Profile cover photo
Profile photo
BUKAZU
1 follower
1 follower
About
Posts

Public
‘Mijn Boeking’ is vernieuwd!

De login voor de huurders (‘Mijn Boeking’) heeft een nieuwe lay out en inhoud gekregen. Huurders kunnen hier hun persoonlijke gegevens en boekingsgegevens nazien. Ook kunnen ze zelf hun IBAN invullen of aanpassen. De pagina heeft een veiligheidscertificaat, zodat alle huurdersgegevens veilig zijn. Kijk direct naar de login-pagina.
Add a comment...

Ondanks #coderood in het noorden, kun je bij ons nog steeds even snel boeken. Geen kans op uitglijders of slipgevaar!
Add a comment...

Post has shared content
Originally shared by ****
Een website en een logo gemaakt voor het nieuwe bedrijf: BUKAZU.We hebben een logo en een website ontworpen voor het bedrijf gespecialiseerd in boekingssoftware. Bekijk het resultaat op http://bukazu.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BOOK4MOOR wordt BUKAZU!

Het jaar 2015 is een jaar vol veranderingen geweest, zo hebben we belangrijke aanpassingen doorgevoerd in het boekingssysteem. Er zijn veel gebruikers bij gekomen en daarmee ook nieuwe wensen en eisen.
Om mee te gaan met de groeiende organisatie hebben we besloten te kiezen voor een nieuwe naam: BUKAZU
Kijk ook eens onze nieuwe website: http://bukazu.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als een gast vanaf vandaag in de kalender een datum aanklikt, toont het systeem niet alleen de huurprijs van de periode, maar ook de verplichte extra kosten. Dit betreft bijvoorbeeld kosten zoals eindreiniging, energiekosten en reserveringskosten.
Hiermee voldoet BOOK4MOOR volledig aan de wettelijke verplichting betreffende de vermelding van prijzen in de reisbranche, opgesteld door de Autoriteit Consument & Markt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op de eerste pagina van uw website kunt u een verkort zoekformulier plaatsen. Het formulier is volledig zelf naar grootte, vorm, kleur en inhoud te bepalen.
De feature is verkrijgbaar voor html en wordpress. Voor websites met een andere opmaak, kunt u een aanvraag doen.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded