dan toe opgedane ervaring en de applicaties van Blue Inkt samen moesten komen: CallMonkey.

DOELSTELLING IS HET AANGAAN VAN EEN STRUCTURELE RELATIE

De plannen waren vanaf het begin ambitieus. CallMonkey moest een zeer gebruiksvriendelijk product worden, bovenaan scoren in Google en de uitstraling hebben van een wereldwijde marktleider. Voor een succesvolle marktintroductie waren meer programmeurs nodig en dus ook extra financiële middelen. Reden voor John om met zijn bedrijfsplan aan te kloppen bij Diederik Jongema van Doefonds Fryslân. Dat klikte. ‘Diederik had dat proces dat wij ondersteunen ook al eens meegemaakt, kende de pijnpunten en snapte precies waar de oplossingen liggen’, merkte John. Daarbij kwam dat de doelstellingen van CallMonkey goed aansloten bij die van Doefonds Fryslân, concludeerde Diederik. ‘Waar CallMonkey bedrijven wil helpen bij het realiseren van omzet, wil Doefonds helpen bij het laten groeien van bedrijven als CallMonkey.’ En zo werd financiering door het Doefonds Fryslân een feit.

Sales accelerator Sinds oktober 2015 is CallMonkey live, al wordt er achter de schermen nog hard gewerkt om het product te optimaliseren. Sales acceleration software kopt de webpagina. CallMonkey biedt de tools om grip op je sales en marketing te krijgen, legt John uit. ‘Doelstelling is om een structurele relatie met je prospects aan te gaan. In gesprek komen, laten zien dat je een interessante propositie hebt en vervolgens opnieuw contact opnemen op het juiste moment. CallMonkey biedt een gestandaardiseerde methodiek om van prospects ook daadwerkelijk klanten te maken. Stel, je weet dat je om 1 opdracht te krijgen 100 adressen moet benaderen waaruit 4 bezoekafspraken volgen. Dan weet je hoeveel contacten je moet leggen om je omzetdoel te halen. Die gegevens verwerk je in CallMonkey, samen met die van je huidige klantbestand. Het programma maakt een match met een database en geeft aan welke prospects interessant voor je zijn. Die selecteer je en ga je benaderen. Iedere vervolgstap registreer je in het programma. CallMonkey levert je op elk gewenst moment statusrapporten: hoe het ervoor staat met je omzetdoelstelling, wie van de callcentermedewerkers zijn doel wel of niet heeft behaald, wie extra training nodig heeft of waar extra uren bijgeschaald moeten worden. Het systeem geeft automatisch advies. CallMonkey is software die voor jou werkt in plaats van andersom. CallMonkey laat bedrijven groeien.’
Photo
Photo
18-03-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Working on our international website with languages. CallMonkey outbound call center software. http://callmonkey.com/nl/call-center-software/
Add a comment...

Post has attachment
Happy new year
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Omzetverhoging door nieuwe klanten

Er zijn twee manieren om je omzet te verhogen. Enerzijds de omzet verhogen bij bestaande klanten en anderzijds via het werven van nieuwe klanten. Maar waar vind je die nieuwe klanten?
Add a comment...

Post has attachment
Our new YouTube channel with explanation videos. https://www.youtube.com/channel/UCxDIOYCClZ5IPwFkSUPcsRw
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Doefonds Fryslân ‏@DoefondsFryslan
Doefonds Fryslân financiert B2B software voor structurele marktbewerking http://ift.tt/1Ib5phi
Add a comment...

Post has attachment
Sales Acceleration en het aantal suspects
Op zoek naar nieuwe klanten? Waar ga je beginnen; online of offline adressen (suspects) genereren of beide? Hoeveel adressen moet je genereren of aankopen? 

https://callmonkey.nl/sales-acceleration-en-het-aantal-suspects/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded