Profile cover photo
Profile photo
Business Trade Partners
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Pe plan mondial externalizarea IT este un pas strategic pentru majoritatea companiilor. Asadar am pus la punct o procedura bine determinata pentru externalizarea serviciilor IT chiar si pentru companiile in care exista personal intern, procedura ce conduce in mod direct la flexibilitate si control strict al cheltuililor.
Colaborarea cu noi va permite sa integrati tehnologii infrmationale optime pentru afacerea dumneavoastra. Alaturi de noi veti beneficia de o serie de avantaje.

Solutii Tiparire in Braille

Alfabetul Braille, este un sistem de scriere folosit de cei cu deficienţe de vedere. Literele sunt compuse din puncte ieşite în relief care pot fi simţite cu ajutorul degetelor.
Sistemul a fost creat de Louis Braille în 1825 si se bazează pe o matrice de şase puncte aranjate pe două coloane de câte trei puncte.
Exista foarte multe produse ce necesita inscriptionate pe ambalaj denumirea in Braille, pentru unele este chiar impus de catre legislatie. Se intampla ca unele produse, in general de import, care se supun acestor reguli sa nu contina particularitate deoarece in tara de origine nu este obligatoriu sau aceasta inscriptie sa existe dar denumirea sa fie intr-o alta limba. In acest caz ar trebui refacut ambalajul conform legislatiei din tara in care se comercializeaza. Cand exista loturi mici de asemenea produse, de obicei e mai complicat si costisitor refacerea amablajului si solutia optima ar fi crearea unor etichete autocolante care sa contina informatia necesara in Braille. Aceste etichete sunt transparente si nu afecteaza amabalajul original.
Al doilea exemplu ar putea fi necesitatea diverselor institutii de a tipari diverse materiale, in principal de mic sau mediu tiraj, in Braille. In astfel de cazuri, apelarea la o tipografie este costisitoare, solutia optima fiind tiparirea locala.
Noi va oferim solutiile:
- Imprimante ce pot tipari pe suport de hartie;
- Imprimante ce pot tipari pe suport plastic autocolant;
- Consumabile.
Pentru orice proiect implementat sau echipament vandut, asiguram suport tehnic atat in prioada de garantie, cat si post-garantie.

Post has attachment
Bitdefender Total Security - 1 an pentru 3 PC- uri - cu sistem de operare Windows.

Functii: Secure browsing, Tune- Up, Parental Control, Bitdefender Autopilot, Online Privacy Protection, Security Report, Fraud warnings, Device Anti- Theft, Bitdefender Photon, Cloud Antispam, Two- way Firewall, Bitdefender Safepay, Secure Online Storage, Antivirus & Antispyware, Wallet.

99 (TVA inclus) --> Oferta valabila pana la data de 30.11.2014. STOC LIMITAT.
Photo

Post has attachment
EXTERNALIZARE IT

Infrastructura IT&C este o parte critica a proceselor dintr-o companie. Solutii precum angajarea unei singure persoane pentru rezolva toate problemele departamentului IT are consecinte dezastruoase asupra afacerii dumneavoastre.
Oferta noastra pentru externalizare IT se adreseaza atat firmelor cu nevoi IT reduse sau medii, cat si companiilor cu nevoi IT complexe. Serviciile noastre vor asigura functionarea corecta a infrastructurii IT si vor contribui la eliminarea perioadelor neproductive, generate din diferite motive.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded