Profile cover photo
Profile photo
Bright Ideas v/ Karl Lausten
4 followers -
Vi hjælper virksomheder med at få styr på jeres oplysninger. De rigtige oplysninger i de rigtige hænder på det rigtige sted og tidspunkt.
Vi hjælper virksomheder med at få styr på jeres oplysninger. De rigtige oplysninger i de rigtige hænder på det rigtige sted og tidspunkt.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
M-Files bruger eget QMS system til at opnå ISO 9001:2015 og forny ISO 27001:2013.
Når man sælger kvalitetsledelsessystemer, er det godt at tage egen medicin :-)
M-Files
M-Files
m-files.com
Add a comment...

Post has attachment
Træt af ikke at kunne finde dine dokumenter?
Kys farvel til oplysnings­kaos!
30 min. webinar (på engelsk) torsdag 22. marts 13:00
Tilmelding: https://goo.gl/gsyzN5
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
M-Files' toplinje voksede med 37% i 2017. Det følger oven på en årrække med stærk vækst, så de seneste 6 år har tilsammen vist en stigning på mere end 750% i omsætningen. Det er ganske flot i et marked, der generelt vokser omkring 5 - 7% om året.
Udviklingen forventes at fortsætte i de kommende år. M-Files har med lanceringen af Intelligent Metadata Layer omkring årsskiftet og med samarbejdsaftaler og opkøb skabt et stærkt grundlag indenfor kunstig intelligens (AI).
Add a comment...

Post has attachment
Livet er for kort til at lede efter oplysninger.
Med M-Files kan du få adgang til det hele på en gang.
https://www.youtube.com/watch?v=d8IdtV2dqNo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
M-Files hjælper dig med at få styr på persondata!
Vi har lavet en simpel løsning til mindre virksomheder, hvor det primært drejer sig om oplysninger på nuværende og tidligere medarbejdere, på jobansøgere, og måske på kunder. De kan nemt håndteres direkte i M-Files.
I større virksomheder og steder, hvor persondata findes forskellige steder i forskellige systemer og forskellige sammenhænge, er det vigtigt at skaffe sig og holde overblikket ved at dokumentere, hvor data befinder sig, hvem har adgang, hvordan er procedurerne osv. Til det brug har vi pakkeløsning, hvor persondata forbliver hvor de er, men hvor M-Files håndtere dokumentationen.
Se mere på https://www.bright-ideas.dk/m-files-modulopbygning.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tilgå og styr information i alle dine systemer med M-Files 2018
Organisationer gemmer dokumenter og information mange steder og i mange systemer, og mange af disse har ikke forbindelse med hinanden. Det gør det svært at finde information, svært at automatisere processer, og svært at overholde regler.

M-Files 2018 løser problemet ved at forbinde relevante oplysninger på tværs af systemerne og give brugerne een enkel adgang hvorfra de fra dag et kan finde og styre information uanset om de bruger PC, tablet, smartphone eller web.

Klik på billedet og lær, hvordan din organisation kan udnytte M-Files!
Add a comment...

Post has attachment
M-Files 2018 med det ny tillægsmodul Intelligent Metadata Layer (IML) giver dig samlet adgang til alle virksomhedens data fra et enkelt og intuitivt brugerinterface på PC, Tablet og Smart Phone uanset, hvilke systemer dataene ligger i - og helt uden at flytte dem. Du kan søge på tværs af alle systemer og samle alle relevante oplysninger i et enkelt billede.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
M-Files nævnt som Leader i Forresters sammenligning af ECM leverandører
Add a comment...

Regelmæssig vedligeholdelse og serviceeftersyn på maskinparken kan også styres i M-Files. En fabrik i Lemvig har lagt mere end 200 faste opgaver med forskellige intervaller ind i systemet. Hver opgave er knyttet til en maskine og en medarbejder og til tegninger og manualer, der fortæller nøjagtigt, hvad der skal udføres. Medarbejderen kvitterer for udførslen og tilføjer kommentarer, hvis der har været noget at bemærke.
Hvert arbejdshold på fabrikken skriver en kort journal før, de går hjem, med noter om driftsproblemer. Noterne knyttes også til de enkelte maskiner.
Driftslederen sidder nu med et godt overblik. Han har dokumentation for, at hver maskine er blevet vedligeholdt til tiden, og han kan se en liste med driftsproblemer på hver enkelt maskine. Det giver ham et fantastisk udgangspunkt, når han mødes med maskinleverandørerne, og når han skal afgøre om en maskine skal udskiftes. Han kan med god samvittighed bruge sin tid på at forebygge driftsstop og forbedre udstyret i stedet for at løbe rundt og sikre, at vedligeholdelsen bliver udført.
Add a comment...

4 dage fra første møde til Go Live! Startede workshop hos en kunde tirsdag morgen for at afklare deres krav til M-Files. Afklaret 2 timer senere. M-Files installeret på server og klienter samme dag. Strukturer, workflows og skærmvisninger opbygget onsdag og torsdag. Eksisterende kunder, leverandører og sager importeret fredag morgen. Good to go! Ja, det var en lille virksomhed, men de har jo også brug for informationsstyring. Og det behøver altså ikke være et kæmpeprojekt.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded