Profile cover photo
Profile photo
Byens Begravelser v/ bedemand Isabella Troldeberg
2 followers
2 followers
About
Posts

Velkommen til Byens Begravelser

Hos Byens Begravelser er vores vigtigste opgave at føre dig gennem den svære tid efter et dødsfald i den nære omgangskreds. I denne sammenhæng tager vi en personlig samtale, således vi sammen kan tilrettelægge en passende højtidelighed i overensstemmelse med afdødes ønsker, tro eller overbevisning.

Du kan læse meget mere via linket og er desuden meget velkommen til at kontakte os på telefon 66 11 42 00.

#Bedemand #Begravelse #Bisættelse #Dødsfald #Kister #Urner #Odense
Add a comment...

Post has attachment
Som bedemand er det min opgave, at følge dig gennem den første svære tid efter et dødsfald i din familie eller vennekreds.

Ved en personlig samtale, kan vi sammen tilrettelægge en passende højtidelighed.

Afhængig af afdødes ønsker, tro eller overbevisning, kan rammen være en kirke, et kapel, hjemmet eller måske skal vi, ganske enkelt, holde en stille stund omkring afdødes kiste, inden kremering eller begravelse.

Jeg påtager mig alt vedrørende tilrettelæggelse af en højtidelighed, ud fra dine ønsker, og står til rådighed med hjælp og vejledning gennem hele forløbet, hvad enten det drejer sig om menneskelige, administrative eller praktiske problemer.

Jeg udfærdiger naturligvis et bindende prisoverslag ved vores samtale, men du er også velkommen til, at kontakte mig for priser på forhånd.

Jeg træffes døgnet rundt på tlf.: 66 11 42 00.

http://youtu.be/BxCtunJSvzU
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded