Profile cover photo
Profile photo
Ledenpagina Musical Popkoor BROADWAY
5 followers -
Wij zingen pop- en musical repertoire begeleid door een live combo
Wij zingen pop- en musical repertoire begeleid door een live combo

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Met het "3 KOREN SURROUND" project heeft onze dirigent Patrice van Opstal een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Zes concerten en elke avond een uitverkochte Taborkerk!

Als bekroning op dit werk en zijn 40-jarig vakmanschap ontving hij uit handen van de burgemeester van Purmerend Don Bijl een koninklijke onderscheiding.

Wij van Musical Popkoor BROADWAY, alsmede het Pop- en Musicalkoor Purmerend en Vocal Invention uit Zaandam zijn trots op Patrice en hebben met veel plezier en enthousiasme gewerkt aan de totstandkoming en uitvoering van de concerten.
PhotoPhotoPhoto
3KS in de Media
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nog maar 3 weken en dan vindt de première plaats van onze concertreeks "3 Koren Surround" samen met Pop Musicalkoor Purmerend en Vocal Invention uit Zaandam. Alle kaarten zijn reeds uitverkocht!
Photo
Photo
09-01-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ter voorbereiding voor de 3 Koren Surround concerten die volgend jaar zullen gaan plaatsvinden bereiden BROADWAY, Popkoor Purmerend en Vocal Invention Zaandam zich 17 september voor het eerst gezamenlijk voor in de Taborkerk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Musicalgroep The Cast presenteert: CABARET
op donderdag 21 mei (feestelijke première), vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei 2015
in het Kennemer Theater in Beverwijk

Met BROADWAY pianist Ruud Luttikhuizen
 
In een roerige tijd van armoede en verval komt in Berlijn in de jaren dertig het nazisme op. De mensen zijn hongerig en ontevreden. De jonge Amerikaanse schrijver Clifford Bradshaw reist per trein naar Berlijn en komt terecht in de Kit Kat Klub. In deze vervallen nachtclub presenteert de Master of Ceremonies de wervelende show met Kit Kat Boys and Girls en ontmoet Clifford de ster van de show: Sally Bowles. Is hun prille liefde bestand tegen de dreiging van de Tweede Wereldoorlog? Iedereen wacht wat er komen gaat en staat voor moeilijke keuzes: volgen, vluchten of verzetten. En u ..... Wat zou u doen?
 
Laat u meeslepen door dit jaren dertig musicalspektakel met zwoele nachtclubdanseressen, hartverwarmende personages en live orkest. Kortom een musical om naar uit te kijken!
 
De kaarten (vanaf € 21,50 en t/m 12 jaar € 15,00) zijn te bestellen via de website van het Kennemer Theater: www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa: 0251 221453. 
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.thecast.nl en op facebook: https://www.facebook.com/musicalthecast?fref=ts
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ons "zusterkoor" (Patrice van Opstal is ons beider dirigent :-) ) in Zaandam "Vocal Invention" geeft een spetterend feestconcert op zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 juni. Informatie en het bestellen van kaarten kan via hun website: http://www.vocal-invention.nl/nieuws/vocal-invention-presenteert-viva-vocal-20/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Recentie in het Noord Hollands Dagblad van ons optreden in de Laurentiuskerk op 7 februari 2015
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-03-22 St. Caecilia 100 jaar - concert 22 maart 2014
158 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded