Profile cover photo
Profile photo
Busyra Takiyudin
321 followers -
http://www.busyratakiyudin.com/
http://www.busyratakiyudin.com/

321 followers
About
Posts

Post has attachment
DAH TAHUN BARU,KENAPA TAK TUKAR TEMPLATE BLOG?
DAH TAHUN BARU,KENAPA TAK TUKAR TEMPLATE BLOG? |  Hati ni terpanggil nak tulis entri pasal ni lepas baca blog blogger sayidahnapisah (kc).. Siapa tak nak kan, blog nampak cantik dan kemas then bila orang baca rasa sejuk saja mata memandang.. Ramai sudah blo...
Add a comment...

Post has attachment
PUISI#25 MASIH MENDONGAK KE LUKISAN BIRU
PUISI#25 MASIH MENDONGAK KE LUKISAN BIRU | Segala penulisan puisi dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan  busyratakiyudin  tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. Ia hanya sekadar suka-suka dan menulis berdasarkan pengalaman, kehidupan, pemerhatia...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW | ALTHEA PORE PURIFYING SERUM CLEANSER
REVIEW | ALTHEA PORE PURIFYING SERUM CLEANSER | Siapa saja kan yang tak suka makeup? Even hanya makeup yang light-light saja, pasti perlu tanggalkan makeup jika nak solat dan sebagainya.. Ada yang makeup jenis waterproof pulak, aduduu la jawabnya.. Tapi lep...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI CORNFLAKES TELUR MASIN (SALTED EGG CORNFLAKES)
RESEPI CORNFLAKES TELUR MASIN (SALTED EGG CORNFLAKES) | Petang-petang sambil tengok tv sambil layan  Salted Egg Cornflakes sedap jugak kan.. Lamanya busyra tak share resepi di blog.. Kena start balik ni, projek masak memasak. hehe.. Resepi ni sangat mudah n...
Add a comment...

Post has attachment
PUISI#24 NOTA UNTUK MU
PUISI#24 NOTA UNTUK MU | Lamanya tak tulis puisi, now 2.00 pagi.. Mata oh mata. Sekarang ni jarang sangat busyra update pasal personal entry, so pagi ni sesaja nak asah bakat yang dah lama tumpul. hehe.. Mostly puisi yang busyra buat tak ada kaitan langsung...
PUISI#24 NOTA UNTUK MU
PUISI#24 NOTA UNTUK MU
busyratakiyudin.com
Add a comment...

Post has attachment
AINAA CLEANSER DAN AINAA SERUM ATASI MASALAH MUKA BREAKOUT
AINAA CLEANSER DAN AINAA SERUM ATASI MASALAH MUKA BREAKOUT | Kebanyakkan ramai diluar sana yang masih mencari skincare yang sesuai dengan kulit muka disebabkan masalah muka berminyak, berjerawat, berparut, kulit kering dan lain-lain problem. Jadi dalam entr...
Add a comment...

Post has attachment
ALTHEA X GET IT BEAUTY REAL FRESH SKIN DETOXERS
ALTHEA X GET IT BEAUTY REAL FRESH SKIN DETOXERS | Hai semua.. Sejak akhir-akhir ni selalu story pasal Althea kan? Banyak produk mereka yang busyra dah cuba dan sangat sesuai dan serasi. Pada bulan 7 yang lepas, busyra ada story satu produk yang super duper ...
Add a comment...

Post has attachment
STAY FRESH BODY SPARKLING MIST BY ALTHEA x TITI KAMAL
STAY FRESH BODY SPARKLING MIST BY ALTHEA x TITI KAMAL | Minggu lepas busyra ada terima pink box lagi.. hehe. So excited! Sebab produk dari mereka tak pernah mengecewakan. Satu demi satu produk yang telah mereka berjaya lancarkan dan yang terbaru ini adalah ...
Add a comment...

Post has attachment
PERMOHONAN BANTUAN SARA HIDUP 2019 PADA JANUARI 2019
PERMOHONAN BANTUAN SARA HIDUP 2019 PADA JANUARI 2019 | Hai.. Busyra terasa nak kongsi dengan korang berkenaan dengan permohonan Bantuan Sara Hidup (BSH) 2019 yang akan dibuka pendaftaran pada Januari 2019 . Pengumuman sah akan dibuat oleh Kementerian Kewang...
Add a comment...

Post has attachment
NAK JIMAT BERBELANJA DI EZBUY? JOM JADI AHLI PRIME SEKARANG
Hai korang! Seperti sebelum ni busyra pernah story berkaitan tentang ezbuy dan hari ni busyra nak story lagi. Jangan boring tau. hehe. Nak tau pasal apa, kena teruskan membaca. Tak dinafikan lah, baik wanita atau lelaki pasti sukakan shopping.. Boleh tak sh...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded