Profile cover photo
Profile photo
Brouwerij Het Anker
57 followers
57 followers
About
Brouwerij Het Anker's posts

Post has attachment
Ankeravond: Bier & Chocolade 02/02/2017 -We stellen u de perfecte match voor tussen Mechels bier en Mechelse chocolade.
Onze gastspreker met de toepasselijke naam Werner Callebaut stelt samen met Mechels chocolademaker Mario Vandeneede 4 unieke combinaties voor met heerlijke streekbieren en exclusief uitgeselecteerde pralines uit Mechelen.
De ene praline kiest voor vredevolle harmonie met het bier en de andere praline zoekt de duistere kant van het contrast met het bier op. Overwint de harmonie of het contrast? Ontdek en beleef deze unieke smaaksensaties van topproducten uit onze eigen stad.
Prijs: €20 incl. degustatie van 4 bieren en bijhorende pralines of chocolade van Mechels chocolatier Gauthier en chocolademaker Mario Vandeneede.

Photo

Post has attachment
Best wishes from Het Anker! Raise a glass with our team via www.hetanker.be/bestwishes2017

Post has attachment

Ieder jaar op 23 november brengt Stokerij De Molenberg een nieuwe speciale editie uit om de verjaardag te vieren van de 1e vrijgave ‘Gouden Carolus Single Malt’.

In 2014 werd de eerste verjaardagseditie ‘Gold Fusion’ op de markt gebracht gevolgd door ‘Fado Vivo’ in 2015. Beide gelimiteerde en succesvolle edities zijn volledig uitverkocht maar kunnen tijdens deze ‘Anniversary tasting’ opnieuw exclusief geproefd worden.

Met veel trots wordt tijdens de Molenbergavond eveneens de gloednieuwe Anniversary Edition 2016 ‘Sola Jerez’ voorgesteld.
Prijs: €20
Reserveren: http://bit.ly/2gC9iCJ

Photo

Post has attachment
Brouwerij Het Anker blijft met toewijding het gamma Gouden Carolus bieren verder uitbouwen in binnen- en buitenland. Ons klein maar enthousiast team te Mechelen-Noord is, met het oog op verdere groei, op zoek naar een voltijds (M/V) :Administratief-logistiek medewerker - Werkplaats : Industrieterrein Mechelen-Noord. De volledige vacature vind je terug op de website van Brouwerij Het Anker http://www.hetanker.be/nl/nieuws


Post has attachment
Molenbergavond 09/11“Whisky and chocolate pairing”. Whisky en chocolade zijn een perfecte match. Verschillende smaaktoetsen en geuren te vinden in chocolade, kan men ook aantreffen in whisky. Laat u deze avond verrassen door deze ongewone combinatie maar perfecte match tussen de fijne Belgische chocolade en volmondige whisky’s. @Stokerij de Molenberg
inschrijven: http://www.hetanker.be/nl/nieuws

Photo

Post has attachment
Nederlandse biertopper ook gesmaakt in België.
Bockbier, waar komt het vandaan en waarom is het vooral in Nederland zo populair? Het Amsterdamse Bokbierfestival is zelfs uitgegroeid tot het grootste bierfestival ter wereld gericht op één biertype.
Maar ook in België en in andere Europese landen behoort dit seizoenbier tot de brouwtradities.
Bierspecialist en Nederlander Fedor Vogel ontrafelt het enthousiasme rond de bokbieren bij onze noorderburen en neemt je mee op ontdekkingstocht waarbij zowel Nederlandse als Belgische bokbieren naast mekaar geproefd worden.
Een reis door de tijd die alle zintuigen prikkelt en die de bokken van de geiten scheidt.
Prijs: €20 incl. degustatie van 5 Bo(c)kbieren en een magazine Bokbierenspecial

Gastspreker: Fedor Vogel: Eigenaar, redacteur en uitgever van Birdy Publishing BV; Redacteur en uitgever van Bier! Magazine

Photo

Post has attachment
Molenbergavond: "Single or Blended"? in Stokerij De Molenberg.
Wat zijn de overeenkomsten, maar vooral de verschillen tussen Single Malt Whisky, Blended Malt Whisky, Grain Whisky, Blended Whisky? Waarom die verschillende whisky's? Hoe worden deze whisky’s gemaakt en/of samengesteld. Deze en nog meer vragen komen aan bod op deze whiskyavond met Wouter Wapenaar, Whisky- en Schotlandkenner, organisator whisky festivals Gent en Den Haag, Keeper of the Quaich
Prijs: € 20 incl. 4 Whisky’s
Inschrijven: www.hetanker.be/nieuws

Photo

Post has attachment
Ankeravond 29/09: Soms beantwoordt jouw biertje niet aan je verwachtingen en proeft het anders dan je gewoon bent. Wil je weten waarom er smaakverschillen kunnen zijn? Kom proefondervindelijk de smaakwijzigingen waarnemer als gevolg van zaken die fout lopen bij het brouwen, het bewaren of het schenken van bier. Brouwerij Het Anker, inschrijven: http://www.hetanker.be/nl/nieuws
Photo

Post has attachment
EXTRA EDITIE Molenberg Zolderconcert Soirée Piaf. 21/09
Piaf blijft ontroeren… 100 jaar geleden werd ze geboren, overleed veel te vroeg op 48-jarige leeftijd maar vandaag de dag is zij nog steeds een artieste met onsterfelijke liedjes: "La Vie en Rose", "Padam ... Padam", "Milord", "Les Trois Cloches" en natuurlijk "Non, je ne regrette rien".
Uit een lange en indrukwekkende lijst selecteerden Marina Stockx en René Jonckeer de grootste hits en brengen ze in hun live muziek performance weer helemaal tot leven.
INSCHRIJVEN: http://www.hetanker.be/nl/nieuws
Photo

Post has attachment
Zomerweer in aantocht, tijd voor de 5e editie Gouden Carolus fiets- en wandelzoektocht. Wat mogen jullie dit jaar verwachten? Enerzijds een mooi fietsparcours van ongeveer 35 km uitgewerkt waarbij de focus nog meer dan vroeger zal liggen op het zalig genieten van een ontspannend tochtje langs de Mechelse groene gordel. Anderzijds is er opnieuw een wandelroute van zo’n 3 km door het historische hart van cultuurstad +Stad Mechelen uitgestippeld met daarbij ook een gratis kinderformule. Zin in een heerlijk ontspannend en toch actief zomers uitstapje? Brouwerij Het Anker verwacht je deze zomer in Mechelen! Meer info: http://www.hetanker.be/nl/nieuws/evenement
+Toerisme Rupelstreek-Vaartland +Toerisme Mechelen +Toerisme Scheldeland
Photo
Wait while more posts are being loaded