Profile cover photo
Profile photo
BYMONT - Snickare, Måleri, Renovering, Hantverkare.
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
#Renovering
Renovering av byggnader är det bästa sättet att öka medeltemperatur inomhus, förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd.
Är det dags att renovera? Vårt företag har mångårig erfarenhet inom professionell #byggnadsrenovering . Vi hjälper gärna med renovering av både privata och offentliga byggnader i Storstockholm med omnejd. Våra kunniga medarbetare har den kompetensen som krävs för att planera och genomföra renoveringar. Vi utför en effektiv och miljövänlig renovering med fokus på hög kvalitet och flexibilitet. Dina önskemål står alltid i centrum och tillsammans med dig hittar vi den bästa möjliga lösningen för renoveringen.
Vi erbjuder snabba och perfekta resultat till rätt pris. Kontakta oss direkt för mer information!  +46 (0) 7387 36222; infobymont(at)gmail.com
Add a comment...

Post has attachment
  #MåleriStockholm, #målningStockholm.
================================
Måleri och målning inomhus eller utomhus har sedan många år varit vår specialitet, där allt från färgsättning till #fasadmålning ingår. Oavsett om du är privatperson eller företag, erbjuder vi unika och fantastiska lösningar som passar just dig. Vi sätter våra kunder i centrum och fokuserar på kvaliteten.
Vi utför alla typer av målning i hela Stockholm med omnejd. Våra erfarna målning #målare utför både invändigt och utvändigt måleri snabbt, noggrant och professionellt. Vi använder olika effektiva målningsmetoder och nya tekniker. Dessutom arbetar vi alltid med miljön i tanken. Funderar du på att göra lägenhetsmålning eller #måla om husfasaden? Vi garanterar utmärkta resultat till billiga pris. Välkomna att kontakta oss redan idag!
Add a comment...

Post has attachment
#Snickare #Hantverkare

Söker du en kvalificerad snickare/hantverkare? Låt oss hjälpa dig! Vi har 10 års erfarenhet av ombyggnation och köksrenovering. Vi erbjuder dessutom montering av dörrar, fönster och trappor i privatboenden, offentliga miljöer och kontor. Vårt internationella team av skickliga snickare och hantverkare utför arbete i hela Stockholmsområdet, inklusive arbeten ute i Stockholm skärgård. Vi jobbar noggrant och tidseffektivt och använder endast miljömärkta material. Vår kompetens i byggverksamhet gör att vi kan erbjuda unika lösningar anpassad efter dina speciella önskemål.

Vi kan alltid garantera hög kvalité som ändå håller låga pris.

Genom att välja oss får du bästa resultat! Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver snabb och proffsig hjälp inom allt som har med snickeri att göra. - För mer information visit: http://stockholm.bymont.se/snickare-hantverkare eller ring oss: +46 (0) 7387 36222
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded