Profile

Cover photo
Caase.com
16 followers|15,257 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Het Cloud debat voor de zorgsector mét presentatie Laurens' migratie naar Google Apps

Google en Caase.com nodigen je uit voor 'Het Cloud debat voor de zorgsector' op woensdagmiddag 11 september 2013 op het Google kantoor in Amsterdam. Thema van de middag is Cloud Computing in de zorgsector. Welke rol speelt Google Apps als samenwerkingsplatform hierin? Hoe leidt dit tot verhoging van de flexibiliteit, innovatie, productiviteit en kostenbeheersing. 'Het Cloud debat voor de zorgsector' bestaat uit best practices, discussies en stellingen.

Zorginstelling Laurens heeft de primeur in haar migratie naar Cloud Computing; 6500 medewerkers werken tegenwoordig op het Google Apps Cloud-platform, Peter van der Toorn, CIO bij Laurens, gaat in op het migratietraject naar Google Apps en de andere manier van werken en communiceren door de 6500 medewerkers. Hiermee is Laurens de eerste zorginstelling, die de overstap maakt naar het werken in de Cloud. Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken.

Programma

12.30 – 13.30         Ontvangst met lunch

13.30 - 14.00          Work the way we live with Google Apps, Google

14.00 – 14.30         Visie op Cloud Computing, Victor-Jan Leurs, CEO Caase.com

14.30 – 14.45         Pauze

14.45 – 15.15         6500 medewerkers zorginstelling Laurens digitaal met elkaar verbonden via Google Apps Cloudsamenwerkingsplatform, 
 Peter van der Toorn, CIO Laurens

15.45 – 16.45         Het Cloud debat voor de zorgsector

16.45                       Borrel

AANMELDEN
http://www.caase.com/actueel/agenda/het-cloud-debat-voor-de-zorgsector-m%C3%A9t-laurens-migratie-naar-google-apps.html
 ·  Translate
1
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Een kijkje in de keuken bij een Google Apps training!
Google Enterprise Partners zoals Caase.com zijn het visitekaartje van Google. Dit betekent in de praktijk dat Google hoge eisen stelt aan haar partners en dat geldt ook voor trainingen. Lees in deze blog de ervaringen van de Google Apps developers Niek en Koen bij Google Londen.
http://www.caase.com/actueel/blog/532.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
MIS NOOIT MEER EEN BELANGRIJKE MAIL!
We kennen allemaal wel het probleem dat we net die ene belangrijke email hebben gemist. Vaak komt dit doordat het bericht binnen kwam op hetzelfde moment dat we ook die 3 social media updates kregen. Erg vervelend.
Om deze problemen op te lossen komt Google nu met de Tabbladen inbox. Hiermee wordt gebruik gemaakt van de kracht die Google heeft op het gebied van zoeken en classificeren en brengt dat naar je inbox. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
LUISTER NAAR INTERVIEW VICTOR-JAN, CEO CAASE.COM, BIJ BNR RADIO

29 mei jongstleden was Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com, te gast bij het programma Zakendoen van BNR Radio. Dit populaire programma wordt gepresenteerd door Rene de Monchy en Ben van den Burg (oud schaatser). Luister naar het interview en kom alles te weten over Cloud Computing wat je altijd al graag had willen weten... http://lnkd.in/74GPmy http://lnkd.in/p-HY2w
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Presentatie Victor-Jan Leurs tijdens Innoversum Event: 'Born Global: innovatie in een internationale context', op 29 mei as in de Grolsch Veste. Victor-Jan geeft zijn visie op: Van traditionele business naar nieuwe innovatie business met Cloud Computing. Aanmelden: http://lnkd.in/PvcuGF 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Cloud webinar: Hoe kan IT méér doen met minder budget

Volg het interactieve webinar van Caase.com op 10 september om 11.30 uur: 'Cloud als medicijn voor uitgavenreductie én rendementsverhoging!' Han Weghorst en Martijn van den Heuvel geven je in 40 minuten inzicht in hoe IT bij kan dragen aan het besparen op de uitgaven én aan het creëren van business waarde. Door het aannemen van een andere rol kan IT méér doen! Uiteraard gaan we tijdens het webinar - online - met elkaar in dialoog. 

AANMELDEN: http://bit.ly/184cMRA
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
OPENBARING: GOOGLE SITES ALS INTRANET PLATFORM
Bedrijven hebben doorgaans een geavanceerd cms systeem als intranet. Als een bedrijf geen gebruikmaakt van geavanceerde rapportages en workflows is Google Sites een uitstekend  alternatief! Lees alle pro's in de blog: http://www.caase.com/actueel/blog/openbaring:-google-sites-als-intranet-platform.html
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Hoe maak je een geautomatiseerde e-mailhandtekening in Exchange Online?

Office 365 - Exchange Online biedt standaard geen mogelijkheden om e-mailhandtekeningen centraal gebruiken. Toch is er een manier om, zonder tussenkomst van third party tools, dergelijke functionaliteit te gebruiken in Wave 14 en 15 van Exchange Online. In de blog van Mark Hammink wordt beschreven hoe een e-mailhandtekening centraal en automatisch kan worden ingesteld. Voordeel is dat alle medewerkers een handtekening hanteren volgens de huisstijl van het bedrijf.
 ·  Translate
Hoe maak je een geautomatiseerde e-mailhandtekening in Exchange Online? In Office 365 – Exchange Online hebben gebruikers de mogelijkheid om een handtekening in te stellen. Dit is voor kleinere bedrijven en/of privé gebruik een prima optie. Maar wat nu als uw bedrijf dusdanig veel gebruikers ...
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Applicatie integratie met Office 365 en Google Apps for Business

Er veel mogelijkheden om data tussen bestaande applicaties en de cloud uit te wisselen. Daarnaast zijn er vele voordelen aan het uitwisselen van data. Denk bijvoorbeeld aan het opgeven van declaraties. Deze kunnen binnen de intranetomgeving van de organisatie worden ingediend, waarna de declaraties naar een ERP systeem worden gestuurd. Vervolgens wordt er een workflow geactiveerd, om het declaratieproces verder te automatiseren en handmatige acties verder te automatiseren.
 ·  Translate
Applicatie integratie met Office 365 en Google Apps for Business. Binnen organisaties is het onderwerp applicatie integratie tegenwoordig een hot item. Hoe werkt het? Wat is het? Welke toegevoegde waarde kan ermee worden gecreëerd? Allemaal vragen waar ik in deze blog een antwoord geef.
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
INTERVIEW VICTOR-JAN LEURS BIJ BNR RADIO OP 29 MEI Op 29 mei as van 12.30 - 14.00 uur is Victor-Jan Leurs, CEO van Caase.com, te gast bij het programma Zakendoen van BNR Radio. Tijdens het Innoversum Innovatie Congres doet BNR live verslag van het event, waarbij Victor-Jan wordt geïnterviewd over zijn visie op Cloud Computing. Victor-Jan is tevens één van de sprekers tijdens Innoversum met als titel: 'Van traditionele business naar nieuwe innovatie business met Cloud Computing'. Meer info: http://www.bnr.nl/radio/bnr-zakendoen-met/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Caase.com

Shared publicly  - 
 
Forse impuls Wave 15 in SharePoint Online! De nieuwe functionaliteiten zorgen voor een gebruikersvriendelijke en sociale omgeving waarin goed samengewerkt kan worden en alle informatie binnen handbereik is.Naast de hier boven beschreven functionaliteiten, zijn er nog meer nieuwe functionaliteiten beschikbaar. http://lnkd.in/hNS6Cz
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Caase.com, the Cloud Integrator
Introduction

Caase.com heeft een uitgebreid en bewezen track record in het adviseren, implementeren en beheren van Cloud-oplossingen. Het Caase.com team heeft meer dan 30.000 gebruikers gemigreerd naar Cloud Computing.

Caase.com ondersteunt haar klanten bij het inrichten en creëren van collaboration, functionaliteit met behulp van business apps en portals, flexibiliteit, beheersbaarheid, mobility en kosten reductie. Kortom, IT als Business Enabeler!

Caase.com mag gerenommeerde bedrijven tot haar klanten rekenen, zoals Randstad, PON, Wegener, NDC, Estro Services, Agu, KNSB, Asito, Saxion en Laurens.

Caase.com heeft een strategische samenwerking gesloten met Google en Microsoft, die beiden een volwassen Cloud portfolio aanbieden. Caase.com heeft bij Microsoft de status van Cloud Accelerate Partner en bij Google die van Premier Enterprise Partner. Deze status is een erkenning voor de expertise van Caase.com en is slechts voor enkele partners in Nederland weggelegd. 

In het portfolio staan drie belangrijke focusgebieden centraal: Google Appsfor Business, Microsoft Office 365 en SharePoint (Online)

De diensten die Caase.com binnen deze focus gebieden levert zijn strategisch en tactisch advies, consultancy, migratie, functionaliteit, software ontwikkeling, change en experience management en Managed Services.

Contact Information
Contact info
Phone
0884320000