Profile

Cover photo
Cahaya Hidup CH
Lived in Malaysia
346 followers|409,093 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
anyone yang ada pengalaman buat internship kat PERKESO Jalan Ampang tak? share pengalaman korang dengan CH please! :)
 ·  Translate
Hello peeps! Lama sangat dah tak masuk sini hehe... But CH just nak tanya and mintak pendapat korang yang terbaca entry ni tentang internship/ latihan industri. Since CH akan start officially doing my internship on 13 Februar...
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Hi everyone! wanna to ask if anyone of u did doing internship at PERKESO Jalan Ampang? share with me your experience. :)
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Harga Minyak Naik 15 sen Mulai Tengah Malam Ini.
Berita kenaikan harga petrol sebanyak RM 0.15 sen  mulai tengah malam ini di sahkan sendiri oleh Presiden Persatuan Pengusaha Minyak (PDAM) Datuk Khairul Annuar Abdul Azizi. Dengan kadar kenaikan sebanyak RM 0.15 sen seliter menjadikan harga baru bagi RON95...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Check it out the recipes...tak la susah pun...rajin ke tak je...heheee 😁😁😁
 ·  Translate
Mudah pun mudah; hanya 6 bahan diperlukan.
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Happy Deepavali and selamat bercuti 😊😊😊
#deepavali #happydepavali #diwali #satumalaysia
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Ada rasa nak tgok wayang ? Jom cuba tengok thriller filem ni....quite interesting 😁😁😁
 ·  Translate
Semuanya berlaku selepas mereka guna benda 'itu' dalam upacara berinteraksi dengan alam ghaib…
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Doing Internship/Latihan Industri : Ada Pengalaman? Jom Kongsi!
Hello peeps! Lama sangat dah tak masuk sini hehe... But CH just nak tanya and mintak pendapat korang yang terbaca entry ni tentang internship/ latihan industri. Since CH akan start officially doing my internship on 13 February nanti, so anyone of you yang a...
 ·  Translate
Hello peeps! Lama sangat dah tak masuk sini hehe... But CH just nak tanya and mintak pendapat korang yang terbaca entry ni tentang internship/ latihan industri. Since CH akan start officially doing my internship on 13 Februar...
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Harga Minyak Naik 15 sen Mulai Tengah Malam Ini.
Berita kenaikan harga petrol sebanyak RM 0.15 sen  mulai tengah malam ini di sahkan sendiri oleh Presiden Persatuan Pengusaha Minyak (PDAM) Datuk Khairul Annuar Abdul Azizi. Dengan kadar kenaikan sebanyak RM 0.15 sen seliter menjadikan harga baru bagi RON95...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
sape yg nak try resepi2 baru boleh cuba :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
Cantik!! Taman and panggung tu 😁😁
Ini bukan kata students...semua org pun suka nk pegi tempat mcm ni...release tension namanyaaaa 😉😉
 ·  Translate
1
Add a comment...

Cahaya Hidup CH

Shared publicly  - 
 
So..which one you are? :)
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Admin
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Story
Bragging rights
simpla person . my nickname in as a blogger is Cahaya Hidup
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia - Selangor
Links
Contributor to