Profile cover photo
Profile photo
C. Kornuyt BV
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
Mooi om hier met diverse partners een bijdrage aan geleverd te hebben! Tevens mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage en inzet van +C. Kornuyt BV Bouwchemie in Afbouw en Vastgoedonderhoud. Hopelijk word de tool veelvuldig gebruikt en komen we gemeenschappelijk tot de gewenste verduurzaming van de sector en onze samenleving.

Post has attachment
Alles wat je moet weten over betonreparatie, betonrot en beton injecteren. Lees het in deze monsterblog!

Post has attachment
Veel bedrijven vinden het moeilijk om hun prijs van vloeren en coatings zomaar op de website te plaatsen. Wij willen daarentegen transparant en open zijn tegen onze klanten, ze krijgen ten slotte ook een eerlijke prijs van ons. Bereken vrijblijvend de prijs van een coating.

Post has attachment
C. Kornuyt BV wenst iedereen een prettige vakantie toe. 🌞 🏊‍♀️
Maandag 21 augustus zijn wij u graag weer van dienst!
Photo

Post has attachment
In dit artikel zullen wij een aantal schoonmaakmanieren aan bod laten komen en sluiten we af met een aantal tips om uw gietvloer in perfecte staat te houden.

Post has attachment
Wij zoeken een vloerafwerker, iemand die een cementdekvloer onder afschot kan leggen. (het gaat om alternatieve enigszins taaie mortels). Ben jij woonachtig in de omgeving van Helmond, gemotiveerd en op korte termijn beschikbaar? dan komen wij graag met jou in contact!

Post has attachment
Het is noodzakelijk om vochtproblemen in uw bedrijf of woning zo vlug mogelijk te bestrijden. Er zijn diverse methodes om vocht te bestrijden, afhankelijk van de situatie. In dit artikel praten we over wat de kosten zijn van vochtbestrijding.

Post has attachment
Een giethars samenstelling wordt gebruikt voor een naadloze en slijtvaste afwerking van de vloer en tevens is de gietvloer dan dicht voor vloeistoffen.

Post has attachment
Mortelvloeren worden veel gebruikt in locaties waarbij een goed te reinigen en vooral sterke vloer gewenst is. Hierbij kun je denken aan horeca (keukens), openbare gelegenheden (douche- en toiletruimte) en industriële omgevingen.

Post has attachment
De te ontwikkelen Sustainability Hotspot Scan wil chemiebedrijven binnen een dag inzicht geven in zaken als sociale- en milieu-impact van een product die ze willen ontwikkelen. De Community of Practice die de bouw van deze tool op zich neemt bestaat uit C. Kornuyt B.V, TNO, MVO, Baril Coatings en het RIVM.
Wait while more posts are being loaded