Profile cover photo
Profile photo
Hotel Bulevard
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

http://www.bulevardhunedoara.ro

Hotel Bulevard organizeaza excursii la Manastirea Prislop, Castelul Huniazilor, Cetatea Densus. Excursiile se fac doar la cerere si trebuie un minimum de 10 persoane.
România are unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa. De asemenea exista, o multime de monumente istorice și de locuri ce merita vizitate. Suntem încântați să vă oferim o aventură unică în una dintre cele mai interesante si frumoase locuri din lume! Nu numai ca veti afla lucruri interesante despre istoria și cultura noastră, dar veti fi intampinat cu multa caldura la hotelul si restaurantul nostru, unde veti putea savura preparate traditionale, facute de casa si mancaruri rafinate din bucataria internationala.
Județul nostru este, unul dintre cele mai bogate din România ca locuri istorice, situri arheologice si minuni naturale. Vă invităm să veniti și să vedeti frumusețile țarii noastre!
De la dinozauri la ruinele industriei comuniste, zona nostra vă va uimi și va va face să vă doriți să va reintoarceti în fiecare an!
Printre locurile importante de a vizitat, vă recomandăm:
Vizita la Castelul Huniazilor, o fortificație minunata din secolul al 15-lea, o adevărată lecție de evoluție arhitecturala va va bucura deplin. Vizita va va purta prin diferite camere și etaje, în timp ce ascultați poveștile și legendele din jurul castelului.
La câțiva kilometri de Hunedoara este situat orașul Deva, sediul administrativ al județului. Cetatea Devei este un obiectiv foarte cuprinzator, deoarece este un sit istoric foarte important și de asemenea, va veti bucura de una dintre cele mai frumoase cetati din Transilvania. A fost construita în secolul al 13-lea. Din păcate, aceasta a fost grav avariat în timpul revoluției 1848-1849. Muzeul, situat într-un conac din secolul al 17-lea – Magna Curia -, în partea de jos a dealului, va va îmbogăți cunoștințele despre istorie, istorie naturală și cultura spațiului transilvănean, de la cele mai vechi timpuri până în secolul 18. Parcul din jurul muzeului este perfect pentru relaxare.
Bastionul Rosu, o parte a unei fortificații mari, precum și locul de naștere al Printului Bethlen Gabor, așteaptă să fie vizitat la Ilia, aproape de Deva. Fortificația este mentionata inca din secolul al 15-lea. De-a lungul timpului, diverse structuri au fost construite aici, multe dintre ele fiind demolate de-a lungul timpului. Aproape de turn, câteva conace vechi ale nobilimii locale sunt încă în așteptare pentru ca cineva sa le salveze de la distrugere …
Putin mai departe este biserica de la Gurasada. Prima documentare a bisericii dateaza din secolul al 13-lea, modificările ulterioare au fost făcute până în secolul al 18-lea.
Tot aproape de Deva, exista izvoarele antice Daco Romane si se pot localiza la Geoagiu, sau Germisara. In cea mai mare parte, parti romane sunt vizibile si astăzi la castrul roman, în apropierea orașului, drumul roman în vecinătatea sa, băile romane antice. O biserică deosebit de importanta din secolul al 14-lea merită vizitata, deoarece este singura biserică atat de veche care se afla încă în picioare de la nasterea Transilvaniei.
Aproape de Hunedoara este Tara Hategului, una dintre cele mai frumoase zone turistice din România. Aici este locul perfect pentru a va relaxa și de a vizita atractiile principale. Atractiile sale mondiale cunoscute, în principal biserici de piatra, datand din secolele 13-14, capodopere ale arhitecturii religioase și picturi. Noi vă vom duce la câteva dintre acestea, pe care le veti adora! Cel mai renumit și cel mai misterios loc este biserica de la Densuș, nimeni nu știe când a fost construita, prin utilizarea de pietre antice romane, coloane si chiar pietre funerare.Fresca a fost deteriorata și icoanele sfinților au fost luate în timpul Reformei, oferind interiorului un aspect înfiorător. Cu toate acestea, frumusețea și aura de mister este fermecătoare.
Biserica de Sînpetru a fost, de asemenea, construita cu material Roman. Biserica de Streisângiorgiu are fresce din secolele 14 si 18.
Biserica de Peșteana este una dintre cele mai vechi, si are in apropiere un mic muzeu etnografic, care prezintă viața și instrumentele de țărani din zonă. Satul are, de asemenea, o mlaștină cu plante carnivore. Nu vă faceți griji, ele sunt mici si mananca doar insecte!
Biserica de Strei, din secolele 14-15, a fost, de asemenea, construita cu materiale de la o vilă romană ale cărei ruine pot fi văzute în apropierea bisericii. Frescă ei are o vechime de 650 de ani.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
HOTEL & RESTAURANT BULEVARD
HOTEL & RESTAURANT BULEVARD
bulevardhunedoara.ro
Add a comment...

Post has attachment
Cel mai select restaurant din Hunedoara, cea mai gustoasa mancare din Hunedoara, doar la Hotel & Restaurant Bulevard
Photo
Photo
2015-03-11
2 Photos - View album
Add a comment...

BULEVARD” a luat nastere din dorinta de a-ti oferi cele mai bune conditii. Am facut asta cu pricepere si am pus mult suflet in alegerea tutoror detaliilor.Am ales tot ce a fost mai bun pentru ca tu sa te simti respectat. Pentru noi, acest lucru este foarte important!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded