Profile cover photo
Profile photo
CAP5 B.V.
About
CAP5 B.V.'s interests
CAP5 B.V.'s posts

Post has attachment
Sinds de laatste wetswijzigingen half 2016 zijn er weer nieuwe wettelijke verhandelingen in aantocht onder de noemer E-privacyrichtlijn. Ik kwam recent bijgaande post tegen en geeft m.b.t. Privacy en meldplicht bij datalekken best een heldere uitleg: https://www.hr2day.com/meldplicht-datalekken/

Naar aanleiding van de geplande migratie gisteren, was er helaas zojuist een kortstondige onderbreking. Door snel handelen is alles gelukkig spoedig hersteld.

Voor actuele meldingen kan je ook altijd terecht op onze twitter feed: https://twitter.com/cap5_nl

Zojuist is er i.v.m. een migratie door een van onze leveranciers een kortstondige onderbreking geweest van circa 45 seconden. Deze migratie is met goed gevolg afgerond. Alle diensten zijn weer beschikbaar zoals je van ons gewend bent.

Post has attachment
De cadeautjes maand is alweer in aantocht. Zo wordt in December ook Wordpress 4.7 verwacht. De eerste test versie rolde reeds van de band: https://wordpress.org/news/2016/10/wordpress-4-7-beta-1/ … Veel nieuwe hippe zaken om je website en het beheer ervan nog verder te verbeteren.


Post has attachment
Wat is de beste "Call to action" button voor op je website? ... Er is maar een correct antwoord: Meten (testen) is weten! :)

Post has attachment
Het is alweer even geleden maar dit project verdient absoluut nog een eervolle vermelding. CAP5 heeft samen met de YETS Foundation de website geheel vernieuwd en afgestemd op de doelen die Yets voor ogen heeft.


Bekijk het resultaat op: http://www.yetsfoundation.nl/

Bekijk en deel ook zeker het filmpje want wij dragen Yets een warm hart toe: https://www.youtube.com/watch?v=1KRI83yzl6E

Dan wil ik Peter Kwǎmè Ottens nogmaals bedanken, voor de testimonial en het vertrouwen in CAP5. Hij is altijd begripvol en werkt met niet aflatende inzet om projecten tot een goed einde te brengen. Ik ben blij dat we samen met jullie de website naar een nieuw niveau hebben mogen tillen!


---
Mocht jij als lezer/ondernemer nou met een vergelijkbaar vraagstuk zitten, wij kunnen je helpen met verbeteren, verbouwen, maar ook met de realisatie van geheel nieuwe online plannen.

Neem even contact op dan helpen we je, of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze publicaties.

Contact: https://cap5.nl/contact/

Nieuwsbrief (klein stukje omlaag op): https://cap5.nl/

Post has attachment
Met genoegen presenteren we de eerste uit een reeks artikelen over online ondernemen. Onderweg naar een ebook over hoe je dit aanpakt kan je nu zelf al aan de slag met het eerste artikel:

Post has attachment
Afgelopen week is de Wordpress 4.6.1 upgrade beschikbaar gekomen. Daarmee tevens de aankondiging van een aantal beveiligingslekken. CAP5 klanten maken zich geen zorgen, die zijn met hun websites bij ons in goede handen.

Doe jij je onderhoud nog steeds zelf? .. Dan moet je direct upgraden, of contact opnemen met CAP5 en je website de aandacht geven die hij verdient. Het is immers een belangrijk, publiek zichtbaar, onderdeel van je onderneming.

Voor de liefhebbers, detail informatie over de upgrade:
https://wordpress.org/news/2016/09/wordpress-4-6-1-security-and-maintenance-release/

Post has attachment
# Wordpress 4.6 is beschikbaar
Hij is er, de nieuwe Wordpress versie 4.6, maar nog even wachten met updaten … Daar heb je CAP5 voor 😉

We gaan de nieuwe Wordpress versie testen en stellen een opsomming van de belangrijkste veranderingen samen. Zo weet je binnenkort wat er veranderd is. Daarnaast ben je er van verzekerd dat er voor je website gezorgd wordt.

Met vriendelijke groet,

Gerard en het CAP5 team.
Photo

Post has attachment
# Niet alleen een nieuwe WP versie, ook een nieuwe PHP versie.

Deze maand, indien op tijd de komende week al, staat ons de nieuwste Wordpress versie 4.6 te wachten. Naast dat we je graag de nieuwste versie van Wordpress bieden zijn we ook altijd bezig met de nieuwste onderliggende technieken. Zo is ook PHP versie 7.0 inmiddels gepubliceerd (de onderliggende taal waar Wordpress mee gebouwd is).

We hebben deze nieuwste versie inmiddels draaien in een test-opstelling. We hebben nog enkele aspecten te onderzoeken maar het ziet er tot nu toe goed uit. Als deze upgrade ingepland wordt houden we je uiteraard op de hoogte. Behoudens een aankondiging zal je hier overigens als het goed is niets van merken. Voor nu ben je in ieder geval weer op de hoogte.

Tot de komende Wordpress update!

Groeten,

Gerard en het CAP5 team.
Photo
Wait while more posts are being loaded