Profile cover photo
Profile photo
BT BADMEUBELEN
534 followers -
Standaard Maatwerk
Standaard Maatwerk

534 followers
About
Posts

Post has shared content
Aub zoveel mogelijk delen:

Facebook; www.facebook.com/intia.nl

Diefstal uit meubelmakerij Tilburg-Noord. Help ons helpen de daders te vinden!

In de nacht van 22 op 23 februari zijn wij bestolen van een ca 30 hoofdzakelijk Festool machines en toebehoren, waardoor we nu niet in staat zijn huidige en aankomende opdrachten op afgesproken momenten op te leveren. Onze medewerkers, stagiaires en ik natuurlijk vallen nu dus stil en we moeten kijken hoe we dit zo snel mogelijk opgelost kunnen krijgen.

Alle hulp welkom bij het zoeken naar de daders dus! We hebben foto’s van de vluchtroute en natuurlijk zijn de gestolen machines een mogelijk aanknopingspunt.

Ons bedrijf; gelegen op een afgesloten terrein aan de Hazennest-West 40-09 is een kleinschalige meubelmakerij en interieurbouw-bedrijfje dat zich al bijna 20 jaar richt op het vervaardigen van klant specifieke meubelen en interieurbouwprojecten zoals keukens, kasten, kamer ensuite, tv-meubelen etc.

We hebben inmiddels een grote groep tevreden klanten opgebouwd waardoor we de crisis met een minimaal aantal opdrachten hebben overleefd. “We hebben de moeilijkste jaren achter ons!” riepen we de laatste tijd. Dat bleek echter niet uit te komen. Ondanks we nu voldoende opdrachten en nieuwe aanvragen hebben ziet het niet uit dat we nog vele mooie werken kunnen uitvoeren.

De dieven kwamen hoogst waarschijnlijk naar onze zaak toe door in de nacht van 22 op 23 februari over het hek te klimmen aan de baggerweg, een zijweg van de Burg. Bechtweg waar je Tilburg-Noord komt binnen gereden. Tussen het hek en de weg ligt nog een sloot, ook deze moeten zij zijn overgegaan.

De kans dat zij hier gezien zijn is erg groot, de baggerweg is een drukke weg!

Zij moeten daar een bus of grote auto geparkeerd hebben waar zij deze machines ingeladen hebben. Er zitten redelijk grote toebehoren bij zoals: onderstellen voor zaag- en freesopstellingen waardoor het aannemelijk is dat ze met meerderen zijn geweest.

Ook is het hebben ze waarschijnlijk meer dan een uur werk gehad.
De politie is bezig met een onderzoek en heeft al sporen aangetroffen, maar dit duurt allemaal lang. De meeste machines zijn net wat ouder dan 3 jaar. Dat wil zeggen dat ze voor de verzekering fiscaal afgeschreven zijn terwijl wij er nog jaren mee kon werken.

Voor de dieven kan deze apparatuur dus niet echt veel waarde hebben, maar wij zijn ENORM gedupeerd.

Mocht iemand deze gereedschappen tweedehands aangeboden krijgen, waarschuw mij dan z.s.m. En hopelijk wil iedereen deze noodkreet delen.

Deze diefstal berooft vijf mensen van inkomsten en het voortbestaan van mijn zorgvuldig opgebouwde bedrijf is in gevaar!
Help aub!

Wij zoeken oa naar
- Een HP laptop
- Sony spiegelreflexcamera
- Festool dominofrees
- Festool bovenfrees
- Festool kantenfrees
- Festool decoupeerzaag
- Festool afkortzaag kapex
- Festool circelzagen
- Fein multimachine
- Festool tafelmodules
- Etc. etc……..

Van al deze machines en de rest zijn serie,- en registratienummers aanwezig. Deze zijn bekend bij de fabrikant, politie en bij ons. Voor meer informatie kunt u altijd contact met een van ons opnemen.
Photo
Photo
25-02-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
AUTOWAX IN JE BADKAMER ?

Sinds wastafels de neiging hebben om binnen de kortste bedekt te zijn met dingen zoals tandpasta, zeep, haar, make-up en minerale afzettingen, is het belangrijk om er een gewoonte van te maken deze regelmatig schoon te maken. Niet alleen om de glans te behouden, maar ook bacteriën geen kans te geven. Vandaar deze tips om niet alleen uw wastafel brandschoon te krijgen, maar ook langer schoon te houden


#wastafel #schoonmaaktips #interieurverzorging #badkamertips #tips #eindhoven #nederland #ondernemers #contentmarketing
Add a comment...

Post has attachment
Your bathroom is one of the most used areas of your homes. This area needs special cleaning attention because of how frequently it is used. Here are some amazing tips that will make bathroom cleaning a breeze!

#bathroom #cleaningtips #interiordesign #badkamermeubel #badmeubelen #badkamer

Post has attachment
Badkuip schoonmaken ?

Gele vlekken, kalk aanslag, of zelf schimmel ? Met deze tips ben je er zo vanaf

#badkuip #schoonmaaktips #badkamermeubel #badmeubelen #badkamer
Add a comment...

Post has shared content
Praktische tips, DIY ideeën en nog veel meer over badkamertegels

Lees hier alles over de soorten tegels die er zijn, wat slijtvastheid betekent en hoe je badkamertegels het beste onderhoudt.

Waarschijnlijk is je badkamer aan vervanging toe of wil je andere wand- of vloertegels. Of misschien zoek je gewoon wat tips voor een goede schoonmaakbeurt voor de tegels in je badkamer. Wij doken de badkamertegel-wereld voor je in en zochten het voor je uit.
Add a comment...

Post has attachment
Inspiration for a dark or even black bathroom
inspiratiefotos voor een zwarte badkamer.

You are welcome to take a look on our website for more amazing dark bathrooms. Available as fast AMP page

http://btbadmeubelen.nl/badkamermeubel-inspiratie/badkamermeubel-zwart/amp/

-


#bathroomfurniture #bathroominspiration #blackbathroom #interiordesign #black #design #badkamermeubel #badmeubelopmaat #btbadmeubelen #dutchdesign #badkamerstyling #interieuradvies #interieurstylist
Photo

Post has attachment
Inspiration for a dark or even black bathroom
inspiratiefotos voor een zwarte badkamer.

You are welcome to take a look on our website for more amazing dark bathrooms. Available as fast AMP page

http://btbadmeubelen.nl/badkamermeubel-inspiratie/badkamermeubel-zwart/amp/

-#bathroomfurniture #bathroominspiration #blackbathroom #interiordesign #black #design #badkamermeubel #badmeubelopmaat #btbadmeubelen #dutchdesign #badkamerstyling #interieuradvies #interieurstylist
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Dit is Bollicine, een van de mooie modellen van Rubinetteri Cristina waar wij in Nederland exclusief importeur van zijn. In deze sfeer foto een 'floor mounted' model, maar ook beschikbaar in andere maten.

Binnenkort een volledige pagina op onze website, gericht op onze samenwerking met dit mooie Italiaanse bedrijf. Tot snel !

#italiandesign #faucet #bathroom #interieurdesign #white
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded